Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
BP-Brown [Bluepearl-Skins.com] Details »
BP-Brown [Bluepearl-Skins.com]
Mod Version: 1.00, by Sean James (Designer) Sean James is offline
Developer Last Online: Jun 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.5 Rating: (33 votes - 4.76 average) Installs: 291
Released: 29 Dec 2009 Last Update: 14 Jun 2017 Downloads: 2214
Supported Auto-Template  

Template name: BP-Brown

Preview: Demo

Brown clean professional template for vBulletin

This style is based on the Darkness style, without all the tables and added images.
The style has no template modifications and is all CSS, So the style should be very fast loading.

For faster support and older versions of this skin visit the BP-Brown thread on Bluepearl forums

Detailed vBulletin skin installation instructions with images

ZIP Contents:
-bp-brown image directory
-bp-brown.xml
-readme_install.txt


Please click install if you use this template

Older versions of this skin can be downloaded from our site.

If you like BP-Brown you might love our premium vBulletin skins BP-Black, BP-White and BP-Grey

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	bpbrown.jpg
Views:	380
Size:	94.5 KB
ID:	156480  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Beautiful Brown V3.8.3 Losha vBulletin 3.8 Styles 12 17 Mar 2010 22:28
BP-Brown Sean James vBulletin 3.6 Styles 21 20 Dec 2009 06:03
Brown and Red Leather Brueskie vBulletin 3.7 Styles 31 08 Nov 2008 04:06
BP-Brown Sean James vBulletin 3.5 Styles 32 15 Apr 2007 02:37
Light Brown/Dark Brown Button Set m4yh3m vBulletin Button Sets 3 20 Sep 2005 13:39

  #46  
Old 04 Jan 2010, 11:19
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Originally Posted by c0rpz0r View Post
Yeah i updated it, the inputbox on the replyboxes are okay..

In what template is that? header? ill change it manually then..
New update has the color changed, you site shows the old code which means u have 6.0

In the header template u can change this
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #47  
Old 04 Jan 2010, 16:18
abqtj abqtj is offline
 
Join Date: Nov 2008
I'm loving this one! THANKS!
Reply With Quote
  #48  
Old 04 Jan 2010, 21:56
stlracing stlracing is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by Mases View Post

on Brown I'm getting...
Firefox - Black Text on Brown (Not Good... but passable for now)
IE - Black Text on White Background (Good)

I'm seeing this exact issue and I just downloaded the latest version and installed it.
__________________
www.stlracing.com/forums
Reply With Quote
  #49  
Old 04 Jan 2010, 22:13
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Originally Posted by stlracing View Post
I'm seeing this exact issue and I just downloaded the latest version and installed it.
edit your vbulletin.css file in 'edit templates'

and add this code


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Does this fix your problem? If it does i think i may have finally found a solution.
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #50  
Old 05 Jan 2010, 00:35
Mases Mases is offline
 
Join Date: Jan 2008
I can confirm that it is inf act the WYSIWYG settings that are screwing up the colors.

I've gone into my admin control panel and went to...
Settings > Options > Message Posting Interface Options

Changed the first three options to 'Enable Standard Controls'

This fixes it for all users on all browsers, but just that there are no WYSIWYG settings.
Reply With Quote
  #51  
Old 05 Jan 2010, 01:15
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Originally Posted by Mases View Post
I can confirm that it is inf act the WYSIWYG settings that are screwing up the colors.

I've gone into my admin control panel and went to...
Settings > Options > Message Posting Interface Options

Changed the first three options to 'Enable Standard Controls'

This fixes it for all users on all browsers, but just that there are no WYSIWYG settings.
Let me know if this fixes the problem --> http://www.vbulletin.org/forum/showp...5&postcount=49
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #52  
Old 05 Jan 2010, 02:13
stlracing stlracing is offline
 
Join Date: Nov 2001
That did fix the issue for me
Originally Posted by Griffin80 View Post
Let me know if this fixes the problem --> http://www.vbulletin.org/forum/showp...5&postcount=49
__________________
www.stlracing.com/forums
Reply With Quote
  #53  
Old 05 Jan 2010, 02:36
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
Originally Posted by stlracing View Post
That did fix the issue for me
Has also fixed the issue for me and a few others, thank god hehe

I will update the package asap.
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #54  
Old 14 Jan 2010, 06:18
derfelix derfelix is offline
 
Join Date: Dec 2001
stupid question:
by disabling the wysiwyg option the issue is fixed...
can the issue be fixed if you enable wysiwyg option?
F.
Reply With Quote
  #55  
Old 14 Jan 2010, 20:15
twiztidnati twiztidnati is offline
 
Join Date: May 2009
I am having a simular problem as everyone else

Instead of the WYSIWYG editor problem where they are getting black text on black box, on my forum my new thread/post title is messed up. It's white background but then when you click on it the background turns black and the text is black. Not only are the titles messed up on that section, contact us, registration and everything else that has an input bar, all the same, white background until you click in it to type, then it turns back with black text, no way to see whats going on. Any help is appreciated. Thanks, Richie
Example of my problem can be found in my forums at: http://www.mmomadeeasy.com/forums

Last edited by twiztidnati; 14 Jan 2010 at 20:20. Reason: forgot to add website link
Reply With Quote
  #56  
Old 14 Jan 2010, 20:41
twiztidnati twiztidnati is offline
 
Join Date: May 2009
Additional Problems Now

Ok, I added this code in:
.wysiwyg {
background-color: #000;
color: #fff;
}
It makes the "wysiwyg editor" in the post section good for the first post, black background white text. However, after you go to post again, it turn the text black also, bug? Not only that, now I deleted that code to try to make it normal again, because my forum was ok before, I just wanted black background white text, now it doesn't work at all. Everything is black on black typeing.

Additional information update:
Ok, it looks look the code edit up there is valid for admin only, when I add that code when I post as an admin it's black background is black text is white, but reguardless with our without that code, non-admin users get black background with black text. I am not sure if it was like this before I added and removed the code listed, I didn't try to post as a non-admin before that. Where can I edit these codes?
Another update:
I found it in the style variables editor, made it so that it works for everyone. I still am having trouble getting my titles back to normal. I don't know where this information would be found in variables, it was a lucky guess to get the texteditor right.

Last edited by twiztidnati; 14 Jan 2010 at 21:28. Reason: more info
Reply With Quote
  #57  
Old 15 Jan 2010, 06:48
Whtetrashwarrio Whtetrashwarrio is offline
 
Join Date: Dec 2009
this is such a noob question but im new to all of this. How do I get rid of the grey gradient as shown here.

Frustrating how i cant see links. Please someone help i want the CODE area to be all one color
Reply With Quote
  #58  
Old 16 Jan 2010, 14:35
Sean James's Avatar
Sean James Sean James is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney, Australia
Real name: Sean James
BP-Brown Version 3.2 released
-Updated to work with vBulletin 4.0.1
-Fixed background input/form problems
-Added hover effect to threads

This version should hopefully fix all major problems with input/text boxes.

There is a few small stylevar problems that i am aware which i will fix with next release, didnt have time to address them all this weekend sorry.
__________________
www.bluepearl-skins.com - Twitter
Professional Forum Skins
Reply With Quote
  #59  
Old 16 Jan 2010, 15:44
derfelix derfelix is offline
 
Join Date: Dec 2001
Just updated... works great !!!!!!!!!!!!!!!!!

Originally Posted by Griffin80 View Post

There is a few small stylevar problems that i am aware which i will fix with next release, didnt have time to address them all this weekend sorry.
I didnt see one of them... it works like a charm..
F.
Reply With Quote
  #60  
Old 16 Jan 2010, 18:27
csharrow csharrow is offline
 
Join Date: Jul 2009
Looks great, but for some reason it will not display the template on the 'home' page, only the default template. Any suggestions?

http://www.jpzombie.com
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:41.

Layout Options | Width: Wide Color: