Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Product Review Forums Research, Review & Compare Items Details »
Product Review Forums Research, Review & Compare Items
Mod Version: 1.4.0, by Ted S (Coder) Ted S is offline
Developer Last Online: Nov 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (34 votes - 4.50 average) Installs: 213
Released: 07 Sep 2011 Last Update: 06 Apr 2014 Downloads: 1715
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Version 1.4.0 has been released to remove the giftery / list it integration of the addon now that service has been discontinued. No upgrade is needed though there have been a few other bug changes since 1.3.5.

Finding Feedback Can be Like a Needle in a Haystack


The more your forum grows, the more of a challenge it becomes to sort through the history and get the full story.


Product Review Forums Brings Structure to the Chaos


As a full-featured product management addon, PRF sits on top of your forum allowing you to create defined products which, unlike individual posts, stay relevant over time. Each comment, review and even product updates filter back into this one spot allowing for a quick and comprehensive overview while the individual discussions rage on as always.


Here's just a few of the many features you'll find in PRF:
  • Bring structure to products with established pages & reviews
  • Reduce the number of repetitive posts from members looking up the same info
  • Increase your traffic with content-rich, seo friendly, product listings
  • Drive revenue by adding your own affiliate links to product listings
  • Increase the activity stream's value with review integration
  • Engage visitors with integrated wishlists from Giftery.me
===========================

Installation is not upload & go... individualized settings are required. Read the install file.


===========================
QUICK TIPS:
===========================

Enabling Product Forums: To show product details and ratings, each product-forum must be enabled in the forum manager.

Adding Products: You may upload products one at a time through the admin [includes an image uploader using GD] or you can bulk import through XML. You can also enable users to add moderated products through a global and usergroup option.

Product Review Index: To access your forum's product overview go to www.yoursite.com/productforums.php - You may want to add a link to this to your navbar or as a tab.

Customization: This addon is made to be customized. To change the color schema see clientscript/vbulletin_css or dive right on in to the templates and phrases.

Powered by Giftery.me: This mod is maintained includes two integrations you should know about. Both can be controlled through the mod options.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg
Views:	2531
Size:	45.4 KB
ID:	139758   Click image for larger version

Name:	Untitled-2.jpg
Views:	3660
Size:	79.4 KB
ID:	139759   Click image for larger version

Name:	Untitled-3.jpg
Views:	2549
Size:	70.0 KB
ID:	139760   Click image for larger version

Name:	Untitled-4.jpg
Views:	2129
Size:	76.3 KB
ID:	139761  

Click image for larger version

Name:	Untitled-5.jpg
Views:	1583
Size:	62.0 KB
ID:	139762  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #1006  
Old 13 Jul 2012, 23:24
Ricsca's Avatar
Ricsca Ricsca is offline
 
Join Date: Apr 2006
Originally Posted by Ted S View Post
It's the big link on the edit product page... you must have an item created first.

In our beta 2 release we spell this out on the add product page as well.

Alternatively you can keep using image links and then run the bulk importer [also in beta 2] which will move them over for you.
Found .... But if I click on

Upload a new product photo?

are this error:

Not Found

The requested URL /admincp/productforums was not found on this server.
but in the Image Upload Path and Image View Url the cart are images/productforums and not

admincp/productforums...

why?

Thanks
Reply With Quote
  #1007  
Old 13 Jul 2012, 23:29
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by imported_df+++++ View Post
I like to require prefixes since I set them up to be clickable, thus sorted. easily find posts or items in a certain prefix. i find im using it more and more on my boards, just a pain to set up
Well then you'll like our solve... Rather than skipping the setting and overriding it we've added prefixes in. So you can create something like positive / negative / great / bad, etc for your review thread forum. If you want it...
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1008  
Old 13 Jul 2012, 23:30
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by Ricsca View Post
admincp/productforums...

why?

Thanks
It's a link bug we posted about earlier today... When beta 2 comes in a few minutes out just upgrade and you'll be good to go.
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1009  
Old 13 Jul 2012, 23:37
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
1.3.0 beta 2 is out with a few changes...

1. Added a bulk image importer. Now you can convert your existing image urls into local photos w/ thumbnails... No local saving or old product updating needed!

2. Added support for forum prefixes to label reviews. If enabled these will be considered required.

3. Fixed a bug with a link to the image uploader script.

Plus a larger note about images when you add a product, making that harder to miss

Changed files: /forum/productforums.php, /admincp/productforums.php /includes/xml and the template prodforums_review_create
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1010  
Old 14 Jul 2012, 00:29
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
Originally Posted by Ted S View Post
Well then you'll like our solve... Rather than skipping the setting and overriding it we've added prefixes in. So you can create something like positive / negative / great / bad, etc for your review thread forum. If you want it...
nice, if I already have prefixes, will I be able to use these that are already in the system?
Reply With Quote
  #1011  
Old 14 Jul 2012, 00:30
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
Thumbs up

prefixes work and to answer my own question from above. yes it uses current prefixes asigned to forum topic

Last edited by imported_dfmafia; 14 Jul 2012 at 00:56.
Reply With Quote
  #1012  
Old 14 Jul 2012, 00:31
imported_dfmafia's Avatar
imported_dfmafia imported_dfmafia is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wherever Uncle Sam Needs!
Real name: Brock
1 0 char .
Reply With Quote
  #1013  
Old 14 Jul 2012, 04:59
Kirk Fitzgerald's Avatar
Kirk Fitzgerald Kirk Fitzgerald is offline
 
Join Date: Apr 2012
Real name: Kirk
Hi Ted,
B2 is a fantastic update, I have a question, probably just me being stupid!

With existing Products, suppose they have external images for the main image such as:
http://photobucket.com/blah/blah/DrPlumbQuintexBentAppleSmoothLondonMadeMagicInchBriarPipe.jpg
What do we do to ensure they have the thumbnail and tiny image, currently nothing has changed on localhost for existing Products, those images are still missing.
__________________
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,
The courage to change the things I can,
and the wisdom to know the difference.
Reply With Quote
  #1014  
Old 14 Jul 2012, 07:41
Ricsca's Avatar
Ricsca Ricsca is offline
 
Join Date: Apr 2006
Originally Posted by Ted S View Post
It's a link bug we posted about earlier today... When beta 2 comes in a few minutes out just upgrade and you'll be good to go.

Upgrade and now

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in [path]/includes/prodforums_uploader.php on line 32
couldnt understand the image
Reply With Quote
  #1015  
Old 14 Jul 2012, 07:42
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by imported_df+++++ View Post
1 0 char .
Not sure I follow?
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1016  
Old 14 Jul 2012, 07:48
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by Ricsca View Post
Upgrade and now

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in [path]/includes/prodforums_uploader.php on line 32
couldnt understand the image
The script debugs for valid images a bit but it looks like something is sneaking through or perhaps just not playing nicely... What version of php / gd are you using?

Debugging this will require a few changes. Please try this version of admincp/productforums.php and includes/prodforums_uploader.php

This will print out some debug information and exit the script before trying to process any images.
Attached Files
File Type: php productforums.php (76.5 KB, 3 views)
File Type: php prodforums_uploader.php (3.2 KB, 3 views)
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1017  
Old 14 Jul 2012, 07:49
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by Kirk Fitzgerald View Post
Hi Ted,
B2 is a fantastic update, I have a question, probably just me being stupid!

With existing Products, suppose they have external images for the main image such as:


What do we do to ensure they have the thumbnail and tiny image, currently nothing has changed on localhost for existing Products, those images are still missing.
Just run the bulk script. It will try to load the remote image, reprocess it into the 3 image sizes and update the database if successful.

The nice thing is that you can use this moving forward so rather than uploading files individually you just include the url, hit sync and it grabs them for you.
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1018  
Old 14 Jul 2012, 07:50
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by imported_df+++++ View Post
prefixes work and to answer my own question from above. yes it uses current prefixes asigned to forum topic
Yup, uses whatever is set for the forum... just like you were making a regular thread. Glad it's working how you expected
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
  #1019  
Old 14 Jul 2012, 07:54
Ricsca's Avatar
Ricsca Ricsca is offline
 
Join Date: Apr 2006
Originally Posted by Ted S View Post
The script debugs for valid images a bit but it looks like something is sneaking through or perhaps just not playing nicely... What version of php / gd are you using?

Debugging this will require a few changes. Please try this version of admincp/productforums.php and includes/prodforums_uploader.php

This will print out some debug information and exit the script before trying to process any images.
Dont work... my php info

http://www.tartaportal.it/admincp/index.php?do=phpinfo
Reply With Quote
  #1020  
Old 14 Jul 2012, 07:57
Ted S Ted S is offline
 
Join Date: Dec 2003
Originally Posted by Ricsca View Post
Don't work doesn't give me much to go off of... Let's dive deeper...

Did it error on you? If so, which script? If not, Did it output messages?

It's not suppose to convert anything... in fact it will stop before trying. It's a debug script and should produce something like:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And since I'm not an admin for your forum I can't see your php info. You'll need to find the versions for PHP and GD and report them back [phpinfo should never be openly shared]
__________________
New features released for Product Review Forums 1.3 (4.0)
Helpful Answers (3.8) (4.0) | Limited Guest Viewing (3.8) (4.0)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:15.

Layout Options | Width: Wide Color: