Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vMoods aka Mood Manager Details »
vMoods aka Mood Manager
Mod Version: 1.1.3, by -=Sniper=- (Coder) -=Sniper=- is offline
Developer Last Online: Dec 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.0 Rating: (35 votes - 4.57 average) Installs: 578
Released: 04 May 2008 Last Update: 18 May 2008 Downloads: 5556
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

/*
vMoods by ZONE365.com
Created by Sniper
http://www.zone365.com
for vbulletin 3.7
*/

Todo
- - - - - - - - - -

- Add more to readme.txt
- More features, options?


1.1.3 Beta - Sunday May 18th
- - - - - - - - - -

- Fixed possible bug for IE6/7 users, the menu drop menu would not work
- Added text/image option
- Added more FAQ questions in readme.txt

By default the dropdown menu will show text version of the moods list, you must change the option to
images in the admin cp.

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1.2 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Fixed bug for JS error for guests

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1.1 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Moved javascript/html to footer to improve load times for IE6/7

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file

1.1 Beta - Monday May 5th
- - - - - - - - - -

- Added reset option
- Added CSS to vMoods in admin CP so you can edit quickly if need be
- Removed width/height so you can use your own mood images
- Improved speed for IE6/7, FF should be faster is well
- Added option to have custom display for postbit

UPGRADE
- - - -

- Import the new product file and overwrite the vmoods.js file and if need me change settings in AdminCP

1.0 Beta - Sunday May 4th
- - - - - - - - - -

- New version for vbulletin 3.7.0
- renamed from Mood Manager

NEW INSTALL
- - - - - - - - - -

- upload vmoods to main forum folder
- use product manager in the ADMIN CP to install vMoods

NOTE: All mood images will now be located under vMoods/images

UPGRADE from Mood Manager
- - - - - - - - - -

- At this moment I suggest uninstalling the old version and installing this new version.
REMEMBER this will delete all user moods, if you want old moods to be kept, please request and I'll post a how to.

FAQ
_ _

- How can I keep the old moods?

1) disable the old mood manager, install the new mood manager

2) run these queries

ALTER TABLE 'user' DROP 'vmood';

ALTER TABLE 'user' CHANGE 'mood' 'vmood' varchar(100) NOT NULL DEFAULT 'none';

- How can I change the location of the mood in the postbit?

disable the auto edit in the Admin CP, now you will have access to

$vmood_postbit

place that anywhere you want in the postbit templates (well the location where you want the mood to show)

- How can I change the location of the moods dropdown menu navbar

disable the auto edit in the Admin CP, now you will have access to

$vmood_form

place that anywhere you want in the navbar template, you can try other templates but I can't say if it will work or not

- Why am I getting two mood images in the postbit, how can I stop this from happening?

In the admin cp, disable the auto edit

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #226  
Old 29 May 2008, 14:11
Kinneas's Avatar
Kinneas Kinneas is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Steve
There are instructions in the first post which tell you how to manually place it.
Reply With Quote
  #227  
Old 29 May 2008, 15:01
JetHaCkR JetHaCkR is offline
 
Join Date: May 2008
Still Doesnt Appear lol
Reply With Quote
  #228  
Old 03 Jun 2008, 01:42
heidiott heidiott is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by Alien View Post
Sweet! I can't wait to update...

I have a question.. I noticed that this mod has a problem with working on vBadvanced CMPS if you have your portal on sitename.com but your forums on forums.sitename.com - You get a security problem in Firefox (reported by Firebug) that reads:



Any idea of how to get this to work? I tried all previous vBadvanced fixes listed in the 3.6 thread, but none of them work when using sitename.com (portal) and forums.sitename.com (forums) without producing the quoted error!

If you can offer any pointers, I'd be eternally grateful!
I'm not sure if this will help but I was also having a problem with CMPS and this fixed it for me.

In the vmoods.js file find this line...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

On this line add the full path to ajax.php ex: http://www.yoursite.com/forum/ajax.php

Hope this helps
Reply With Quote
  #229  
Old 05 Jun 2008, 01:17
skywalker2208 skywalker2208 is offline
 
Join Date: Mar 2008
Is there way to change the location of the mood on the profile page?
Reply With Quote
  #230  
Old 05 Jun 2008, 02:56
Alien's Avatar
Alien Alien is offline
 
Join Date: Oct 2001
Arrow

Originally Posted by heidiott View Post
I'm not sure if this will help but I was also having a problem with CMPS and this fixed it for me.

In the vmoods.js file find this line...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

On this line add the full path to ajax.php ex: http://www.yoursite.com/forum/ajax.php

Hope this helps
Hey thanks for the heads up...

Unfortunately, this did not work for me.. The stock hack works fine with a subdomain setup on AlienSoup.com, but refuses to on WTF.com which is really throwing me for a loop!
__________________
-Jason / WTF!?
Reply With Quote
  #231  
Old 05 Jun 2008, 04:05
JesterP JesterP is offline
 
Join Date: Jun 2007
I have an odd error on my main page

Hello all,

When this awesome mod is active, I get a "done with errors" in my status bar at the bottom of IE7 when I visit my vbadvanced main page.

When I visit with FF, FF tells me it's dropping a
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

tag. When I view the rendered html source of that page, and go to the line IE says the error is on, it points to the same tag.

I have no errors on any other page with this mod active, it works well everywhere else. And the error goes completely away when deactivate the mood mod.

Where can I find this
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

tag in this mod? I've searched for hours trying to track it down.

Thanks!!

J
Reply With Quote
  #232  
Old 06 Jun 2008, 06:53
TimberFloorAu's Avatar
TimberFloorAu TimberFloorAu is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Blue
Errors

This mod works fine with VB 3.7.0 standard template.

But soon as we tried it on our own template, all hell broke loose.

We got YahooDom errors,

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Not sure what was going on, decided to uninstall. Will keep eye on it, as we have tons of menopausal women who would love it.

Incidentally we use webpoint template from vbskins.

If anyone gets this working on similar template, appreciate a PM

Thanks

Ozzy
__________________

My Hacks [ click ] | Steve ~ Administrator for British Expats AustraliaBound.org/forum | Test our forum - user; don pass; pass123
Sports Tipping Mod - coming February 2010 ~ Show your Interest !
Reply With Quote
  #233  
Old 07 Jun 2008, 20:21
KempoMRK KempoMRK is offline
 
Join Date: Feb 2007
Doesn't work. Like someone else mentioned, the list drops down but it won't let me select any of the moods.
Reply With Quote
  #234  
Old 07 Jun 2008, 21:26
schlottkej schlottkej is offline
 
Join Date: Apr 2007
I was looking through but never found this:

Alternative images using a more "web 2.0" feel?
__________________
Wrestling Gear | Torrent Search
Reply With Quote
  #235  
Old 08 Jun 2008, 17:39
bonkerspr bonkerspr is offline
 
Join Date: Jun 2006
I have installed it but only appears with default style, not on my others styles please help
Reply With Quote
  #236  
Old 11 Jun 2008, 11:36
Fırtına Fırtına is offline
 
Join Date: Mar 2008
Real name: Musa
How do auto selected mood for new registered users?
__________________
T.R
K.S.A
Reply With Quote
  #237  
Old 12 Jun 2008, 05:10
hostlayer hostlayer is offline
 
Join Date: Oct 2007
I installed this but it is not showing up under the PM area, any ideas?

It won't show up at all...I am using 3.7
Reply With Quote
  #238  
Old 12 Jun 2008, 11:39
TheInsaneManiac TheInsaneManiac is offline
 
Join Date: Feb 2008
Just to let you guys know the "Amazed" mood is not in the images folder so you guys should remove it via the AdminCP. Also there are some moods in the images folder that are not in the AdminCP
Reply With Quote
  #239  
Old 12 Jun 2008, 16:06
forumrunt forumrunt is offline
 
Join Date: Sep 2007
Anyone have any clue where I can get more mood images?
Reply With Quote
  #240  
Old 13 Jun 2008, 06:00
hostlayer hostlayer is offline
 
Join Date: Oct 2007
Anyone have any ideas why this won't show up?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:54.

Layout Options | Width: Wide Color: