Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBH-Add new tabs Details »
vBH-Add new tabs
Mod Version: 1.2, by Elmer (Coder/Designer) Elmer is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (240 votes - 4.73 average) Installs: 2173
Released: 21 Nov 2009 Last Update: 08 Feb 2010 Downloads: 12331
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

vBH-Add new tabs 1.2 with no querys
Mark as installed, if you use it


If you like this modification please suport it in the mod of the moth poll


What does this plugin?
This plugin allows you to add new tabs in the navigation bar to link to any site you want.

Installation:
Import the xml file from the product manager..
Upload the files in the upload folder to your forums via ftp.

To add new tabs, go to:
vBulletin Options> VBH New Tabs Option


Configuration example:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

See screenshots.

To make tab selected:
This option only works if your tab links to internal files. You need to enter the THIS_SCRIPT value under the option Tabs Selected.

Also note that some areas of vBulletin already use the THIS_SCRIPT value in their code and because of this some tabs may not work correctly. A example of this would be the usercp.php file. If you make a tab linking to this file and then you enter the value 'usercp' to make it selected, the tab will be selected but also will be the forum tab. This is because vBulletin used this value in the navbar template.

You won't have problems when linking to custome pages.

en español
vBHispano - Agregar Pestañas en Español


History:
11-23-09: First release 1.0
  • Ability to add tabs with option to disable the modification.
11-23-09: Update 1.1
  • Some bug fixes
  • New option to align the tabs on the left, right or center.
  • Now you can choose which usergroup can view each tab.
  • Links can now be set to open in a new window or the same window.
12-24-09
  • Updated to work on vB4 Gold
02-08-10: Update 1.2
  • Added option to make the tab selected, please read the product options.
  • Added option to disable the default tabs Home, Blogs and What's New. At this time tab forum can't be removed.
This product does not add sublinks even if tabs are selected.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	newtaboptions.png
Views:	10679
Size:	28.1 KB
ID:	106482   Click image for larger version

Name:	tabspreview.png
Views:	15190
Size:	11.7 KB
ID:	106483   Click image for larger version

Name:	vba_tabsoptions.png
Views:	10839
Size:	48.0 KB
ID:	106594   Click image for larger version

Name:	upgradevB-0000.png
Views:	10681
Size:	8.2 KB
ID:	111913  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 09:39

  #196  
Old 31 Dec 2009, 12:49
steven s's Avatar
steven s steven s is offline
 
Join Date: Aug 2004
When I click an an added tab, Forum is still highlighted.
Anyway around this?
__________________
...steven
www.318ti.org
forum.nccbmwcca.org
Reply With Quote
  #197  
Old 31 Dec 2009, 13:54
Bacon Butty Bacon Butty is offline
 
Join Date: Jun 2005
Originally Posted by steven s View Post
When I click an an added tab, Forum is still highlighted.
Anyway around this?
Just noticed this myself.
Reply With Quote
  #198  
Old 31 Dec 2009, 14:39
ryacine ryacine is offline
 
Join Date: May 2007
Thumbs up

Thank you, thank you for this awesome mod. I simply love it.
Reply With Quote
  #199  
Old 01 Jan 2010, 11:09
Sworm Sworm is offline
 
Join Date: Feb 2008
Hi,
why when i click on a tab, the button don't change in white like all the other default vbulletin 4 buttons?

For example if i go in the forum, the forum button will be changed in white, if i go in the blog, the blog button change in white..... Why using this mod , the new tab are not contorned and not been white?
Reply With Quote
  #200  
Old 01 Jan 2010, 11:40
hassshasss's Avatar
hassshasss hassshasss is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Hasan
in this way would be if we plug the link
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

the following link button
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in this way is that your pages for broken links will not open and how we can solve?
Reply With Quote
  #201  
Old 01 Jan 2010, 12:23
glen290's Avatar
glen290 glen290 is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by steven s View Post
When I click an an added tab, Forum is still highlighted.
Anyway around this?
Same here, but not too bothered as this is a great mod, far easier to use for links to arcade etc than the small navbar links.
__________________
Bowl Uk The Bowlers choice for bowling chat
Reply With Quote
  #202  
Old 01 Jan 2010, 23:23
paulbhoy paulbhoy is offline
 
Join Date: Mar 2009
Nice mod, saves me a lot of work

I have a questions though, I am using this to link to a page I made using this "how to" http://www.vbulletin.org/forum/showt...hreadid=229194

Is there anyway that when they click the link to that page, the tab is selected, instead of the home tab being selected?
Reply With Quote
  #203  
Old 02 Jan 2010, 02:28
Elmer's Avatar
Elmer Elmer is offline
 
Join Date: Aug 2002
Originally Posted by paulbhoy View Post
Nice mod, saves me a lot of work

I have a questions though, I am using this to link to a page I made using this "how to" http://www.vbulletin.org/forum/showt...hreadid=229194

Is there anyway that when they click the link to that page, the tab is selected, instead of the home tab being selected?
paulbhoy, there is no way to do that in the current versión. I'll be working in a minor update to include some suggestions, but I won't be including every suggestion. I'm just going to update the current version, I will include a variable, that if active you will be able to use it in your custom page and use it in some sort of conditional to highlight your tab.


For all the other users that keep asking why this addon doesn't change the tab color to white when clicked, this addon doesn't support it and provably wont, however I will try to make something in the future.
There is a paid addon out there that do everything you people want, however I know that would be better if this features were free, so I will try to implement them at some point.
Reply With Quote
  #204  
Old 02 Jan 2010, 03:03
Mary303 Mary303 is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by Elmer View Post
This addon doesn't support tab highlighting at this moment, but I'm trying to implement it, however I can't tell when will be done.
This mod is great - thank you. I tried to write my own before I found this mod. Not terrifically difficult, but I'd still rather not have to do that again.

I am also seconding the requests for highlighting. My "new tab" was just a simple link to Advanced Search. The default tab "What's New" gets highlighted when the "Search" link is clicked (and if I link to "content.php" instead of "search.php," the "Home" button gets highlighted - evidently some links will trigger certain tab highlights? - argh).

Thanks again for the time-saver, Elmer!

Last edited by Mary303; 02 Jan 2010 at 03:22.
Reply With Quote
  #205  
Old 02 Jan 2010, 04:58
paulbhoy paulbhoy is offline
 
Join Date: Mar 2009
Originally Posted by Elmer View Post
paulbhoy, there is no way to do that in the current versión. I'll be working in a minor update to include some suggestions, but I won't be including every suggestion. I'm just going to update the current version, I will include a variable, that if active you will be able to use it in your custom page and use it in some sort of conditional to highlight your tab.


For all the other users that keep asking why this addon doesn't change the tab color to white when clicked, this addon doesn't support it and provably wont, however I will try to make something in the future.
There is a paid addon out there that do everything you people want, however I know that would be better if this features were free, so I will try to implement them at some point.
Thank you for the speedy reply, ill be looking forward to an update
Reply With Quote
  #206  
Old 02 Jan 2010, 16:48
childfun childfun is offline
 
Join Date: Feb 2002
Nice! Thanks!
Reply With Quote
  #207  
Old 02 Jan 2010, 20:12
GeorgeB85 GeorgeB85 is offline
 
Join Date: Nov 2008
I like this, but I would suggest that it allows you to choose which user groups get to see the tape from a multiple drop down list (meaning you can choose more than one usergroup. Other than that, good job!
Reply With Quote
  #208  
Old 02 Jan 2010, 22:26
alfanni alfanni is offline
 
Join Date: Oct 2009
Simple, yet very helpful and well-coded.
Thank you for this nice mod.
Reply With Quote
  #209  
Old 03 Jan 2010, 03:28
Verionia Verionia is offline
 
Join Date: Jul 2009
Originally Posted by Mosh View Post
You can not with that with this hack, although Elmer says that he will try to add that functionality at some point, but there is no ETA atm.

However, if you can not wait for that to happen, then check out my site, there is a product that does all of this, see my signature for the link.
I saw a website that was able to do that... was that with ur mod?
Reply With Quote
  #210  
Old 03 Jan 2010, 05:24
abqtj abqtj is offline
 
Join Date: Nov 2008
Works great! Thanks!!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:25.

Layout Options | Width: Wide Color: