vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=328331

Attachment bug , vB4
by nte
05 Nov 2020 00:33

Hello everyone .

I have a bug/problem with my attachment .

The upload of the attachment are ok and without problems .
https://i.ibb.co/x85BT1w/Screenshot-6.png

... but , the image not displayed .

https://i.ibb.co/9q8GCF8/Screenshot-5.png
Does anyone have a solution of my problem?
:up:

yilmaz 05 Nov 2020 01:24

https://www.vbulletin.org/forum/show...11&postcount=2

nte 05 Nov 2020 21:49

Quote:

Originally Posted by yilmaz (Post 2604554)

There are stored in the Database , but if I go on your link its tell me :

https://i.ibb.co/PjQRX8m/Screenshot-3.png

It is already in the Database .

Please help :)

yilmaz 05 Nov 2020 21:55

Click where it says krene and wait until it's done

nte 05 Nov 2020 22:30

Quote:

Originally Posted by yilmaz (Post 2604564)
Click where it says krene and wait until it's done


https://i.ibb.co/xzQdXJF/Screenshot-1.png

:confused:

RichieBoy67 05 Nov 2020 22:52

Quote:

Originally Posted by nte (Post 2604565)

Give the directory permissions.

yilmaz 05 Nov 2020 22:55

1 Attachment(s)
The Path address is not correct?

www/root/html/forum/images/attachment

Attachment File Path
This file path should be readable AND writeable by your web server (usually chmod 0777)

https://www.vbulletin.org/forum/atta...1&d=1604620711

nte 05 Nov 2020 22:56

Quote:

Originally Posted by yilmaz (Post 2604567)
The Path address is not correct?

www/root/html/forum/images/attachment

Attachment File Path
This file path should be readable AND writeable by your web server (usually chmod 0777)

https://www.vbulletin.org/forum/atta...1&d=1604620711



Quote:

Originally Posted by RichieBoy67 (Post 2604566)
Give the directory permissions.

Yes , it is correct .
https://i.ibb.co/fGZ7631/Screenshot-2.png

If you think to set " 777 " in premissions of the directory , I do it ...

Or you think something else?

Hostboard 05 Nov 2020 23:49

You did not enter the first forward slash: /www/root/html/forum/images/attachment

nte 05 Nov 2020 23:54

Quote:

Originally Posted by Hostboard (Post 2604569)
You did not enter the first forward slash: /www/root/html/forum/images/attachment

https://www.vbulletin.org/forum/external/2020/11/1.png

With or without , its the same ... :(

RichieBoy67 05 Nov 2020 23:59

Quote:

Originally Posted by nte (Post 2604570)
https://i.ibb.co/ykKsp6R/Screenshot-3.png

With or without , its the same ... :(

You do not need the full path.

nte 06 Nov 2020 00:08

Quote:

Originally Posted by RichieBoy67 (Post 2604571)
You do not need the full path.

Give me an example please :)

RichieBoy67 06 Nov 2020 00:22

Nevermind, I believe you have it correct. What are your directory permissions set at?

yilmaz 06 Nov 2020 00:32

Quote:

Originally Posted by nte (Post 2604572)
Give me an example please :)

This is correct

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Hostboard 06 Nov 2020 11:16

The only thing left is making sure that the attachment folder is set with the proper 0777 permissions.


All times are GMT. The time now is 04:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.