Thread: vBulletin CMS Widgets - [WIDGET] Slider
View Single Post
  #17  
Old 23 Jan 2010, 16:45
cory_booth cory_booth is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by valendono View Post
any forum example ?
Sorry, this was for the CMS and I certainly have a long way to go before it is ready to template and use hooks to place in the forum home.

Originally Posted by pablete View Post
Good mod but i have a problem with....

Not show the images from post in features and

My forum is on folder /forum, if you put on a title of one those post featured show me an error, because the links put http://web.com/showthread.php?t=323 an not http://web.com/forum/showthread.php?t=323...

Why can i fixed?

Thank's
Opps... Yep this is why I put this out here for the pros... The code is set for no /forum/

So to fix, check slider.php

Find these two lines:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You may need to adjust this line:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

as well

Originally Posted by Sleeter View Post
Slideshow is working but images are causing all kinds of strange display (breaking out of the frame). Needs to be able to auto re-size images or only show portions of images and fill the entire frame. Cool start though. I am desperate for a slideshow like this.

Any idea how could I go about getting rid of the small preview images section completely?
1. Images, yeah I make sure my event posts have 400px or less... I'll have to investigate resizing...

2. Drop the tabs... Hmmm, try this: near the bottom of slider.php.
between tabhtml and centerhtml add

tabhtml ='';

Originally Posted by Datenpapst View Post
actually i am just using your widget code, because already got a working slideshow software, but when i use it, somehow the forum goes to the left and the size of the font becomes smaller. Maybe some tags not closed or something missing?

So you mean you are pulling in another .php file? Hmmm... No I have one div and one center and both are closed at the end.
You could simply drop the div and center statements and see if that helps?

Originally Posted by dacho View Post
we can use it also on the CMS with CMS content ?
That'd be great, but not right now...
It pulls from a forum and not the CMS.




NOTE:
Folks thanks for the feedback and I am truly sorry if this is a struggle. Again, I had this and other ideas of mine posted in the Programming section here but I got no feed back... So I posted this here to see what people thought.

I will do my very best to get this thing up to snuff, but this is also tagged as a free project so if someone else is faster at this than me - go for it...
Reply With Quote