View Single Post
  #1054  
Old 20 Apr 2014, 10:43
AndyBaines AndyBaines is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Andrew Baines
I've got this "How-To" sussed completely fine from your instructions so thank you very much, but I'm having an issue with Twitch.tv chat embedding that I cannot find anywhere else...

I can embed the video section no issue, but the chat window just doesn't seem to load, I tried loads of things last night to no avail, this morning remoted into work and tested with both IE and Firefox which led the issue to only appear on IE.

<object type="application/x-shockwave-flash" height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=videogamertv" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.twitch.tv&channel=videogamertv&auto_play=true&start_volume=2 5" /></object>
The above video embed works fine.

<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://twitch.tv/videogamertv/chat?popout=" height="500" width="350"></iframe>
The above chat window does not, nothing loads and if I change the frameborder to 1 then I get the frame.

I don't own that channel and see chat embedded on various sites using the same code but I am not having any luck.

Any suggestions or tips would be greatly appreciated.

Thank you

Andy

--------------- Added 20 Apr 2014 at 10:47 ---------------

I grabbed the chat HTML code over into Dreamweaver and previewed it in my browser from my local machine, the chat box loaded fine, that's the reason I've posted here before posting on the Twitch support site, it looks like it may be vBulletin related and from what I've seen there are a lot of knowledgeable people on this site..!

Enough compliments..?

--------------- Added 20 Apr 2014 at 10:53 ---------------

One last thing to note, I've just uploaded the HTML page to the host and gone to the page, chat loaded fine.

Just enabled html on a forum, check the embed code in a forum post and the chat didn't load, looks like it's not related to this custom page. /doh
Reply With Quote