Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Jun 2009, 19:19
losasso's Avatar
losasso losasso is offline
 
Join Date: Apr 2009
Forum Password not Working

Hey vBulletin Administrators ... Need some help with troubleshooting password protected forum

After upgrade to vBullettin 3.8 and installing ZointsSEO. I cannot login to my password protected forum. I actually have only one and it is protected with a simple password in the Forum Settings.

The strange part is that if I log in as a Modelator - I can access the forum without any problems, but if I login as a regular user under "register group" I cannot access the forum.

When I try to type the password - it is giving me:

The password you entered was incorrect. Please try again.
Note: This requires cookies to be enabled!

And I'm 100% sure i have the right password.

Anybody with similar problem out there?

Thanks

--------------- Added 11 Jun 2009 at 19:42 ---------------

I just turn off ZointsSEO - and was able to enter the forum. So it is the SEO tool - I know that it is rewriting the URLs.

--------------- Added 11 Jun 2009 at 19:58 ---------------

Ok - i turned off 301 redirect - and it is working now...

Last edited by losasso; 11 Jun 2009 at 19:58. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:11.

Layout Options | Width: Wide Color: