Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBH-Bot's ~ Your site a better effective at search engine Details »
vBH-Bot's ~ Your site a better effective at search engine
Mod Version: 2.00, by BuRaCh (Contributor) BuRaCh is offline
Developer Last Online: Sep 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (2 votes - 3.00 average) Installs: 9
Released: 30 Jul 2007 Last Update: Never Downloads: 82
Not Supported Uses Plugins Additional Files  

Staff notice: This script version 2.0 is using an invalid product-id. Result of this is that you might not be able to uninstall or disable the modfication. We strongly recommend against installing this script until the author provided a fixed version.

For those who alreadey have installed this and can not remove it, see post http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1305997&postcount=59 for a solution.

End Staff Notice

The hack powered by BuRaCH
i'am use myself website.
www.vB-Hacker.com


Hack name
vBH-Bot's

Hack description
Your site a better effective at search engine..
(Advanced Robots.txt )
(Works also on 3.6......)


Hack Target
Your Website Top turn arise at search engine's => Google,yahoo,msn ....

Hack options
admincp -->vbulletin options ---> vBH-Bot's here..

Hack info
File uploads: 1
Template edits: 0
File edits: 0
Plugins: 1
SQL Queries: 12
Phrases: 0
Settings: 4

Install time: 9 secs
Install level: Easy

Hack installation
Step 1:import the xml at in the Additional ..

If you enjoy my mod and want to be kept up to date >>> "Click install"

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	CAPS1.jpg
Views:	387
Size:	44.8 KB
ID:	67784   Click image for larger version

Name:	CAPS2.jpg
Views:	402
Size:	50.8 KB
ID:	67785  

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Add QnQ.Me Mp3 Search Engine to your site Q-v-n-s-Q Modification Graveyard 2 01 Sep 2008 08:18

  #46  
Old 30 Jul 2007, 22:29
tipoboy's Avatar
tipoboy tipoboy is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: scotty
well this has just finalised that i wont be installing any code/mod released by burach for the fore-seeable future. not to put too fine a point on it but any coder who cant even tell us what a piece of code in his own work is seems to me to be a tad unreliable!!

Why this code?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

sorry just my 2 cents thats all
__________________
Available for help just PM details!
Reply With Quote
  #47  
Old 30 Jul 2007, 23:12
Mean Mean is offline
 
Join Date: Jun 2007
Lan olum gelip burda gavurları ne kandırıyorsun len işe yaramıyor bu mod
Reply With Quote
  #48  
Old 30 Jul 2007, 23:19
Robru's Avatar
Robru Robru is offline
 
Join Date: Aug 2005
I love search engines, this is not a hack for me, but very good work you've done
Reply With Quote
  #49  
Old 31 Jul 2007, 00:49
flindersredclaw flindersredclaw is offline
 
Join Date: Oct 2006
Originally Posted by bolly.beats View Post
O boy this is the worst hack i have ever seen... My whole site is down... none of the pages are opening... Zonit SEO has crashed.... dnt knw wat to do... Biggest mistake i made by installing this hack.
Try and do a repair and optimize tables through the apc...... MIne just comes up with a blank...
Reply With Quote
  #50  
Old 31 Jul 2007, 00:54
flindersredclaw flindersredclaw is offline
 
Join Date: Oct 2006
Originally Posted by V-T-H View Post
for the moment to make your sites work go to plug in manager and make those plug ins not to be active the , i am also unable to uninstall that hack but after doing that at least site is up and is working fine
Nope that wont work because you can not disable it. Something in the script is disabling the drop down and the go button for the hack.

Originally Posted by BuRaCh View Post
i am tested and
today bot's =>12
day bot'S => 40
As I said I am sure it works for you... I am patiently letting you know you seriously stuffed up my site and again patiently waiting for a fix to remove this from my site.

ARE YOU PLANING ON DOING SOMETHING ABOUT THIS IN ENGLISH?

or are you just going to keep going around in circles "I no not eglash well mucher gooder". Get on with it mate!

Originally Posted by XtAzY View Post
u should have backup ur database =]
Does not do anything unless you have backed up the entire site as it has written something into the pages that is conflicting with other mods and a range of normal forum functions.
Reply With Quote
  #51  
Old 31 Jul 2007, 01:25
Michael Biddle Michael Biddle is offline
 
Join Date: Apr 2004
Location: Anaheim, CA
this mod is crap and should be removed by staff.
Reply With Quote
  #52  
Old 31 Jul 2007, 03:21
csavern csavern is offline
 
Join Date: Feb 2007
Real name: Vernon
i will have to agree whitemike cant belive vbulletin is leaving this hack on the board
but maybe be best to block it and leave the topic open untill we get a fix
Reply With Quote
  #53  
Old 31 Jul 2007, 05:15
bolly.beats's Avatar
bolly.beats bolly.beats is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by V-T-H View Post
for the moment to make your sites work go to plug in manager and make those plug ins not to be active the , i am also unable to uninstall that hack but after doing that at least site is up and is working fine
Agreed, thanks a lot Bro... atleast Site is working fine now. Still wondering how to remove this hack. Also i admit, i made a mistake by not taking the backup. My kind request to the coders of vb.org is that "Can some one please look into the xml file, change da codes so that it could be uninstalled"...
Reply With Quote
  #54  
Old 31 Jul 2007, 05:48
flindersredclaw flindersredclaw is offline
 
Join Date: Oct 2006
Well I ended up installed a clean 3.6.8 on a subdomain and used impex to import the active database. That has removed it. I had two tables in the old database called "bots" and the other was "bot" I had another mod installed that made search engines see the pages like registered users so that would have been one of the tables and the other must have been for this hack.

I would suggest delete the bots table from your database and see what you get. Remember to at least back up first. No harm in trying. I will be better than the entire rebuild.....
Reply With Quote
  #55  
Old 31 Jul 2007, 05:58
rjmjr69's Avatar
rjmjr69 rjmjr69 is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by flindersredclaw View Post
Matter of fact I can not uninstall, disable, edit or do anything through the manage products. Forum view is showing this error at the top of the page

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /global.php(554) : eval()'d code on line 394

I have the same issue I had to delete the plugins manually whats the deal?

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /global.php(554) : eval()'d code on line 26


WOW 22 votes look at that level? This has to be the worste I've ever seen here
Reply With Quote
  #56  
Old 31 Jul 2007, 06:08
flindersredclaw flindersredclaw is offline
 
Join Date: Oct 2006
The thing will still be resident in your database tables - I think the hack works (not sure exactly what it does as the info is limited) but I think the main issue is it is not compatable with anything other than 3.6.8 and it will conflict with several other hacks. Which ones I am not sure.

I have to say that in my short time here, I have downloaded and used a great many hacks and this is the only one to have given me this type of grief. Very disappointed in the developer for not replying to any of my requests nor the one pm I sent. Personally, "Developer" should be removed along with anything else it has produced.
Reply With Quote
  #57  
Old 31 Jul 2007, 06:12
BigJimTheLug BigJimTheLug is offline
 
Join Date: Nov 2006
*Installed because you are from Turkey* and the mod is okay.

Next time, more testing.

Burach,

cehennem , mutlu etmek kullanma online tercüme hizmet --dan İngiliz -e doğru Türk , benim arkadaş. özgür

http://www.translationbooth.com/tb/a...eeTranslation/




Hello, please use online translation services from English to Turkish, my friend.

Free!

It is free.

Sorry I have bad Turkish. just trying to help.

http://www.translationbooth.com/tb/a...eeTranslation/

Last edited by BigJimTheLug; 31 Jul 2007 at 06:23.
Reply With Quote
  #58  
Old 31 Jul 2007, 08:15
chatpalace24 chatpalace24 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Oliver
hi there,
just try to deaktivate the product and the plugins with a sql statement like this :

The Plugins :
UPDATE `vb_plugin` SET `active` = '0' WHERE `product ` = 'vBH-Bot\'s';


And the same for the product :

update `vb_product` set `active` ='0' where `productid` ='vBH-Bot\'s';

replace the vb_ with your table prefix.

Not testet, but i tink it works.
__________________
regards
Chatty
chatpalace24.de
Reply With Quote
  #59  
Old 31 Jul 2007, 09:11
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
Those that have this modification installed (version 2.0) might have problems to uninstall or disable the product.

This is caused by the use of an invalid product-id:
- Current product-id is "vBH-Bot's"
- No product should ever use a product-id that starts with "vb" as this is reserved to official Jelsoft products.
- The product-id should be lowercase and only alphanumeric characters and underscore. Using a single-quote (') in the productid will break some javascript that is needed when uninstalling/disabling the product.

We strongly suggest not to install this product until the author releases an updated version.

For those who already have installed this product and need to disable or remove it, the attached script should correct the product-id by changing it from "vBH-Bot's" to "burach_bot_070731". This should allow for normal uninstall.

Please note that running the attached script might break the functioning of this modification, so only use the attached script if you plan on uninstalling the modification.

Place the following script in your 'admincp' directory and point your browser to http://myboard.com/admincp/fix_quoted_prodid.php

The script will not ask for a confirmation and will immediate make the needed changes. Once completed please remove the script again.

PS:
- This script has been undergoing a limited test. Use at own risk!
- If you have 2 boards installed in a single database, 1 without table-prefix and 1 with a table-prefix, then running this script for the board without a table-prefix might result in also the tables for the prefixed board to be updated (if this modification was also installed there)

As this modification has now been withdrawn by the author, the attachment is not downloadable anymore. If you still need this solution, please copy and paste the script below into a file named fix_quoted_prodid.php and place this file in your admincp directory.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached Files
File Type: php fix_quoted_prodid.php (1.5 KB, 9 views)
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator

Last edited by Marco van Herwaarden; 03 Aug 2007 at 08:42.
Reply With Quote
  #60  
Old 31 Jul 2007, 09:31
hoangminh hoangminh is offline
 
Join Date: Jan 2005
Do not install on vb 3.6.7 or you'll get trouble with this hack. This hack can not be uninstall or disable via AdminCP. BE CAREFUL!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:58.

Layout Options | Width: Wide Color: