Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBorg Thread Rating Details »
vBorg Thread Rating
Mod Version: 1.01, by magnus (Member) magnus is offline
Developer Last Online: Feb 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.7 Rating: (66 votes - 4.73 average) Installs: 135
Released: 21 Mar 2007 Last Update: Never Downloads: 413
Not Supported Template Edits  

Update 08/21/07: Made a template change that should address the issue with the rating box still being visible after a thread has been rated. [link]

There seemed to be multiple requests for this, so here it is. This is a clone of the thread rating system you see in the modifications section of vBorg.

For a demo, scroll up to the big orange rectangle, select "Excellent" then click "Vote Now!".

Installation is simple. Just replace your current SHOWTHREAD template with the attached file. That's it.






For those with a modified SHOWTHREAD (or just for those who enjoy doing things the hard way), here are the required modifications:

In SHOWTHREAD:


FIND and DELETE:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.




FIND and DELETE:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.




FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

REPLACE with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.




That should do it.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 14 Apr 2007, 19:59
magnus's Avatar
magnus magnus is offline
 
Join Date: Apr 2002
Originally Posted by NolF View Post
2nd There is no change after voting, so add an Ajax cahnge after voting, like in here
Yes there is.

Originally Posted by NolF
3rd after voting, if "$vbulletin->options['votechange']" is = to No, then the yellow thing is gone, and it moves to the bar showing your rating (like in here), otherwirse when clicking on your rating, display a meny to change vote.
Um, what?
Reply With Quote
  #62  
Old 14 Apr 2007, 20:00
magnus's Avatar
magnus magnus is offline
 
Join Date: Apr 2002
Originally Posted by tanyeri24 View Post
I put it abov the quickreply, doesnt work fine. No ajax effect after vote..
If you want to relocate the voting window, there's more involved than simply moving the code in this modification. You'll need to relocate much more.

This modification is meant to be a vBorg clone. What you're trying to do CAN be done, but you'll need to skim through the template and move accordingly.
Reply With Quote
  #63  
Old 16 Apr 2007, 11:18
NolF's Avatar
NolF NolF is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by magnus
Originally Posted by NolF
2nd There is no change after voting, so add an Ajax cahnge after voting, like in here
Yes there is.
Sorry you right, seems one of the template modificatiosn was done incorrectly on my part.

Originally Posted by magnus
Originally Posted by NolF
3rd after voting, if "$vbulletin->options['votechange']" is = to No, then the yellow thing is gone, and it moves to the bar showing your rating (like in here), otherwirse when clicking on your rating, display a meny to change vote.
Um, what?
Meaning that if "vote change" is setup as NO, then the yello bar won't show up when you go back to that massage [go to another essage and come back]

I've tried it on a default template with no template edits but this one, and when I come back to a rated thread (by me), the yellow bar is still there. I've setup my admin option for thread rating (Required Thread Rating Votes to Show Rating) as 1, but still nothing, after voting, the bar is still there.. My guess is that there is an <if> missing. one which stablishes if you have voted already, and if you are allowed to change your vote.

In other words what is the conditional, wghich determiens if you have rated a thread or not

thank you ^^

Last edited by NolF; 17 Apr 2007 at 11:02.
Reply With Quote
  #64  
Old 18 Apr 2007, 19:18
Liquid1ce's Avatar
Liquid1ce Liquid1ce is offline
 
Join Date: Feb 2004
Location: /root
Real name: Ðave
has this been fixed yet?
__________________
Zend Encoded Files Decoded
Reply With Quote
  #65  
Old 18 Apr 2007, 22:04
princeedward's Avatar
princeedward princeedward is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Edward
Red face

Originally Posted by airborneCAL View Post
My rating box is a bit larger than vborg, how can I make it smaller?
i guess i can't find the right answer for this one...how can we make the look same as vborg....a little bit smaller...also the space above and between the "rate this thread" above and the buttons below just to make it nearer...i guess that will make it smaller

appreciate any help here

thanks and best regards...

Reply With Quote
  #66  
Old 18 Apr 2007, 22:20
magnus's Avatar
magnus magnus is offline
 
Join Date: Apr 2002
Originally Posted by Liquid1ce View Post
has this been fixed yet?
It's not broken.
Reply With Quote
  #67  
Old 18 Apr 2007, 23:36
Mecho's Avatar
Mecho Mecho is offline
 
Join Date: Aug 2006
Thanks ... installed .
Reply With Quote
  #68  
Old 19 Apr 2007, 06:05
NolF's Avatar
NolF NolF is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by princeedward View Post
Originally Posted by tanyeri24
I put it abov the quickreply, doesnt work fine. No ajax effect after vote..
i guess i can't find the right answer for this one...how can we make the look same as vborg....a little bit smaller...also the space above and between the "rate this thread" above and the buttons below just to make it nearer...i guess that will make it smaller

appreciate any help here

thanks and best regards...

simply add the following code on the CSS box of your theme

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

-------------
Originally Posted by NolF
what is the conditional, which determines if you have rated a thread or not
anyone?
Reply With Quote
  #69  
Old 19 Apr 2007, 18:40
Mecho's Avatar
Mecho Mecho is offline
 
Join Date: Aug 2006
everything is alright for me but when i set this option :
Poll and Thread Rating Options > Required Thread Rating Votes to Show Rating
: 10 ( for example , more than 1 i mean ) .

then when ppl rate it doesnt work. they should refresh the page . i mean its like that VOTE doesnt accept!!

and when that # is 1 , when one user rate , other ppl can not see the rate box !!

any idea plz ??
Reply With Quote
  #70  
Old 20 Apr 2007, 14:17
princeedward's Avatar
princeedward princeedward is offline
 
Join Date: Jan 2007
Real name: Edward
Red face

....what bro. mecho above mean here is...in case we add at....

Poll and Thread Rating Options > Required Thread Rating Votes to Show Rating

more than 1....(ie 2 or more)...the first voter until second to the last will not received any reaction from the rate this thread page...meaning it's hardly to notice that your vote has been accepted or not... but actually it has...right?...not only until the last poster cast his vote or rate that thread...will show or all stars will apppear...



suggestions:

is it possible to make or add something to it...that when you rate the thread or vote...you will receive a small note or at the same vote page...something like....please view attachment below!


Second:

Poll and Thread Rating Options > Required Thread Rating Votes to Show Rating

if we just put 1 on it...then it means only one can rate that thread.,it work like that to my site also...no way that other members can rate that thread....it means if the poster's thread is spamming only or just to put the website look bad...he rate it also excellent of course with 5 shining stars...




Third:

one more thing...how this stars thing work...i mean if 1 or more poster cast his vote/rate "Terrible" and only 1 make it "Excellent" or the other way around???

appreciate any possible help or any explanation here....

thanks and best regards to all...


Last edited by princeedward; 08 Dec 2007 at 18:28.
Reply With Quote
  #71  
Old 20 Apr 2007, 15:17
alqloob alsahya alqloob alsahya is offline
 
Join Date: Dec 2006
thank"s ^_^
Reply With Quote
  #72  
Old 20 Apr 2007, 16:59
Hemanth's Avatar
Hemanth Hemanth is offline
 
Join Date: Nov 2005
Installed but removing now.. It's breaking the vB's Quick rely AJAX.
Reply With Quote
  #73  
Old 20 Apr 2007, 17:08
magnus's Avatar
magnus magnus is offline
 
Join Date: Apr 2002
Originally Posted by Hemanth View Post
Installed but removing now.. It's breaking the vB's Quick rely AJAX.
Not if you place it correctly (or unless you're using some other modification).
Reply With Quote
  #74  
Old 22 Apr 2007, 20:37
foulplay's Avatar
foulplay foulplay is offline
 
Join Date: Mar 2006
nvm..

Last edited by foulplay; 26 Apr 2007 at 08:11.
Reply With Quote
  #75  
Old 26 Apr 2007, 06:09
hobz hobz is offline
 
Join Date: Apr 2007
I get "Error on page" in IE.
"Object doesn't support this property or method"
How can I fix this?

Last edited by hobz; 26 Apr 2007 at 06:15.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:17.

Layout Options | Width: Wide Color: