Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #46  
Old 14 Jun 2005, 04:03
cerebro's Avatar
cerebro cerebro is offline
 
Join Date: Jan 2002
i have a logout problem whit this code...some1 test if can logout whit this code on?
Reply With Quote
  #47  
Old 17 Jun 2005, 22:51
GetGamer.com GetGamer.com is offline
 
Join Date: Jul 2004
For the life of me, I can't get this to work. Here is my phpinclude_start template:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The invocation code was cut-and-pasted from phpAdsNew (which I've been using successfully with Javascript invocation for ages).

And here is a snippet from my footer template showing two different zones, one with local invocation and the other with javascript:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The javascript invocation method works fine, but not the local method. You can see this in action here. Note that the ads actually appear in the right-hand column, even though the are part of the footer template.

Any ideas as to why I can't get local invocation to work?

EDIT: As a test, I tried local invocation on a non-forum page at the same site, and it works fine. You can see this on http://www.bigblueball.com/index.php (it's serving the 120x90 ad in in the right column). Still can't get it to work in the forums though.

EDIT: After re-pasting the invocation code a second time, it seems to be working now. Nevermind.....

Last edited by GetGamer.com; 18 Jun 2005 at 00:10.
Reply With Quote
  #48  
Old 23 Jun 2005, 06:43
Trana Trana is offline
 
Join Date: Apr 2005
I am experiencing a strange problem when using this script.

To begin with, I originally added the banner to my page with the ob method described on the vbulletin website. When I found this thread, I removed those methods and added the php code directly to the include file as described here.

The banners work fine.

Unfortunately, I have a "shoutbox" module (CMPS) which is not working now that I added the phpadsnew script to my header. The shoutbox has not displayed properly with either method of calling the phpadsnew script.

The reason that I know these two are related, is that in the shoutbox module window, I get the following error message:

Table 'bannerads.adv_shoutbox' doesn't exist

So obviously, phpadsnew is changing the database from "forum" to "bannerads", running the script, and then for some reason not going back to the original database. I am guessing that it needs to do a USE FORUM sql statement in order to get the default database back into the focus.

So, do you think it is the phpadsnew or the shoutbox that needs the tweak? Any ideas on what could be causing this?

Thanks.
Reply With Quote
  #49  
Old 06 Jul 2005, 16:02
jsharper jsharper is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Jason
Originally Posted by cerebro
i have a logout problem whit this code...some1 test if can logout whit this code on?
I'm also having a logout problem. Whenever my phpinclude_start is calling phpadsnew.inc.php, my vBulletin logout function is broken. clicking Log Out just returns a blank page and doesn't actually perform the logout.

Ideas? I'm using vBulletin 3.0.7 and phpAdsNew 2.0.5. I did try both with and without "Use database compatibility mode".
Reply With Quote
  #50  
Old 07 Jul 2005, 17:04
Razasharp's Avatar
Razasharp Razasharp is offline
 
Join Date: Feb 2005
Thanks for a brill tutorial Michael!

Can I just ask you to check what I'm doing is ok please? (It all seems to be working ok)

I have two zones on the same page and this is how I've set it up:

My phpinclude star file contains:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And the pages contain:

$phpAds_raw[html] -where I want the first zones ads to show, and,

$phpAds_raw2[html] -where I want zone two ads to show.

It all seems to be working fine, but just wondered if I have done it right or not!

Thanks for looking.
Reply With Quote
  #51  
Old 07 Jul 2005, 17:50
Fallback Fallback is offline
 
Join Date: May 2005
This mod works great for me with no problems... thanks!
Reply With Quote
  #52  
Old 07 Jul 2005, 19:53
m0nde's Avatar
m0nde m0nde is offline
 
Join Date: Mar 2005
I haven't used the script in this thread at all to use phpAdsNew. I've set it up as if phpadsnew were residing on a separate computer all together and simply called it using the invocation code generated in phpAdsNew for each publication location. This works fine and i'm using it on several sites.

http://www.bostonlove.org uses it for several spots on the site include the top the middle and the bottom.

http://www.yyzlifestyle.com uses it for the stuff at the bottom.

I've tied it into the vbaffiliates hack so that it counts each link in the affiliates module each time someone clicks on the appropriate affiliate's banner - all of this with just using phpadsnew without customisation for vbulletin.

I'm even using it to track who clicks on my paypal donation buttons.

- Sid
Reply With Quote
  #53  
Old 09 Jul 2005, 18:35
jsharper jsharper is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Jason
Originally Posted by jsharper
I'm also having a logout problem. Whenever my phpinclude_start is calling phpadsnew.inc.php, my vBulletin logout function is broken. clicking Log Out just returns a blank page and doesn't actually perform the logout.

Ideas? I'm using vBulletin 3.0.7 and phpAdsNew 2.0.5. I did try both with and without "Use database compatibility mode".
In case anyone else is running into this, a solution can be found here:
http://forum.phpadsnew.com/index.php?showtopic=8281

Jason
Reply With Quote
  #54  
Old 10 Jul 2005, 02:23
Rob Locke Rob Locke is offline
 
Join Date: Mar 2004
Originally Posted by Michael Morris
Here's a way to prevent certain usergroups from being logged as having seen an ad (they'll still see them but the ad view won't be logged). In the file phpadsnew.inc.php find the following code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Directly above it add


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If you need to use your phpadsnew installation for non vbulletin pages you'll need to create seperate versions of phpadnew.inc.php for vbulletin and your other pages to call.
May I just double check that if I want to include several usergroups, the id numbers would just be separated by commas?

For Example:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #55  
Old 10 Jul 2005, 21:28
wolf314 wolf314 is offline
 
Join Date: Jun 2005
Thumbs up

Originally Posted by jsharper
In case anyone else is running into this, a solution can be found here:
http://forum.phpadsnew.com/index.php?showtopic=8281

Jason

Thanks!!! This is what I've been looking for.
Reply With Quote
  #56  
Old 12 Jul 2005, 19:19
boske boske is offline
 
Join Date: Jul 2005
Originally Posted by camoman
I think I am looking for a similiar thing.. Basically I want to be able to have a unique zone for each forum... so banners at the top of each forum would be relevent to the forum title. ie. in the boat forum I only want boat related ads showing up, in the snowmobile forum I only want snowmobile ads showing up etc..

Can this be done??
yeah Ive seen this done on other vb boards..im sure there is a way....

I don't know how, but I'd like to do the same thing.. :squareeyed:

After trying this numerous times, I still can't get it to work...

Last edited by boske; 13 Jul 2005 at 03:14. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
  #57  
Old 13 Jul 2005, 17:01
Gio's Avatar
Gio Gio is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Giovanni
Will this work on 3.5.0 vb?
__________________
DCSPEED
Reply With Quote
  #58  
Old 13 Jul 2005, 17:46
cerebro's Avatar
cerebro cerebro is offline
 
Join Date: Jan 2002
i upgrate to phpAdsNew 2.0.5 and the logout function inst work.
When reload the site...the user still there. Didt work
Reply With Quote
  #59  
Old 14 Jul 2005, 19:01
ludachris ludachris is offline
 
Join Date: Feb 2002
Hey Michael, not sure if you're still paying attention to this thread or not, but....

I tried setting up the Maintenance.php to be run via the Scheduled Tasks Manager. I'm receiving errors when running it:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysitename.com/html/forums/includes/adminfunctions.php:222) in /var/www/mysitename.com/html/phpads/libraries/lib-cache.inc.php on line 16

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysitename.com/html/forums/includes/adminfunctions.php:222) in /var/www/mysitename.com/html/phpads/libraries/lib-cache.inc.php on line 17

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysitename.com/html/forums/includes/adminfunctions.php:222) in /var/www/mysitename.com/html/phpads/libraries/lib-cache.inc.php on line 18

Done


What could this be attributed to, and does this mean the maintenance script is NOT running?
Reply With Quote
  #60  
Old 15 Jul 2005, 17:03
jsharper jsharper is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Jason
Originally Posted by cerebro
i upgrate to phpAdsNew 2.0.5 and the logout function inst work.
When reload the site...the user still there. Didt work
Look up a few posts to post #53.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:16.

Layout Options | Width: Wide Color: