Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 06fg2
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 19 Sep 2011, 03:20
Replies: 3,490
Views: 24,039,557
Posted By 06fg2
Ha. I'm stupid..I uploaded the 'includes' folder...

Ha. I'm stupid..I uploaded the 'includes' folder in the 'uploads' folder.

Thanks! All works fine now!
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 17 Sep 2011, 16:38
Replies: 3,490
Views: 24,039,557
Posted By 06fg2
I'm getting this whenever I make a new post: ...

I'm getting this whenever I make a new post:


Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in...
Forum: vB4 General Discussions 27 Aug 2011, 23:59
Replies: 11
Views: 661
Posted By 06fg2
Doing that now..I have uploaded them many times...

Doing that now..I have uploaded them many times in ASCII or whatever the other one is..I have also did a FRESH install into another directory and had the same issues, but uploaded it all in...
Forum: vB4 General Discussions 27 Aug 2011, 17:43
Replies: 11
Views: 661
Posted By 06fg2
Yeah, I'm talking to my support for my hosting..I...

Yeah, I'm talking to my support for my hosting..I wouldn't be shocked if its something they have to fix..

I DO have a redicrection from esfvisions.com/az that'll send them to...
Forum: vB4 General Discussions 27 Aug 2011, 17:32
Replies: 11
Views: 661
Posted By 06fg2
Yeah..I spoke to soon.. This is directly...

Yeah..I spoke to soon..

This is directly from FTP:
.esfvisions.com/az/forum/images/statusicon/forum_new-48.png

The one thing i'm thinking about..Is that the forum was installed on the...
Forum: vB4 General Discussions 27 Aug 2011, 17:23
Replies: 11
Views: 661
Posted By 06fg2
http://thearizonagarage.com/forum thats the URL.....

http://thearizonagarage.com/forum thats the URL..

If you didnt see this, i just edited my above post


When i go directly to the image**
Forum: vB4 General Discussions 27 Aug 2011, 17:18
Replies: 11
Views: 661
Posted By 06fg2
They are all "images/attach" etc I've tried...

They are all "images/attach" etc

I've tried changing the downloaded theme to "forum/images/attach" etc and that didnt work, same with doing the absolute url..

Maybe the default one has to work...
Forum: vB4 General Discussions 27 Aug 2011, 17:03
Replies: 11
Views: 661
Posted By 06fg2
Images no longer work (Changed directory)

We recently bought a domain name for our forum, so for the first few weeks it was running off of a different domain.

Today we bought the domain, i had moved all the VB files into the 'forum'...
Forum: vBulletin 4.x Add-ons 20 Aug 2011, 16:01
Replies: 643
Views: 146,394
Posted By 06fg2
I know it says it works in 4.0.5..But does that...

I know it says it works in 4.0.5..But does that mean it'll work in 4.0.2?

I've followed the steps on installing it and everything..But it doesn't work :(
Showing results 1 to 9 of 9

 

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:17.

Layout Options | Width: Wide Color: