Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Shades of Green Details »
Shades of Green
Mod Version: 4.1.2, by gator777 (Member) gator777 is offline
Developer Last Online: Oct 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.2 Rating: (10 votes - 4.80 average) Installs: 79
Released: 07 Sep 2010 Last Update: 27 Mar 2011 Downloads: 689
Not Supported Template Edits Re-usable Code  

Shades of Green

Installation:

1. Upload the "shades_of_green" folder to your /images directory
2. Import "shades_of_green-style.xml" file using the AdminCP > Styles and Templates

A live demo can be seen here

You may alter/change this theme as you please. If you have any issues, please let me know.

Regards

Updated to work with VB version 4.1.2
Updated to work with VB version 4.1.0
Updated to work with VB version 4.0.8
NOTE: Besure to re-upload the images folder and reinstall the XML file.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	cms.jpg
Views:	2344
Size:	413.0 KB
ID:	121661   Click image for larger version

Name:	forum.jpg
Views:	2080
Size:	427.1 KB
ID:	121662   Click image for larger version

Name:	post.jpg
Views:	910
Size:	274.5 KB
ID:	121663  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Gray Ghost: Shades of Grey VonDoom vBulletin 4.x Styles 7 19 May 2010 11:45
Warm Shades Mellymonster vBulletin 3.8 Admin CP Styles 4 20 Jan 2010 23:20
Night Ops, Green [Admin CP Style] (Dark, Black and Green) Roms vBulletin 3.5 Admin CP Styles 8 02 May 2008 10:36

  #31  
Old 09 Nov 2010, 04:56
Okuma Steve Okuma Steve is offline
 
Join Date: May 2010
Great style! Definitely one of my favorites!

Only thing I have noticed is some smilies show up as broken links, other than that no problems.
Reply With Quote
  #32  
Old 09 Nov 2010, 05:01
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Okuma Steve View Post
Great style! Definitely one of my favorites!

Only thing I have noticed is some smilies show up as broken links, other than that no problems.
Can you send me a link to your site and I will check it out.
Reply With Quote
  #33  
Old 09 Nov 2010, 18:08
CoZmicShReddeR's Avatar
CoZmicShReddeR CoZmicShReddeR is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Martin Weltchek
Nice release!!
__________________
Reply With Quote
  #34  
Old 10 Nov 2010, 03:58
Okuma Steve Okuma Steve is offline
 
Join Date: May 2010
Here is a link to a thread with a smilie that seems to work in default but not in shades of green:

http://www.theoutdoorstrader.com/sho...id=1#post70106
Reply With Quote
  #35  
Old 10 Nov 2010, 04:05
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Okuma Steve View Post
Here is a link to a thread with a smilie that seems to work in default but not in shades of green:

http://www.theoutdoorstrader.com/sho...id=1#post70106
It seems you have some custom smiles, so you will have to make a copy of them and place them in your shade_of_green image folder.

Copy from /images/smiles/

then

Move to /images/shades_of_green/smiles/

It's just that easy. Good luck!
Reply With Quote
  #36  
Old 10 Nov 2010, 04:55
Okuma Steve Okuma Steve is offline
 
Join Date: May 2010
Thanks!
Reply With Quote
  #37  
Old 14 Nov 2010, 09:34
SabTech SabTech is offline
 
Join Date: Nov 2010
Hi gator,
That's a wonderful theme you made here but the problem is that the CMS Style is not changing ...THe forum design is perfect and even the blog has changed but the CMS no

Please help me thanks
Reply With Quote
  #38  
Old 14 Nov 2010, 17:56
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by SabTech View Post
Hi gator,
That's a wonderful theme you made here but the problem is that the CMS Style is not changing ...THe forum design is perfect and even the blog has changed but the CMS no

Please help me thanks
Be sure to clear your Internet browser's cache, and try again. Also, try using a different browser. Once installed, it should work for everyting.
Reply With Quote
  #39  
Old 14 Nov 2010, 18:14
SabTech SabTech is offline
 
Join Date: Nov 2010
Hey gator,
it doesnt work

Only the CMS is not changing

I downloaded 2 other browers and same problem on both
Please help

Check it at:
http://forums.tutspros.com
Reply With Quote
  #40  
Old 14 Nov 2010, 19:09
teamsupra teamsupra is offline
 
Join Date: Aug 2003
Originally Posted by SabTech View Post
Hey gator,
it doesnt work

Only the CMS is not changing

I downloaded 2 other browers and same problem on both
Please help

Check it at:
http://forums.tutspros.com
Try to make this template the default in Admincp. Seems 4.08 has a bug with its style properties
Reply With Quote
  #41  
Old 14 Nov 2010, 19:24
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by SabTech View Post
Hey gator,
it doesnt work

Only the CMS is not changing

I downloaded 2 other browers and same problem on both
Please help

Check it at:
http://forums.tutspros.com
I just went to your site and it works fine.
Attached Images
File Type: jpg site.jpg (79.9 KB, 11 views)

Last edited by gator777; 14 Nov 2010 at 19:31.
Reply With Quote
  #42  
Old 15 Nov 2010, 07:22
SabTech SabTech is offline
 
Join Date: Nov 2010
Hehe gator,
thanks :P

But it wasnt only the cache thing , Looking around the forum here i found out that other ppl got the same probz, and it wasto manually edit the CMS page and set style to inherit

Now it works

THanks buddy
Reply With Quote
  #43  
Old 16 Nov 2010, 06:29
Zelda-King's Avatar
Zelda-King Zelda-King is offline
 
Join Date: Nov 2002
It looks very nice but I have an upload problem. Everything in the zip is in one directory and has the whole directory path as its name (rendering the files prohibited names). eg; shades_of_green_4.0.8\upload\images\shades_of_green\statusicon\user_invisible.gi f

(I assume this is a new update issue as no one else appears to have noticed it.)
__________________
Sig
Reply With Quote
  #44  
Old 16 Nov 2010, 06:50
gator777's Avatar
gator777 gator777 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by Zelda-King View Post
It looks very nice but I have an upload problem. Everything in the zip is in one directory and has the whole directory path as its name (rendering the files prohibited names). eg; shades_of_green_4.0.8\upload\images\shades_of_green\statusicon\user_invisible.gi f

(I assume this is a new update issue as no one else appears to have noticed it.)
You need to unzip (decompress) the attached file, and then upload the "shades_of_green" folder to your forums images directory so it would look like this...

images/shades_of_green
Reply With Quote
  #45  
Old 16 Nov 2010, 17:57
Zelda-King's Avatar
Zelda-King Zelda-King is offline
 
Join Date: Nov 2002
I know. Actually turns out to have been the unzipping program. Early morning error people might want to remember in future for an off-day. Sorted it out now, cheers!

Grievance withdrawn.
__________________
Sig

Last edited by Zelda-King; 16 Nov 2010 at 19:48.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:18.

Layout Options | Width: Wide Color: