Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21 Aug 2017, 18:01
chikuru chikuru is offline
 
Join Date: Nov 2011
Adding smilie problem

I am trying to add new smilies and when I submit, I get this error:
"Invalid Table Specified"

I have reuploaded default vbulletin files and disabled hooks and still getting the same..
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Aug 2017, 00:53
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
Try the info in the last post of this thread more importantly the suspect file version check:
https://www.vbulletin.com/forum/foru...264705-problem *Does not matter if its 3.x vB, smilies have not changed from 3.x to 4.x code wise per say. Have you recently installed any mods the interact with smilies or images?
__________________
Daddy Does Dios and Figs!

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #3  
Old 22 Aug 2017, 14:35
chikuru chikuru is offline
 
Join Date: Nov 2011
I already tried those and still getting the same..
No recent plugins installed thats related to images/smilies..
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Smilie Info: Smilie Usage in Posts calorie vBulletin 3.6 Add-ons 22 16 Jul 2009 18:16



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:42.

Layout Options | Width: Wide Color: