Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Jan 2021, 18:51
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
Error 500 when trying to create AD

Hi Guys,

I've just upgraded from VB4 to VB5 and trying to work out the differences.

I'm trying to get google adsense to work again on VB5 and when creating a new AD, I get the following error:

Error Error information: " 500 error Internal Server Error"

Any ideas how to fix? I know it's a sever/permission error, but not sure where to change. All other parts of the forum seem to be working fine.
Attached Images
File Type: jpg VB Error.jpg (47.7 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 26 Jan 2021, 05:17
delicjous's Avatar
delicjous delicjous is offline
 
Join Date: Nov 2014
Perhaps an active adblcoker.
__________________
vBulletin-Forum.de closed!
ⓒ by delicjous
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Jan 2021, 19:01
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
nah, not that unfortunately. I've tried in firefox (which I have no extensions) and IE, same issue.

It also stuffed on one of my others sites, so not sure what I've stuffed up!

Last edited by jnrdavo; 26 Jan 2021 at 19:11.
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Jan 2021, 19:08
shka shka is offline
 
Join Date: Mar 2016
First step check error logs.

Typically Permissions, timeouts, misconfiguration in .htaccess.
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Jan 2021, 01:08
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
yeah, that's where my skill set starts to drop off! :-)

Any suggestions where I should check permissioning? It was working fine in VB4 (no 500 errors), so not sure why it would have the error after vb5 upgrade.
Reply With Quote
  #6  
Old 27 Jan 2021, 04:12
delicjous's Avatar
delicjous delicjous is offline
 
Join Date: Nov 2014
Originally Posted by jnrdavo View Post
yeah, that's where my skill set starts to drop off! :-)

Any suggestions where I should check permissioning? It was working fine in VB4 (no 500 errors), so not sure why it would have the error after vb5 upgrade.
try to delete js folder in forums root and do a fresh upload from the package you downloaded.
Any addons installed? Do you try with default style?
__________________
vBulletin-Forum.de closed!
ⓒ by delicjous
Reply With Quote
  #7  
Old 27 Jan 2021, 12:57
shka shka is offline
 
Join Date: Mar 2016
Originally Posted by jnrdavo View Post
Any suggestions where I should check ...
Please first check your error logs.

The other points I've listed are only possible examples for the variety of issues which lead to a error 500.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:12.

Layout Options | Width: Wide Color: