Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30 Mar 2016, 02:34
Duke49th Duke49th is offline
 
Join Date: Sep 2014
SSL issues with users signatures

Hi.

We've installed SSL certificate on our Forum. vBulletin 4.2.3

The issue now is that it shows unsecured connection in threads where users use signatures with non-https urls.

Why is that? And how to fix that?

It doesnt feel right as many other websites such as facebook, google/youtube and many other big sites with dozens of http-urls are not causing that issue.

I was not even able to google this issue. Feels like Im the only one.

Thank you.

Edit: Or for another example look at this site: https://theadminzone.com/forums/vbulletin.87/ It shows some images in the footer area with non-https urls. Still yet it shows no unsecured connection. I don't get it^^

--------------- Added 30 Mar 2016 at 05:02 ---------------

Ok...another forum helped me.

On this site is a mod for this: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=288060

Last edited by Duke49th; 30 Mar 2016 at 02:46. Reason: forgot vb version / additional
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:44.

Layout Options | Width: Wide Color: