Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Jan 2009, 23:33
gtrts's Avatar
gtrts gtrts is offline
 
Join Date: Jan 2009
Getting trouble in making vbb powered custom page

I did all the things follow to this thread:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=62164

and i got a blank page,here is the code in test.php:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

here is the code in template "TEST"

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

the "TEST" template works fine in index.php,when I put
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in it.It just wont work in test.php.

how can I solve this problem?

--------------- Added 11 Jan 2009 at 23:43 ---------------

ps: vbb version is 3.8.0

Last edited by gtrts; 11 Jan 2009 at 23:43. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #2  
Old 11 Jan 2009, 23:51
Bellardia Bellardia is offline
 
Join Date: Jul 2007
Are you sure if the page has access to global.php?
Reply With Quote
  #3  
Old 11 Jan 2009, 23:59
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Is the page in the same directory as all the other vbulletin forum pages?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Jan 2009, 00:56
gtrts's Avatar
gtrts gtrts is offline
 
Join Date: Jan 2009
yes,it's in the same path as index.php is.
I tried to rename test.php to index.php or other existing vbb files, it works. It seems vbb is preventing me to use custom file, is there a setting doing such stuff?(prevent using custom file)
Reply With Quote
  #5  
Old 12 Jan 2009, 04:29
Dismounted's Avatar
Dismounted Dismounted is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Hanson
You shouldn't need this line in the file (try removing it):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

View My Modifications
29 Releases and Counting... Latest Modification: dmActivityStream - vBookie Integration (4.x)

Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #6  
Old 12 Jan 2009, 05:18
gtrts's Avatar
gtrts gtrts is offline
 
Join Date: Jan 2009
Originally Posted by Dismounted View Post
You shouldn't need this line in the file (try removing it):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
I removed it, but still got a blank page

--------------- Added 12 Jan 2009 at 06:16 ---------------

I changed the last part of code FROM
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

TO


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then the result shows exactly as what it should be. Anyone can tell me what is going on?

Last edited by gtrts; 12 Jan 2009 at 06:19. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #7  
Old 12 Jan 2009, 06:27
vbplusme's Avatar
vbplusme vbplusme is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael
Seems I read somewhere that this code needs to be in all pages now?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 12 Jan 2009, 08:59
gtrts's Avatar
gtrts gtrts is offline
 
Join Date: Jan 2009
Thanks bro. But, it doesn't help. I added that code, and still, a blank page.It seems I can't use print_output?

--------------- Added 12 Jan 2009 at 09:25 ---------------

ok I tried to dig in the print_output function, and found the script stopped at fetch_gzipped_text()'s
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

,after this code the browser got unrecognized string instead of html codes,that's why IE6 returned a blank page and firefox returned an error message says the page is corrupted.

so anyone please help me

--------------- Added 12 Jan 2009 at 09:26 ---------------

btw $encoding is "gzip"

--------------- Added 12 Jan 2009 at 10:15 ---------------

when I save test.php in utf-8 without BOM, all trouble gone... anyone can tell me whta is BOM ?

Last edited by gtrts; 12 Jan 2009 at 10:15. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #9  
Old 12 Jan 2009, 11:34
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Are you sure you're visiting the page in the style you created the template in? That's usually why you'll get a blank page.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 15 Jan 2009, 19:40
leftie leftie is offline
 
Join Date: Nov 2004
I'm having this problem too, so i need a solution as well.
EDIT. I'm a fool.
I ftp'd the php file before i saved what i copied and pasted. All is well now.

Last edited by leftie; 15 Jan 2009 at 20:03.
Reply With Quote
  #11  
Old 15 Jan 2009, 20:22
kiril_cvetkov's Avatar
kiril_cvetkov kiril_cvetkov is offline
 
Join Date: Jul 2007
Real name: Kiril Cvetkov
The problem is with template "TEST"..
1)Double check does the template name is "TEST"
2)maybe you've opened test template on other skin... try to open template called "TEST" on the style that you are using

cheers
__________________
My modifications -> click here
[CENTER]
Reply With Quote
  #12  
Old 19 Jan 2009, 22:33
RS25com RS25com is offline
 
Join Date: Dec 2001
I am having the exact same problem. I have added a template to my style called "products", added a file called products.php in the /forums folder, and then changed the file to reference "products" and I just get a blank page.

3.8.0 here...

--------------- Added 19 Jan 2009 at 22:36 ---------------

Problem solved:

I was using an UPPER CASE template name in my php file. Once I changed it to lower-case, which matches the name of the template in the Styles admin it worked.

Last edited by RS25com; 19 Jan 2009 at 22:36. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Release] Simple vB powered web page Brad vBulletin 2.x Template Modifications 42 15 Jul 2005 10:17



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:50.

Layout Options | Width: Wide Color: