Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Closed Thread
 
Mod Options
TeamSpeak Online Hack 1.0b Details »
TeamSpeak Online Hack 1.0b
Mod Version: 1.0.1b, by Phalynx (Coder) Phalynx is offline
Developer Last Online: Nov 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.6 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 23
Released: 09 Aug 2004 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Is in Beta Stage  

This Hack has been released as a final Version. Please check the new thread:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=80684

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
TS2Live - TeamSpeak 2.x Online Status Phalynx vBulletin 3.5 Add-ons 136 30 Sep 2009 18:02
TeamSpeak Online Hack 1.0.2 Phalynx vBulletin 3.0 Full Releases 55 18 Feb 2008 17:53
Show who is online in Teamspeak on forumhome jluerken vBulletin 3.0 Full Releases 56 27 May 2005 01:41

  #31  
Old 06 Oct 2004, 19:34
DWard's Avatar
DWard DWard is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Dan Ward
Doesn't show 4 me at all
  #32  
Old 06 Oct 2004, 20:21
DWard's Avatar
DWard DWard is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Dan Ward
Figured it out, my host firewall blocked it because it's a bit dodgy. And it increased the server load for the whole server by 350%
  #33  
Old 24 Oct 2004, 11:39
StarBuG's Avatar
StarBuG StarBuG is offline
 
Join Date: Dec 2001
Hi

I had the same problem as someone above.
After Installing the hack I simply got a blank page.
I did all instructions in the install file (was not much so there is no mistake!) and the server settings are ok as well.

There is only one template created is that right?

Any help?

StarBuG
  #34  
Old 30 Oct 2004, 06:25
Mr Peabody Mr Peabody is offline
 
Join Date: May 2004
Great idea for a hack, before i install it id like to know if theres a way to isolate the users in a single channel on a large TS server.
This would be really handy.
Cheers
  #35  
Old 30 Oct 2004, 08:44
iwantcheese iwantcheese is offline
 
Join Date: Oct 2004
any plans to include ventrilo in this hack?

Thanks
  #36  
Old 30 Oct 2004, 09:42
StarBuG's Avatar
StarBuG StarBuG is offline
 
Join Date: Dec 2001
Hello?

Anyone who knows how to solve the problem?

StarBuG
  #37  
Old 05 Nov 2004, 05:31
EvilCrow EvilCrow is offline
 
Join Date: Aug 2002
Real name: Crow
Originally Posted by StarBuG
Hi

I had the same problem as someone above.
After Installing the hack I simply got a blank page.
I did all instructions in the install file (was not much so there is no mistake!) and the server settings are ok as well.

There is only one template created is that right?

Any help?

StarBuG
Same issue here!
  #38  
Old 05 Nov 2004, 15:43
NYI Fan's Avatar
NYI Fan NYI Fan is offline
 
Join Date: Nov 2001
I tried this one because i couldnt get the one with the cronjob to work

looks like this one wont work either - my host does not allow incoming connections on UDP 8767 (which explains the blank pages I suppose - still dont know why the script didn't exit and return a failure message though?

Last edited by NYI Fan; 07 Nov 2004 at 01:21.
  #39  
Old 12 Nov 2004, 10:55
Reece D Reece D is offline
 
Join Date: Jul 2004
hmmmm how do you add a new template in vb ???
  #40  
Old 12 Nov 2004, 11:23
Reece D Reece D is offline
 
Join Date: Jul 2004
ahhh lol i'm dumb its phpmyadmin
  #41  
Old 12 Nov 2004, 11:24
Reece D Reece D is offline
 
Join Date: Jul 2004
hmm maybe not , ok i dunno how to do this
  #42  
Old 12 Nov 2004, 11:37
Reece D Reece D is offline
 
Join Date: Jul 2004
omg it's in the list the whole time , its just hidden , above everything. Sorry for like kinda ruining this thread
  #43  
Old 12 Nov 2004, 11:38
StarBuG's Avatar
StarBuG StarBuG is offline
 
Join Date: Dec 2001
In your AdminCP click open "Styles & Templates" then click on "Style Manager" and then in the drop down select "Add new Template"

Thats it

StarBuG
  #44  
Old 12 Nov 2004, 12:05
Reece D Reece D is offline
 
Join Date: Jul 2004
ok now i'm also getting the blank page , does the template have to be anywhere specific within the style ?
  #45  
Old 12 Nov 2004, 12:22
Reece D Reece D is offline
 
Join Date: Jul 2004
is it because you need to get the ts_loggedin template under the Forum Home Templates header ?? If so how do you do that ?
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:06.

Layout Options | Width: Wide Color: