Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: manuel4
Forum: vB4 Programming Discussions 30 Dec 2012, 19:17
Replies: 14
Views: 3,988
Posted By manuel4
Same problem. Facebook doesn't include the meta...

Same problem. Facebook doesn't include the meta tags I provided especially for FB
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 07 Sep 2012, 14:59
Replies: 50
vBulletin Forum Sideblocks vFcoders - Activity Stream (Sideblock)
Views: 13,791
Posted By manuel4
I've installed and uploaded the files, but...

I've installed and uploaded the files, but nothing seems to be changed. I have the option in the admincp ->activity stream section though...

The main forum page is just like it was before, without...
Forum: vB4 General Discussions 21 Jun 2012, 18:02
Replies: 10
Views: 660
Posted By manuel4
After a few hours, it is not lagging anymore,...

After a few hours, it is not lagging anymore, after disabling the facebook platform! Thanks anyway for the assistance!!!
Forum: vB4 General Discussions 21 Jun 2012, 13:26
Replies: 10
Views: 660
Posted By manuel4
Hmm, I've turned off the included facebook...

Hmm, I've turned off the included facebook platform from Vbulletin and it apparently goes much faster.

Is this only me, or do other members have problems with FB??
Forum: vB4 General Discussions 20 Jun 2012, 12:46
Replies: 10
Views: 660
Posted By manuel4
This are the specs of the server my forum is on: ...

This are the specs of the server my forum is on:

Processor Name Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz
Vendor ID GenuineIntel
Processor Speed (MHz) 2000.000
Processor Name Intel(R)...
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 23:02
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
Tried it and it worked thanks! :) And one...

Tried it and it worked thanks! :)
And one question: why do some thumbnails appear in a quote under the message "attachments", and other thumbnails appear just within the thread?
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 19:43
Replies: 10
Views: 660
Posted By manuel4
The website is: www.buffaloplace.be Account to...

The website is: www.buffaloplace.be
Account to browse:
username: vbulletin
pass: vbulletin2

And the mods are the arcade, and share options for facebook. But I've temp; disabled the mods to...
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 18:46
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
Do you mean manually on my computer, or by...

Do you mean manually on my computer, or by logging out? :)
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 17:52
Replies: 10
Views: 660
Posted By manuel4
Slow browsing on forum

Hello

When I want to browse from a page to another on my vbulletin 4 forum it goes really slow, sometimes a bit faster, but still slow.

Other random sites load very fast en normally.

How...
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 17:01
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
okay it seems to be working now :) Thanks for the...

okay it seems to be working now :) Thanks for the assistance

--------------- Added 1340123296 at 1340123296 ---------------

[EDIT]
Now that I've set the http settings the login seems te be...
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 14:39
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
I've put this setting now. It doesn't show images...

I've put this setting now. It doesn't show images either..But it's weird that post #38 the attachment shows..And if the thumbnail setting is on, you can click on the blank image and see the actual...
Forum: vB4 General Discussions 19 Jun 2012, 10:23
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
Here's a link to the thread with a lot of...

Here's a link to the thread with a lot of images/thumbnails: http://buffaloplace.be/showthread.php/52-Foto-s-Arteveldestadion

You need an account, so I've created one for you:
Username:...
Forum: vB4 General Discussions 18 Jun 2012, 10:28
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
Hmm, really weird this. The last time I activated...

Hmm, really weird this. The last time I activated thumbnails with unregistered users cannot view forums too, I rebuild the thumbnails but didn't work.

Now, I just tried to activate the thumbnails...
Forum: vB4 General Discussions 18 Jun 2012, 00:00
Replies: 17
Views: 7,642
Posted By manuel4
Thumbnails not showing, just links

Hello

I activated the thumbnail function on my forum but it doesn't show the thumbnails, it shows the links.

The problem should be related to the fact that unregistered users cannot view...
Showing results 1 to 14 of 14

 

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:53.

Layout Options | Width: Wide Color: