Thread: vBulletin CMS Widgets - Widget - Users Online
View Single Post
  #73  
Old 27 Dec 2009, 15:25
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by bennzy View Post
Ok i added the widget to my site and it came up with no style and just a date inside, ive removed it all and tried it again yet still get the same thing.

Please tell me what i am doing wrong or is there something wrong with the coding?

im using vb 4.0 'gold'
Did you click on the Configure link next to the widget and then add the code in there? Oh, and did you change the name of the template in the Configure panel? My widget won't output a date because it doesn't use $output for the output like a normal widget template does.

Originally Posted by Doctor Death View Post
Lynne;

Thanks for suggesstion, I did exactly that and have received no help.

To be quite honest, I saw you were the pro from dover on widgets and was hoping you would be able to identify this issue in Gold 4.0... Notice I am not the only one with this challenge.

Thanks much anyway... Any suggestions would be appreciated.
The only time something like this happened to me, I had not uploaded all the files correctly. Once I reuploaded all the files, it worked fine. So, try that. Or, you may want to put in a Support Ticket cuz I really don't know what else to suggest. Also, as I mentioned above, did you change the name of the template in the Configure panel? My widget won't output a date because it doesn't use $output for the output like a normal widget template does.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote