vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=299546

Marv 31 Jul 2014 11:17

Anyone an idea hot to make this mod smarter? When Im using tor Im not detected.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


leemart44 01 Aug 2014 20:26

I'm using the pro version at it blocks all my tor attempts
the free version doesn't block tor browser

Marv 01 Aug 2014 20:32

I have the pro version and even with a "this.is.a.tor.exit.node.org" -IP Im not getting caught with my tor. Shall I do a testing with your site ;)?

ReactionShot 06 Oct 2014 13:18

It works great for me. Instantly purchased pro. Thanks Maniac!

TheInsaneManiac 11 Nov 2014 23:45

Quote:

Originally Posted by ReactionShot (Post 2517866)
It works great for me. Instantly purchased pro. Thanks Maniac!

You're welcome, thank you for your feed back. I actually have been using courseware in PHP to freshen my skills more since I been doing freelancing, and I believe I am going to do another overhaul in the next couple of months. Detection for tor has improved, and I feel like reducing conditionals into case arguments to lessen code. I currently work 2 jobs and am freelancing so I work about 70 hours a week now, (trying to save up for a car since I drive a bike to work) so I do plan on working on it in my free time. I currently run a newer version which does integrate into the database, but it's relatively simple with only storing users detected. I will begin to code an AdminCP panel to load those users instead of having to view them in phpmyadmin.

I am looking for a beta tester of the new code, if interested PM me.

sonic83 10 Jan 2015 13:03

hello. Excelent plugin. What's the name of the cookie of "Proxy Alert"?
It's for the cookie's advertisement.
Thank you

Nelson58 10 Jan 2015 13:29

Very nice login!! Thank you for producing it!

I do want to update you, that it is recognizing routers as proxies. Here is a message from one of my members:

"I just got a pop up in the corner of my screen saying this and to disable it or change browsers. As far as I know I'm on my usual server and I haven't done anything to change it. I'm currently using an iPhone 4 with safari any ideas why this is happening? It's using my houses router currently. I just used my kindle and it didn't have the window pop up. Any ideas why this would be happening? How would I fix it?"

Nelson58 10 Jan 2015 15:35

It identified these IPs as Tors, and they aren't:

xxxx was detected using a tor!
Real IP: 66.236.27.197
Real Hostname: 66.236.27.197
Proxy IP: 66.236.27.197
Proxy Hostname: 66.236.27.197

was detected using a tor!
Real IP: 107.77.75.80
Real Hostname: 107.77.75.80
Proxy IP: 107.77.75.80
Proxy Hostname: 107.77.75.80


was detected using a tor!
Real IP: 10.154.0.250, 180.94.79.58
Real Hostname: Unknown
Proxy IP: 180.94.79.58
Proxy Hostname: 180.94.79.58

sonic83 10 Jan 2015 19:19

Hello. I purchased the PRO version now, but has no "product-proxyalert.xml" to run.

Appreciate your help. I am sending you pm

sonic83 10 Jan 2015 21:55

Quote:

Originally Posted by sonic83 (Post 2531737)
Hello. I purchased the PRO version now, but has no "product-proxyalert.xml" to run.

Appreciate your help. I am sending you pm

Thanks, I found the xml :)

But I urgently need this option:
Not Allowing users to post Tor
I thought that was already available.
When you think have it?

Thank You

Nelson58 11 Jan 2015 06:15

Quote:

Originally Posted by Nelson58 (Post 2531689)
It identified these IPs as Tors, and they aren't:

xxxx was detected using a tor!
Real IP: 66.236.27.197
Real Hostname: 66.236.27.197
Proxy IP: 66.236.27.197
Proxy Hostname: 66.236.27.197

was detected using a tor!
Real IP: 107.77.75.80
Real Hostname: 107.77.75.80
Proxy IP: 107.77.75.80
Proxy Hostname: 107.77.75.80


was detected using a tor!
Real IP: 10.154.0.250, 180.94.79.58
Real Hostname: Unknown
Proxy IP: 180.94.79.58
Proxy Hostname: 180.94.79.58

Any fix for this incorrect Tor detection?

ozzy47 11 Jan 2015 11:46

Quote:

Originally Posted by Nelson58 (Post 2531846)
Any fix for this incorrect Tor detection?

The pro version seems to have a IP whitelist option available.

Nelson58 11 Jan 2015 11:50

Quote:

Originally Posted by ozzy47 (Post 2531876)
The pro version seems to have a IP whitelist option available.

I would rather it worked correctly than have to whitelist hundreds of users after looking each one up. That takes a lot of time.

I meant has he fixed it from all the false positives.

ozzy47 11 Jan 2015 12:11

It don't appear that way, if you are getting false positives. The developer has not been on here in two months, so who knows when he can address the situation.

Nelson58 11 Jan 2015 12:28

Quote:

Originally Posted by ozzy47 (Post 2531882)
It don't appear that way, if you are getting false positives. The developer has not been on here in two months, so who knows when he can address the situation.

It's too bad, this is a great idea....

I hope this isn't another coder who just "leaves" and gives up on his mod....


All times are GMT. The time now is 12:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.