Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22 Dec 2010, 19:09
Sforums Sforums is offline
 
Join Date: Dec 2010
Problem with forum statistics display

I did some template changes, can't remember exactly what and this thing showed up:

Can anyone teach me how to fix this to look as before?
Attached Images
File Type: png screen.png (3.7 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Dec 2010, 20:12
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
Originally Posted by Sforums View Post
I did some template changes, can't remember exactly what and this thing showed up:

Can anyone teach me how to fix this to look as before?
Check your FORUMHOME template for any mistakes, have you installed any plugins that show on forumhome or that deal with how users are displayed in any part of the site?
__________________
Daddy Does Dios and Figs!

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Dec 2010, 11:03
Sforums Sforums is offline
 
Join Date: Dec 2010
Originally Posted by TheLastSuperman View Post
Check your FORUMHOME template for any mistakes, have you installed any plugins that show on forumhome or that deal with how users are displayed in any part of the site?
Got it, thanks.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:53.

Layout Options | Width: Wide Color: