Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Embed XHTML valid YouTube and Google Video into your posts Details »
Embed XHTML valid YouTube and Google Video into your posts
Mod Version: 2.2.0, by Viper007Bond (Member) Viper007Bond is offline
Developer Last Online: Dec 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (73 votes - 4.74 average) Installs: 1038
Released: 05 Nov 2006 Last Update: 24 Oct 2007 Downloads: 4191
Not Supported Uses Plugins Additional Files Re-usable Code  

==============================
DON'T FORGET TO CLICK INSTALL!
==============================


Just thought I'd share what I did to allow my users to embed YouTube and Google Video videos into posts on my forum. This is my very first mod I've made since switching to vB, so forgive me if I screwed something up.


Demo:

http://forums.finalgear.com/test-for...-thread-14892/

The black bar will be different for you as it'll match your theme (it uses the same style as the whole quick reply box).


Upgrading from v1.x:

Just remove the plugin you added before (manage plugins -> delete) and then continue on to the installation instructions.

If you already have v2.x installed, you do NOT need to do this.


Installation:

Download and install the attached product. It will automatically create the new custom BBCode and add in some filtering plugins.

Save the two attached images and upload them to /images/editor/.


Usage:

Here's some examples:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Using vBAdvanced? It lacks the hook this plugin uses apparently, so if you wish to use this plugin with it, you need to use only the video ID and NOT the full URL for it to display correctly. Nothing I can do about it, it's vBAdvanced's fault.


How do I customize the look of the new box thingies?

Just edit the new custom BBCode items. It's in the admin area, near the bottom.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #376  
Old 25 Mar 2010, 18:32
captainron19's Avatar
captainron19 captainron19 is offline
 
Join Date: Mar 2006
I just installed this on 3.8.4 and it didnt work... it just had the you tube url inside of the you tube brackets. Didnt work with the You Tube ID only either ... Any idea?
Reply With Quote
  #377  
Old 26 Mar 2010, 04:19
SnakeV SnakeV is offline
 
Join Date: Jun 2008
Originally Posted by Bestrafung View Post
I'm having an issue with this in 3.8.5. It worked flawlessly in 3.8.4 but since the update it simply wraps the video url in [url] quotes within the [youtube] quotes. Here's an example of the code after it is changed:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LDyXdAf3LR0&feature=grec[/YOUTUBE]

If I only use the video ID without the url it works:
[YOUTUBE]LDyXdAf3LR0[/YOUTUBE]

Any idea how to fix this?
Same issue, any have a fix for this?
Reply With Quote
  #378  
Old 26 Mar 2010, 13:16
captainron19's Avatar
captainron19 captainron19 is offline
 
Join Date: Mar 2006
Originally Posted by SnakeV View Post
Same issue, any have a fix for this?
Snake I couldnt figure it out but I found another one that worked great. Required no tags in the post. When a user puts int he url for a video it automatically embeds it into the post. Here is a link to it.


http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=150761
Reply With Quote
  #379  
Old 19 Jun 2010, 02:19
Ansaar Media Ansaar Media is offline
 
Join Date: Jun 2010
Why its not working with 3.8.5
Reply With Quote
  #380  
Old 19 Jun 2010, 12:57
Ansaar Media Ansaar Media is offline
 
Join Date: Jun 2010
I use vb 3.8.5 en i get this error:S

I have installed product-viper_youtubegvideo

Butt i get this message in the video


+ http://www.youtube.com/watch?v=26KLz4FkLjg" title="View this video at YouTube in a new window or tab" target="_blank">YouTube Video

what i do wrong :S

thnx for helping.
Reply With Quote
  #381  
Old 04 Jan 2012, 17:47
mialutz mialutz is offline
 
Join Date: Apr 2007
Getting a weird error. After we embed a youtube video. If the "go advanced" button is clicked under the quick reply box... it will load the advanced edit page for vbull then go directly to a youtube page. It happens on all our posts with youtube videos installed on them. Very strange!
Reply With Quote
  #382  
Old 04 Jan 2012, 18:38
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Yep. I had to modify my plugin code in order to get rid of that error... and I think I may have had to modify the bbcode also for the newer youtube code.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:20.

Layout Options | Width: Wide Color: