vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=281524

Quick Move Posts by BOP5 for VB 3.x and VB 4.x
by BirdOPrey5
13 Apr 2012 20:25

4 Attachment(s)
Brought to you by BirdOPrey5
www.Qapla.com


Version 1.1 - Added option to disable by style
Version 1.01 - JavaScript Bug Fix
Version 1.0 - Initial Release

If you employ some sort of "Post Recycle Bin" where you move all inappropriate or off-topic posts then this mod is for you.

This mod will be active (when enabled) for all users with permission to "Manage Threads" in any given forum.

You can disable this mod in selected forums if you choose.

It will allow you or your moderators to quickly move posts to a single designated "catch all" thread. Any user with permission to "manage threads" will see this new option in every postbit.

You can optionally disable this for the first post of threads.

If you are browsing the "catch all" thread then the quick-move option won't show in that thread (sine you can't move posts to the thread they are already in.)

Since all posts are already in a <form> and you can't place a new <form> inside and existing HTML <form> this mod uses JavaScript to dynamically create the form only when needed- therefore it requires JavaScript to work.

In addition JavaScript is used to create a pop-up confirmation so yo don't accidentally move a post by a stray mouse click.

Some of the JavaScript used is publicly available at:
Using Javascript to POST data between pages Mental Jetsam

I needed this mod on my OT forum so I could move posts that were disrupting existing threads. I did not want to delete those posts however because sometimes they contained useful information- just not useful to the topic of discussion. So I made a "catch all" thread and my mod staff and I can now quickly clean some of the "junk" out of threads without having to go through like 10 steps to otherwise move a post. :eek:

This is compatible with VB 3.8.x and all VB 4.x versions released to date. I expect it will work on older and newer VB versions as well. Tested on VB 3.8.7, 4.0.8, and 4.1.12.

VB 3.x users will want to upload the included .png image that will be used as the "Quick Move Button" in the postbit. VB 4.x uses a text link "QM" so no image is needed.

There are 2 Phrases:
bop5_qmp_quick_move_post - "Quick Move Post" (Tool tip)
bop5_qmp_are_you_sure - "Are you sure?" (Confirmation dialog box)

VBSEO Users - See This Post

Please Mark as Installed if you use this.
Donations Always Appreciated. :up:

BirdOPrey5 13 Apr 2012 20:26

Reserved.

v123shine 14 Apr 2012 07:10

I need this plugin...thank you BOP5 :)

CoffeeLovesYou 15 Apr 2012 08:04

Awesome thanks!

BirdOPrey5 15 Apr 2012 11:56

Thanks. Please "Mark as Installed" if you are using this. :)

Hornstar 17 Apr 2012 08:07

You are on fire lately, will give this a go on my test board :)

BirdOPrey5 17 Apr 2012 11:22

Quote:

Originally Posted by Hornstar (Post 2320812)
You are on fire lately, will give this a go on my test board :)

Just trying to get some of my stuff that was sitting 90% done out... I had a bunch of mods that probably only needed another hour or two to be releasable- and they were building up.

I enjoy doing the coding... It's the making documentation, taking screenshots, and writing out release threads that bore me.

BirdOPrey5 14 May 2012 18:50

Added option to disable by style.

Artistichaven 19 Jun 2012 16:13

Is there any chance of you adding an option to allow for different quick moves in different sections? We utilize different archives and this would be SO useful if we could setup independent quick moves.

BirdOPrey5 20 Jun 2012 02:01

It's something I'm going to try to add in a later version but I have no estimate when it will be right now.

CoffeeLovesYou 22 Jul 2012 14:23

Possible you could make a non-Javascript version? This is not working for some of my staff in IE8 and IE9.

BirdOPrey5 22 Jul 2012 15:43

This can't work without JavaScript. I've tested in on IE9. Make sue IE9 users aren't in compatibility mode, I can't test on IE8.

CoffeeLovesYou 23 Jul 2012 21:51

What should they have enabled to use this? Just Javascript?

BirdOPrey5 24 Jul 2012 11:55

As far as I know just JavaScript is required.

yoximusprime 03 Aug 2012 23:06

Is it possible to have this reload the current thread instead of pulling you into the catchall? Just a minor annoyance in a great mod.


All times are GMT. The time now is 01:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.