Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Jun 2007, 18:39
Angel-Pie Angel-Pie is offline
 
Join Date: Apr 2007
skin problem.....

i was wondering if anyone could help me!!! i added a skin to my vbulletin and the skin looks NOTHING like it should maybe a few colors here and there are right, and the icons are showing up as a red x instead of showing the icons and what not that should be there....im not sure if i did something wrong but i followed the instructions I THOUGHT exactly as i read them.
Reply With Quote
  #2  
Old 25 Jun 2007, 19:59
no mods's Avatar
no mods no mods is offline
 
Join Date: Apr 2007
Go into your style manager, via acp, and make sure the paths are right.
__________________
Currently Forum less.
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Jun 2007, 17:02
Angel-Pie Angel-Pie is offline
 
Join Date: Apr 2007
ok well im in the template area but im not sure where to look to see if the paths are correct? Please help this is my first time uploading a skin
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Jun 2007, 18:26
Princeton's Avatar
Princeton Princeton is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Joe Velez
- check your stylevars : http://www.vbulletin.com/docs/html/main/stylevar_imgdir
- make sure the images were uploaded to right location
- make sure style was made specifically for your vbulletin version
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Latest Articles:
Liquid Layout = Less Ad Revenue?
How to Monetize Your Site
Improve Web Page Performance
How To Write For The Web


If it needs instructions, there's room for improvement.
Give users what they actually want, not what they say they want. And whatever you do, don't give them new features just because your competitors have them!
Reply With Quote
  #5  
Old 28 Jun 2007, 18:28
dyna88 dyna88 is offline
 
Join Date: Dec 2006
Here are your Image paths...

AdminCP > Styles & Templates > From the drop down menu of the style you would like to edit (it will say "All Style Options") Select StyleVars > Scroll down to Image Paths


Looks like I wasn't fast enough....LOL
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Jun 2007, 22:39
Angel-Pie Angel-Pie is offline
 
Join Date: Apr 2007
ok there are a couple that are RED does this mean wrong? and next to it there is a box that says revert...does this mean it went to the wrong spot?

ok never mind i just seen if its red it means Template is Customized in this Style , but they are all right at least seem to be when i read and then the path all looks correct, could it be something with my server?

i dont think it was made for my version but i thought i read if you click over ride that it would work? or am i mistaken. I have version 3.6.5

Last edited by Angel-Pie; 28 Jun 2007 at 22:43.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:04.

Layout Options | Width: Wide Color: