Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Google Adsense Banners (or others) in Your Archive Details »
Google Adsense Banners (or others) in Your Archive
Mod Version: 1.00, by amykhar (Member) amykhar is offline
Developer Last Online: Nov 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.0 Beta 3 Rating: (8 votes - 4.63 average) Installs: 170
Released: 27 Dec 2007 Last Update: Never Downloads: 845
Not Supported Uses Plugins External Content  

This is a mod that has been working since 3.5.x. It still works in 3.7 beta 3 from my testing. I am reposting it to make it easier for people to find.

It is tested on my vbulletin 3.7 test forum and can be seen at http://eaforums.com/forums/archive/index.php/


Essentially, this product allows you to have adsense (or other) banners in your forum archives.

To install:
Import the product. Edit the plugin code to substitute your adsense code.

Note: I have marked this mod as using external content because just about any ad banner system you use pulls in content from another site, unless you host the banner images locally.

Unfortunately, I work full time now and am not actively supporting my mods. Thank you for understanding.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Adsense Banners in Your Archive amykhar vBulletin 3.6 Add-ons 52 14 Feb 2009 16:13
Put Adsense Banners in Your Archive amykhar vBulletin 3.5 Add-ons 237 15 Oct 2008 05:47

  #16  
Old 18 Feb 2008, 14:53
amykhar's Avatar
amykhar amykhar is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Amy
Glad you like it, guys
__________________
amykhar.com
----------------------------------------
I do not respond to PM requests for coding assistance.
Reply With Quote
  #17  
Old 21 Feb 2008, 16:54
Black Tiger's Avatar
Black Tiger Black Tiger is offline
 
Join Date: Apr 2004
Looks interesting. Can it be installed without conflicting with the vbSEO Google/Yahoo Sitemap generator mod and without violating google adsense rules?
__________________
Greetings, Black Tiger
Reply With Quote
  #18  
Old 10 Apr 2008, 01:59
crkgb crkgb is offline
 
Join Date: Oct 2007
Hmm. And what is the way to uninstall it? Can't find a single link in neither products nor plugins
Reply With Quote
  #19  
Old 11 Apr 2008, 06:57
FlyBoy73 FlyBoy73 is offline
 
Join Date: Feb 2002
Hi Amy,

Thanks for a great hack. I installed it a few days back but have not changed the code up yet as thanks for your work.

It's appreciated!
Reply With Quote
  #20  
Old 11 Apr 2008, 09:41
GrAveTzT GrAveTzT is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by crkgb View Post
Hmm. And what is the way to uninstall it? Can't find a single link in neither products nor plugins
You just go to "Manage products" then hit the drop down tab where it says "edit" for the "Archive Adsense" Product. It will say "uninstall".



I realize that there is no support for this but I might as well ask anyway.

Can anyone confirm that this does not break the TOS of Google Adsense?
Reply With Quote
  #21  
Old 11 Apr 2008, 13:05
amykhar's Avatar
amykhar amykhar is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Amy
Why would it break the TOS? It simply puts ad banners on archive content pages. Or am I missing some use of it?
__________________
amykhar.com
----------------------------------------
I do not respond to PM requests for coding assistance.
Reply With Quote
  #22  
Old 11 Apr 2008, 18:26
FlyBoy73 FlyBoy73 is offline
 
Join Date: Feb 2002
Originally Posted by GrAveTzT View Post
You just go to "Manage products" then hit the drop down tab where it says "edit" for the "Archive Adsense" Product. It will say "uninstall".



I realize that there is no support for this but I might as well ask anyway.

Can anyone confirm that this does not break the TOS of Google Adsense?
It does not break any Adsense TOS.
Reply With Quote
  #23  
Old 11 Apr 2008, 22:52
crkgb crkgb is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by GrAveTzT View Post
You just go to "Manage products" then hit the drop down tab where it says "edit" for the "Archive Adsense" Product. It will say "uninstall".
lol thank you so much stupid me could not find the name of the mod
Reply With Quote
  #24  
Old 12 Apr 2008, 06:10
GrAveTzT GrAveTzT is offline
 
Join Date: Apr 2008
I guess it shouldn't break the TOS.

Its just google demands you to have content on the site and I figured that the archive list may not be enough.
Reply With Quote
  #25  
Old 20 Apr 2008, 12:16
almannai almannai is offline
 
Join Date: Oct 2007
thanks, nice hack
Reply With Quote
  #26  
Old 21 Apr 2008, 04:05
fukdawrld fukdawrld is offline
 
Join Date: Nov 2005
i cant seem to get it to show anywhere please help
Reply With Quote
  #27  
Old 21 Apr 2008, 14:42
amykhar's Avatar
amykhar amykhar is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Amy
To the above poster (sorry, refuse to type that name ) I can't check your installation because your homepage isn't linked. However, when you first start using adsense banners on new pages, it often takes some time for the banners to show up. This is because it takes google a bit of time to serve the ads to the page. If they are still not there after a day, pm me the link to your archive and I'll see what I can see.
__________________
amykhar.com
----------------------------------------
I do not respond to PM requests for coding assistance.
Reply With Quote
  #28  
Old 03 May 2008, 21:20
Phornixx Phornixx is offline
 
Join Date: Feb 2008
I dont seem to get this working, I dont use Adsense, I use AdutAdWorld ads, my code is as follows:

Header


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The error in the archive page is this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And the same for the footer code, any help?


Thanks in advance...
Reply With Quote
  #29  
Old 04 May 2008, 12:31
Julie's Avatar
Julie Julie is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Julie...
Thanks

Edit: I'm having some problems with some conditionals. The ads show up alright, but the user groups I've specified, shouldn't see the ads. Here's part of my conditional code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But what it is doing, is (if using the code above) print out both "No ads" and "Ads code". What do I have to write in the plugin to get it to NOT display ads for members of user groups X, Y, Z, but show the ads for members of user groups A, B, C?

I also tried writing a PHP conditional

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But that didn't work either :/

Thanks in advance

Last edited by Julie; 04 May 2008 at 12:55.
Reply With Quote
  #30  
Old 04 May 2008, 13:42
veenuisthebest's Avatar
veenuisthebest veenuisthebest is offline
 
Join Date: Mar 2008
Real name: Vinayak
I believe your conditional is wrong..

Use this instead


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:38.

Layout Options | Width: Wide Color: