Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
TfSEO 2: the free vBulletin url rewrite Details »
TfSEO 2: the free vBulletin url rewrite
Mod Version: 2.1, by superjeff (Member) superjeff is offline
Developer Last Online: May 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (46 votes - 4.59 average) Installs: 632
Released: 21 Mar 2008 Last Update: 19 Mar 2009 Downloads: 5375
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Code Changes Additional Files Translations  

TfSEO 2.1

TfSEO is a powerful and free url rewrite for the vBulletin system: it rewrite forum, thread and post urls.
For me it's very hard to explain well all the feature of this plugin, soo the best way is test it.

How much does it weight on the server?

I have tested on my home server:
TfSEO enabled, heavy:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

TfSEO disabled, standart vburl:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Like you can see product takes about +10ms per request.
Live Demos
  1. Light
  2. Medium
  3. Heavy
AdminCP Demo:


For Support and question you can contact me at davide {at} techforum .it

This product will be updatefor long time, I welcome (and really do ask for) any feedback, suggestions, issues, etc...

If you install it, click install.

Note: vbulletin will have by default a rewrite system from version 4.0 (beta should coming next month, april). I relly suggest you to wait, and not use this product. If the vb's rewrite will be great, i will no more update this product.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Major Additions TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) superjeff vBulletin 3.6 Add-ons 151 28 Jun 2009 16:27

  #376  
Old 28 Jun 2008, 20:08
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by pooslokka View Post
Hai guys,
Where is that location in our cp, shown in AdminCP Demo: picture (see below)?

i use add product to import that xml file. it was success. on the product list TfSEO is shown.
but when click a diffrent window appear. not the one shown in the picture. pls help?
admincp > vb options > tfseo
Originally Posted by jscieza View Post
Unfortunately when I tried to upgrade from 1.x to 2.x the installer don't recognizes the upgrade and I got the two versions of TfSEO running at the same time!

Well I uninstalled the 1.x version and now the 2.x version is running however I'm getting the following error at the homepage:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Jeff, please take a look

Thank you!
Sure that the old plugin is uninstalled?
Dongrade, edit the plugin "generate url for thread" or add this in index.php:

error_reporting(0);

This will remove the warning.
Originally Posted by TheCatcher View Post
Ok where everything goes. But the site navigation will not work!
This only using the tfseo compatible options, with this you must use a specific htaccess.
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #377  
Old 28 Jun 2008, 20:19
TheCatcher's Avatar
TheCatcher TheCatcher is offline
 
Join Date: Oct 2007
Real name: Unknow
Character Replacements
"ask me to do the specif file for your language."

german?
Reply With Quote
  #378  
Old 28 Jun 2008, 20:23
Animecraving Animecraving is offline
 
Join Date: Nov 2007
i found some bugs in the new one
first one is the 301 redirect not work really well
secondly the who's online showing URL not Found
and if you use showthread.php?t=XXXX it didn't rewrite
also for the next update please make the link like go to newest post

For now i'll stick with the older version
__________________
My Site
Reply With Quote
  #379  
Old 28 Jun 2008, 20:23
ArnyVee's Avatar
ArnyVee ArnyVee is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by superjeff View Post
htaccess file isn't working..
How do we make it work?
Reply With Quote
  #380  
Old 28 Jun 2008, 20:36
TheCatcher's Avatar
TheCatcher TheCatcher is offline
 
Join Date: Oct 2007
Real name: Unknow
BUG:

If a page of several sites is the button lastpost.gif not be led

this is the link
f56/wii-784/#post6497

but this is OK

f56/wii-784/page3.html#post6497

Last edited by TheCatcher; 28 Jun 2008 at 20:46.
Reply With Quote
  #381  
Old 28 Jun 2008, 21:01
ArnyVee's Avatar
ArnyVee ArnyVee is offline
 
Join Date: Mar 2008
These are the instructions.....

#Rename this file to .htaccess and upload it to the root directory of your forum.

....this is what I did. Is there something else that I need to do to that file for this mod to work properly?

Also, I had a question on URL Structure. Should we use .html for this option? I've already tried both that and directory and neither work.

Last edited by ArnyVee; 28 Jun 2008 at 21:09.
Reply With Quote
  #382  
Old 28 Jun 2008, 23:07
blue-d blue-d is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by superjeff View Post
? The inluded htaccess file is fully compatible with this version.
so sory i can't see it Thanks again
Reply With Quote
  #383  
Old 28 Jun 2008, 23:51
arena's Avatar
arena arena is offline
 
Join Date: Oct 2006
thank you
__________________
www.arenatr.com


sorry my bad english
Reply With Quote
  #384  
Old 29 Jun 2008, 02:03
Ipuck's Avatar
Ipuck Ipuck is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: William O
Thank you for the upgrade!!

Is working OK here, the only problem is with the vBAdvanced.
Reply With Quote
  #385  
Old 29 Jun 2008, 02:16
RaMMz RaMMz is offline
 
Join Date: Jun 2008
Nice new features!, will upgrade :P.

Thanks!
Reply With Quote
  #386  
Old 29 Jun 2008, 05:39
pooslokka pooslokka is offline
 
Join Date: Jun 2008
Originally Posted by pooslokka View Post
Hai guys,
Where is that location in our cp, shown in AdminCP Demo: picture (see below)?

i use add product to import that xml file. it was success. on the product list TfSEO is shown.
but when click a diffrent window appear. not the one shown in the picture. pls help?
Working like a Charm. Let me mark as installed
Reply With Quote
  #387  
Old 29 Jun 2008, 09:14
TheProphet TheProphet is offline
 
Join Date: Apr 2004
Is this bug fixed in the upgrade version:

Example:
Open a forum and click under the threadname on the threadposter.
I will link to: forum/f2/member.php?u=1 and will give u a page 404
Reply With Quote
  #388  
Old 29 Jun 2008, 09:36
EarnDollars EarnDollars is offline
 
Join Date: Feb 2008
Installed and looks work well.
However, every rewite link includes the words "edit-this-from-admincp-than-forum". Is that right..?
__________________
Short Domain Names
Domain Forum and Marketplace dedicated to Short Domains (6 character or less)
www.SDNForum.com
Reply With Quote
  #389  
Old 29 Jun 2008, 10:28
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by TheCatcher View Post
Character Replacements
"ask me to do the specif file for your language."

german?
Ok, now you should see me wich chacarcter must be replace that you find in your keyboard,
Example:
> a
> u

This with my keyboard.

Originally Posted by Animecraving View Post
i found some bugs in the new one
first one is the 301 redirect not work really well
secondly the who's online showing URL not Found
and if you use showthread.php?t=XXXX it didn't rewrite
also for the next update please make the link like go to newest post

For now i'll stick with the older version
Sorry but the 301 redirect functions works very well. Have you activated it?
The "online bug" is know.
Originally Posted by ArnyVee View Post
These are the instructions.....

#Rename this file to .htaccess and upload it to the root directory of your forum.

....this is what I did. Is there something else that I need to do to that file for this mod to work properly?

Also, I had a question on URL Structure. Should we use .html for this option? I've already tried both that and directory and neither work.
It looks like the htaccess module isn't accepeted in your hosting..
Originally Posted by blue-d View Post
so sory i can't see it Thanks again
In the pachage tfseo 2.0.0, it is called HTACCESS.txt
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #390  
Old 29 Jun 2008, 10:30
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by TheProphet View Post
Is this bug fixed in the upgrade version:

Example:
Open a forum and click under the threadname on the threadposter.
I will link to: forum/f2/member.php?u=1 and will give u a page 404
No.. forgeted of this too..
Will fix soon
Originally Posted by EarnDollars View Post
Installed and looks work well.
However, every rewite link includes the words "edit-this-from-admincp-than-forum". Is that right..?
They are keyword that you must set for every forum.
AdminCP > forum > forum manager > edit forum
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:06.

Layout Options | Width: Wide Color: