Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01 Nov 2009, 14:34
woostar's Avatar
woostar woostar is offline
 
Join Date: Aug 2006
Default Prefix for Reported Posts

I'm guessing the hook is easy enough to find (as there are only a few in report.php), but does anyone know the line of code to add a default prefix to the threads created in the designated forum?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09 Jul 2010, 08:15
viper357's Avatar
viper357 viper357 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Did you ever figure this out?

Is there a mod for this?
Reply With Quote
  #3  
Old 09 Jul 2010, 11:51
James Birkett James Birkett is offline
 
Join Date: Jun 2009
If you want it for reported posts it's a little more complicated.

I have a solution, but it requires a custom hook (or just custom code).

If you want it in a non-automated forum (such as a normal thread), that's easy enough!

(P.S: Original thread creation date is 2009).
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Jul 2010, 08:50
viper357's Avatar
viper357 viper357 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Hi James, I would be very grateful if you could help me on this, I found this add-on - http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233364 but it's not working for the reported posts threads.

Thanks.
Reply With Quote
  #5  
Old 11 Jul 2010, 11:01
James Birkett James Birkett is offline
 
Join Date: Jun 2009
Post reports don't create threads on the same hook, so it won't work.

Open includes/class_reportitem.php

Search for (line 243):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add under:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Open up includes/xml/hooks_vbulletin.xml

Look for (line 982):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add underneath:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Go to your plugin page, create a new plugin.

Hook: report_dataman

Code (replace CODE with your prefix id):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



Alternative Method

When you open class_reportitem.php, instead of adding the custom hook, just add:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

(replacing CODE with prefix id)

Then you're done. I prefer to use hooks so I have more control though.
Reply With Quote
  #6  
Old 14 Jul 2010, 10:28
viper357's Avatar
viper357 viper357 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Brilliant James, working perfectly, thanks so much for your help, I really appreciate it.
Reply With Quote
  #7  
Old 14 Jul 2010, 11:11
Guest190829
Guest
 
James, I believe you can use your code without making any edits using the threadfpdata_start hook, with the following code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is untested but 99% positive it works.
Reply With Quote
  #8  
Old 14 Jul 2010, 14:07
James Birkett James Birkett is offline
 
Join Date: Jun 2009
Hi Danny,

Thanks for your code, I posted a while ago wondering how to do it without editing code and it seems its worked!

Thanks.
Reply With Quote
  #9  
Old 06 Feb 2011, 11:49
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by Danny.VBT View Post
James, I believe you can use your code without making any edits using the threadfpdata_start hook, with the following code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This is untested but 99% positive it works.
danny, this worked perfectly in VB4. same can be done for THIS_SCRIPT == 'infraction'

Last edited by Mutt; 06 Feb 2011 at 12:04.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:27.

Layout Options | Width: Wide Color: