Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
All Albums Details »
All Albums
Mod Version: 2.5, by Abe1 (Coder) Abe1 is offline
Developer Last Online: Jun 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (143 votes - 4.78 average) Installs: 1741
Released: 06 Mar 2008 Last Update: 24 Oct 2008 Downloads: 7047
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

All Albums 2.5

This hack lets you view an index of all user albums on one page. Looks like a user's index but just has all users instead of just one.

You have to upload the all_albums.php file to your root vBulletin folder. This is the file that you have to access to see all the albums.

ENJOY!

Version 1.1 (03/06/08):
  • PHP file only.
  • Doesn't show albums that a user can't view.
Version 1.2 (03/09/08):
  • PHP file only.
  • Fixed Image count if you have vb3.7.0 Beta 6.
Version 2.0 (03/15/08):
  • Product MUST be installed now.
  • Shows username
  • Phrases are normal now.
Version 2.1 (03/19/08):
  • PHP file only.
  • Fixed Image count if you have vb3.7.0 RC 1.
Version 2.2 (03/21/08):
  • Cache Templates
  • Fixed some issues with extra queries running.
  • Added "Add Album" links.
  • album_all_album_list template updated.
  • File updated.
Version 2.3 (05/05/08):
  • Changed definition of THIS_SCRIPT to all_albums
  • Link in navbar is now phrase along with a template.
  • all_albums phrase switched to global phrase
  • Added all albums link to navbits when on an album page.
  • Added who's online location.
  • Added sort
  • New option: Default Sortfield
  • New option: Default Sortorder
  • Added link to quick links.
  • New option: Show Navbar Link
  • New Option: Show Quick-Links Link
  • New Option: Show Link in Navbits of Albums
Version 2.4 (10/24/08):
  • Added Search
Version 2.5 (10/24/08):
  • Added Search text right near search box
  • Fixed a prefix bug when using search.
  • If a user knows that to put into a URL to do a search, if search is turned off, it will not work.
MAKE SURE YOU CLICK INSTALL!
You will get an email when a new version is released.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	13747
Size:	28.8 KB
ID:	77301  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #466  
Old 28 Mar 2009, 22:17
SouthpawK SouthpawK is offline
 
Join Date: Aug 2008
Originally Posted by trilogy33 View Post
1. Go into the Album you want to delete.
2. Top right, click "Edit Album"
3. Then, on the next page you should have the option: "To delete this album, click this box and press the 'Delete Album' button"

Or put simply:
http://www.yoursite.com/album.php?do...bum&albumid=** (where ** is the album id)
I did finally figure it out, I'm glad it wasn't a snake. Thanks for the reply anyway.
Reply With Quote
  #467  
Old 29 Mar 2009, 02:27
setishock setishock is offline
 
Join Date: Feb 2008
My albums are in the file system and not in the database. Is there anything I'd have to do differently as in placement of the php file?
__________________
Working on new projects and expanding our horizons. Come by and see what we're up to now.
Reply With Quote
  #468  
Old 29 Mar 2009, 04:24
JamesAB JamesAB is offline
 
Join Date: Jan 2004
One more small suggestion. It would be great to limit the characters in the album's description and then add a "More" link if the text has more than X number of charcters.

I only realized this was a problem when somebody created an album with a seven paragraph description and it made the "All Albums" page fomatting look bad because this one album stretched so much vertically.

Thanks again for the great mod.
__________________
Custom HTTP Error Pages
Reply With Quote
  #469  
Old 02 Apr 2009, 20:11
Panzer Max's Avatar
Panzer Max Panzer Max is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Pam
Originally Posted by Lynne View Post
^^ Yep, that's exactly where I put the link.

What template? What edit? Oh, the cruelty of half-answers in a forum for mods...
Reply With Quote
  #470  
Old 02 Apr 2009, 21:56
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Panzer Max View Post
What template? What edit? Oh, the cruelty of half-answers in a forum for mods...
Just modify the navbar and add the link where you want it.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #471  
Old 02 Apr 2009, 22:09
dreck's Avatar
dreck dreck is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Stuart Simpson
I've had this installed for quite some time. GREAT JOB!

I was wondering if anyone figured out how to create albums inside of albums?

This would be very useful to me.

Thanks, dreck
__________________
Automotive Support Forum, "this darn car.."
Greenville SC Home Repair, IT WORKS
Reply With Quote
  #472  
Old 03 Apr 2009, 19:25
Musika Musika is offline
 
Join Date: Jul 2008
It would be nice to have an picture search too on the picture description.
Reply With Quote
  #473  
Old 05 Apr 2009, 16:25
RedBaron9112 RedBaron9112 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Thumbnails not displaying

Hello Everyone,

First, thanks to Abe for a fabulous hack. Pure genious.

I installed the hack last month, and it was working perfectly until yesterday. Now, for some reason, after new photos are uploaded, only the photo title displays, not the thumbnail. If the photo title is clicked, the large photo displays normally.

Please check it out at:

http://www.horseshoes.com/forums/album.php?albumid=83

How do I correct this?

If I may ask, please respond to me by email at:

[email protected]

If that's not possible, I will try to check back in the forum when possible. (I'm on the road right now, but need to fix this Album glitch ASAP.)

Thanks for your help.

Regards,
Baron
Reply With Quote
  #474  
Old 05 Apr 2009, 16:49
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by RedBaron9112 View Post
Hello Everyone,

First, thanks to Abe for a fabulous hack. Pure genious.

I installed the hack last month, and it was working perfectly until yesterday. Now, for some reason, after new photos are uploaded, only the photo title displays, not the thumbnail. If the photo title is clicked, the large photo displays normally.
The all_albums page is working just fine. It is your regular albums page (not related to this modification) that is having problems. You should post in the normal forums here or on vb.com for help with that. The first thing that will be suggested is to turn off all your modifications to see if you still have the problem though. But, as I said, you should post in the normal help forums for help with the issue since it's not related to this modification.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #475  
Old 05 Apr 2009, 17:25
RedBaron9112 RedBaron9112 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by Lynne View Post
The all_albums page is working just fine.
Actually, it's not. On the All Albums page, you can see that the latest album posted isn't displaying it's "cover" photo.

It is your regular albums page (not related to this modification) that is having problems. You should post in the normal forums here or on vb.com for help with that. The first thing that will be suggested is to turn off all your modifications to see if you still have the problem though. But, as I said, you should post in the normal help forums for help with the issue since it's not related to this modification.
Hmmm.. The All Albums is the only Modification I have. So if I turn it off... I'm not sure what that will tell me.

Baron
Reply With Quote
  #476  
Old 05 Apr 2009, 17:28
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by RedBaron9112 View Post
Actually, it's not. On the All Albums page, you can see that the latest album posted isn't displaying it's "cover" photo.
This page on your site is displaying just fine for me - http://www.horseshoes.com/forums/all_albums.php

This page is not - http://www.horseshoes.com/forums/album.php?albumid=83

It looks to me like you somehow deleted the thumbnails or something. The all_albums page (this mod) just displays what your other albums are able to display. Your problem is not a problem with this mod, but a problem with your albums. If they were displaying fine in your albums, but not in the mod, then I'd say it's a problem with the mod, but that isn't the case here.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #477  
Old 05 Apr 2009, 18:38
RedBaron9112 RedBaron9112 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by Lynne View Post
This page on your site is displaying just fine for me - http://www.horseshoes.com/forums/all_albums.php
Are you saying that you're seeing a thumbnail in the left column, to the left of the Album name "Hoof Conditions" I don't see the thumbnail there.

This page is not - http://www.horseshoes.com/forums/album.php?albumid=83

It looks to me like you somehow deleted the thumbnails or something. The all_albums page (this mod) just displays what your other albums are able to display. Your problem is not a problem with this mod, but a problem with your albums. If they were displaying fine in your albums, but not in the mod, then I'd say it's a problem with the mod, but that isn't the case here.
I'm no longer saying it's a problem with the All Albums mod. You are correct. But I haven't deleted any thumbnails either. I just created a test album, uploaded some photos, and all that displayed were the titles for the photos. No thumbnails. Clicking on the titles of the photos displayed the photos. So it seems the thumbnails aren't being created to begin with, or the Albums function is no longer displaying them for newly uploaded photos. I need to find out why.

Baron
Reply With Quote
  #478  
Old 09 Apr 2009, 20:04
aberg aberg is offline
 
Join Date: Jul 2004
Private albums are also visible with this mod ( I use this on Vbulletin 3.8.2.)
Is there a solution to hide the private albums??
Reply With Quote
  #479  
Old 15 Apr 2009, 09:13
Lars T Lars T is offline
 
Join Date: Sep 2008
Great Mod - have had it installed for quite some time know..

From time to time a user is experiencing, the "upload pics" link in the right hand side above and below the frame disappears totally.? The user has the same settings as the other users who aren't experiencing any issues. It might be a local problem, but not sure..

Any help is appreciate..
Reply With Quote
  #480  
Old 15 Apr 2009, 23:25
AWMGolfer AWMGolfer is offline
 
Join Date: Dec 2007
I have the same question. Any way to have the albums not show at all when someone chooses to keep their album for members/friends/etc only?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:45.

Layout Options | Width: Wide Color: