Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19 Jul 2022, 20:08
shibby2 shibby2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Need help, please, thumbnails not working.

Hi, I have a vb 3.8 board and when anyone tries to upload an image, it wont create a thumbnail, just gives a text link. When you click the text link, the image opens in a new window as it should.

All settings are correct, I've gone over them a million times. Attachments are stored in the database.

Also, I have size limits in place for uploading attachment images, but it doesnt seem to work. If an image is too large, it just wont upload instead of re-sizing it automatically.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 21 Jul 2022, 16:48
shibby2 shibby2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Anyone?

Am I crazy? I'm pretty sure the forum would automatically reduce image sizes that are uploaded in attachments. Right? It's not doing that now. If an image being uploaded is too large, the upload will fail. All my members are complaining that it used to automatically resize the image. I couold have sworn that was the case, but now I'm questioning myself. lol

Anyone?
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Aug 2022, 05:59
shibby2 shibby2 is offline
 
Join Date: Jul 2005
Anyone?
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Aug 2022, 14:48
socialteenz's Avatar
socialteenz socialteenz is offline
 
Join Date: May 2011
Real name: Stan
Pm me your board URL, to take a look at the issue.
__________________
Web development done right.
read my Reviews (59) from here.

Pm me - for custom forum work & web development
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:43.

Layout Options | Width: Wide Color: