Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10 Feb 2013, 11:53
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
Weird Search issue

http://FORUM.com/search.php?do=findu...st&showposts=1

When i go to this link I should see the history of that particular users posts.
He has made posts, but the forum reports nothing found.

This also is happening with latest started threads.

Any ideas why this is happening?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10 Feb 2013, 17:15
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
In the forum manager, each forum has a "Index New Posts in Search Engine" setting, so this has to be "yes" or a search won't find any posts in that forum. Also, under Settings > Options > Message Searching Options, if you have "Queue Search Updates" set to Yes, the posts will not appear in search results until the updates are processed by the "Search Queue Updates" scheduled task (which by default runs every 10 minutes), so make sure that task is enabled.
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Feb 2013, 18:09
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
Well all those settings are already applied.
But I think what happened is that I was trying to check on the posts of a new member.
I think the Search Queue Updates task maybe hadn't run since he made his new posts.


Thanks for your help kh99.
Much appreciated.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:11.

Layout Options | Width: Wide Color: