Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Blackend (3-Colors!) UPDATED **4.2** Details »
Blackend (3-Colors!) UPDATED **4.2**
Mod Version: 4.2 PL2, by Qwk86gn (Designer) Qwk86gn is offline
Developer Last Online: Mar 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.x Rating: (50 votes - 4.76 average) Installs: 380
Released: 02 Jul 2010 Last Update: 23 Jun 2012 Downloads: 3831
Not Supported Auto-Template Code Changes  

Simple dark style.
Installation: Read the README.txt with in the zip.

Enjoy!


Please marked Installed to receive support.

Please leave the footer copyright in place. Brand Free can be purchased by donating HERE. You may also sign up at my site to show support and help me out!


Change Log:

Updated 4.2PL2
  • Added Blog & CMS xmls

Updated 4.2 b1a

Feature: Added a Blue version.
  • Fixed Navigation background
  • Fixed transparent Blogs and Articles body_background stylevar.

Updated to 4.2-b1: Since there were some fairly large changes since 4.1.4 somethings may look a bit different but all in all the style remains in its original form.

This style is in beta stage, please remember to take backups when making major changes to your website styles/skins. Use this at your own risk!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Blackend-ss.jpg
Views:	14742
Size:	64.1 KB
ID:	124274  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #31  
Old 07 Jul 2010, 01:36
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Steve
Originally Posted by Streetgliderx View Post
I RELOADED IT IT IS WORKING!!!! but it does not alter the CMS page? is that normal?

also can i change the logo at the top in the same fashion i changed the default one?

Try setting Blackend as your default style in the AdminCP -> Settings -> Options -> Style & Language Settings -> Default Style "Blackend"

Let me know if that does not work.

Yes on the logo. In StyleVars for Blackend search for: titleimage

Set the path to your logo.
Reply With Quote
  #32  
Old 07 Jul 2010, 01:43
Streetgliderx Streetgliderx is offline
 
Join Date: Jul 2010
logo worked but the default selection of blackend didnt change the CMS... i may have underlying issues with the CMS since the first botched install attempt of the theme... it will not display widgets anymore. i tried to rebuild the default style and i even ran my tools.php program to reimport the default theme but no luck...
Reply With Quote
  #33  
Old 07 Jul 2010, 02:00
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Steve
On your Home Page click on the edit pencil next to the page title. There you should see a "Style" choice. Select Blackend.

On the Widgets I'm not sure what your problem might be.
Reply With Quote
  #34  
Old 07 Jul 2010, 02:17
Streetgliderx Streetgliderx is offline
 
Join Date: Jul 2010
BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! thank you!

BTW qwk 86 GN mean grand national?
Reply With Quote
  #35  
Old 07 Jul 2010, 02:20
Streetgliderx Streetgliderx is offline
 
Join Date: Jul 2010
ok one last thing i found for today and i promise to enjoy this theme and quit nit picking....

on my default theme in stylvars>postbit_content_image_max_width i set it to 640 and all the pictures members put in the [img] code would not excede 640 px... but when i do that in the blackend theme stylevars it wont resize the pics
Reply With Quote
  #36  
Old 07 Jul 2010, 02:32
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Steve
Originally Posted by Streetgliderx View Post
BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! thank you!

BTW qwk 86 GN mean grand national?
Yes it does. I have had a few GNs in my stable before.
Was going to sign up at your site as it looks like a good hangout!

Originally Posted by Streetgliderx View Post
ok one last thing i found for today and i promise to enjoy this theme and quit nit picking....

on my default theme in stylvars>postbit_content_image_max_width i set it to 640 and all the pictures members put in the [img] code would not excede 640 px... but when i do that in the blackend theme stylevars it wont resize the pics
Will look into this asap.
Reply With Quote
  #37  
Old 07 Jul 2010, 02:37
Streetgliderx Streetgliderx is offline
 
Join Date: Jul 2010
sign up come on in man we would love to have ya... we just suffered a major crash and i recently bought out my partners in the site.... the PC literate ones! oops on my part right? but we are rebuilding and this new VB is part of the new stuff..... we got a great bunch of guys and basically all the members follow the good ole boy code... so no need for alot of moderation and censorship... like hangin at the local shop watchin wrenches fly.... id almost trade my hawk for a GN i love those turbo badboys..... but maybe i just need a turbo firehawk?
Reply With Quote
  #38  
Old 07 Jul 2010, 03:46
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Steve
Alright I found the problem for the postbit_content_max_image_width.


Use this xml and overwrite your current Blackend style.


OP updated with fix.

Thanks Street.
Attached Files
File Type: xml vbulletin-Blackend.xml (249.7 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #39  
Old 07 Jul 2010, 04:21
SouthEastSxS SouthEastSxS is offline
 
Join Date: Jul 2010
Hi guys, the more I mess with setting up my new vBul 4 forum with this skin the more I like it. Here is my forum http://www.southeastutv.com/site1 its a temp domain while I et it ready as i already have a forum up and dont want to move the domain just yet.

Anyhooooo, it appears they may be some small icon missing from this skin, or maybe you can show me the user error. If you look on my home page you will see the widgets on the left and they have no icons. If you right click on the red x telling you the image cannot be displayed it shows it is looking for - http://www.southeastutv.com/site1/im...icons/html.png.

That file simply doesn't exist. The directory structure does but not the file.
Reply With Quote
  #40  
Old 07 Jul 2010, 04:30
SouthEastSxS SouthEastSxS is offline
 
Join Date: Jul 2010
I have just copied it from the default skin into this one, just a heads up on the missing firle though. :-)
Reply With Quote
  #41  
Old 07 Jul 2010, 04:45
Qwk86gn's Avatar
Qwk86gn Qwk86gn is offline
 
Join Date: Jan 2009
Real name: Steve
Thanks for the heads up.

Updated OP once again...
Reply With Quote
  #42  
Old 07 Jul 2010, 14:37
dankreiner dankreiner is offline
 
Join Date: Jun 2009
check my use of this style on 4.04 on http://www.phantank.com

I love it... but so badly want this to be fixed. Any chance you could help me figure that out?

Thanks for the design... awesome work.
Reply With Quote
  #43  
Old 07 Jul 2010, 21:24
SouthEastSxS SouthEastSxS is offline
 
Join Date: Jul 2010
Guys,

I have updated my board with the new XML file and my images are still not resizing, they are huge in the thread.

Any help much appreciated.
Reply With Quote
  #44  
Old 07 Jul 2010, 21:39
SouthEastSxS SouthEastSxS is offline
 
Join Date: Jul 2010
Ok scratch my last note, it's only huge in the preview not actuall in the message. I do have a question though. Cool that the image shows small but how do I make it so that when the image is clicked on it can be seen larger?

Many thanks for all your hard work on this skin, it rox
Reply With Quote
  #45  
Old 07 Jul 2010, 22:58
Streetgliderx Streetgliderx is offline
 
Join Date: Jul 2010
loaded and man let me tell ya that is sweet as sugar sprinkled on mollasses dripping off a candy cane between the teeth of playboys miss december!

BTW my forum loves the style... it matches our logo colors too!!!! thanks a billion and one .... i clicked best rating i could and i mean it man thanks!

Last edited by Streetgliderx; 07 Jul 2010 at 23:05.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:29.

Layout Options | Width: Wide Color: