Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01 Apr 2013, 19:02
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
Blank Post When Editing

Hi all.
I am having a weird issue when I try to edit a post.
The post has text in it but when I go to edit the post the edit box shows blank as if posting a new post.
I have read some stuff on here saying that can be caused by PCRE 8.21, so I have asked my webhost what version I have and this was the reply...

I've checked the issue and as I see you have PCRE 8.31 installed not 8.21, it comes with PHP 5.4 by default, please let us know if you need to downgade any module/programs on your server.

php -i|grep -i PCRE
PCRE (Perl Compatible Regular Expressions) Support => enabled
PCRE Library Version => 8.31 2012-07-06
pcre.backtrack_limit => 1000000 => 1000000
pcre.recursion_limit => 100000 => 100000


I have no idea what to do next.
Can someone please give me some things to check or maybe someone is familiar with this issue.

Thanks for any help anyone can offer.
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Apr 2013, 00:22
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
anyone got any clue on this?

thanks
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Apr 2013, 00:42
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Did your host just upgrade your server to PHP5.4? If so, tell them to go back to PHP5.3 or tell them to put you on a server running PHP5.3. vB4 is currently not compatible with PHP5.4
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Apr 2013, 05:22
kNeo kNeo is offline
 
Join Date: Jun 2009
You might be able to get around this by going into general settings, and changing the Ajax option to "disable problematic ajax".

We got bumped up to 5.4 for too and it's been a pain, we can't back track, so I've had to live with it. After tweaking the Ajax settings, most of the major issues we were having (editing posts and such) seemed to clear up. Obviously I miss the inline-editing, but it's a small price to pay for now.
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Apr 2013, 18:44
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
ok thanks for the replies.
I can downgrade without too many problems so I think I will just do that.

Thanks all.
Reply With Quote
  #6  
Old 08 Apr 2013, 15:08
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
I have now downgraded to PHP5.3.3
but now I having some problems that I never had before.
When posting a message I can't paste things in from clipboard.
Also the little picture that you click when you want to add an image no longer works.

Any clues on what I should do?


Thanks all
Reply With Quote
  #7  
Old 08 Apr 2013, 17:12
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Create a new style with no parent:
  • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
  • Parent Style: No Parent Style
  • Title: Default vBulletin
  • Allow User Selection: Yes
  • Save
Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #8  
Old 08 Apr 2013, 17:39
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
yep same issue continues on that newly created theme.
this is only since the php downgrade though, very strange.
Reply With Quote
  #9  
Old 08 Apr 2013, 19:08
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Also, verify you have all default files in Maintenance > Diagnostics > Suspect File Versions
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #10  
Old 08 Apr 2013, 19:19
invitezone invitezone is offline
 
Join Date: Mar 2008
done all that and still the same problem.

--------------- Added 09 Apr 2013 at 14:47 ---------------

any further things to try?
Should I consider going back to php5.4 where I only had some mild issues?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:05.

Layout Options | Width: Wide Color: