View Single Post
  #1  
Old 16 May 2013, 19:15
kurti kurti is offline
 
Join Date: Nov 2008
Transplanted LOGIN box - not working in FORUMDISPLAY template

Hi,
to make things a little more intuitive for non-users reading my forum (vB 3.7.4)
to become a member and open an account...

i have added this "future user" box in the SHOWTHREAD template (appearing at the end of every thread)


This way the Login Box appears twice (up in the header area of the forum) and also below the thread.

In the SHOWTHREAD template this works fine.

But it does not work when i add the same thing in the FORUMDISPLAY template
(so its showing up at the bottom of each sub-forum.)
When i try to logg in there via the additional Login Box and hit the "login" button
it forwards to the "no permission" site:


trying to login there goes to:




Here is the code for the "future user" box:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



Anyone got an idea whats wrong?
Why is it working in the SHOWTHREAD but not in FORUMDISPLAY template?
Is there anything in the code for the login box that permits it from working in the FORUMDISPLAY template?

--------------- Added 16 May 2013 at 19:29 ---------------



To see where exactly i added it, heres the full FORUMDISPLAY inkluding the non-working "future_user" box:


part 1:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

continued in next post (because of too many characters per post)

Last edited by kurti; 16 May 2013 at 19:31.
Reply With Quote