Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 18 Jan 2007, 15:46
parabat parabat is offline
 
Join Date: Apr 2006
Question Arcade Main Settings Parse Error

**EDITED**
Sorted it out. Seems my PC's cache was playing havoc.

==========================================

This is a new install for me. All seems to have gone well except I get the following error
"Parse error: parse error, unexpected $ in ******/Forums/admincp/arcade.php on line 533"
when I click on the "Arcade Main Settings" link under "Arcade" in the AdminCP.

Can anyone assist me please??

-parabat

Last edited by parabat; 18 Jan 2007 at 17:06.
Comments
  #2  
Old 18 Jan 2007, 21:04
dj chico dj chico is offline
 
Join Date: Sep 2006
Well i cant get mine working plz help!!!

Hi, looking for help on this. Its really annoying me.

Had cmps working fine using the index.php and forums.php renaming idea.

I then installed ibproarcade and now the cmps has disappeared.

I was told to add this text in forum.php just after <?php, basically 2nd line

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I now get this error on my homepage:

Parse error: parse error, unexpected T_DEC, expecting T_VARIABLE or '$' in (web-addy)/forum/index.php on line 2
Can someone plz help as its driving me crazy.

Thanks

EDIT : Seems to be most forum pages doing this now. I can still access admincp by typing address
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:58.

Layout Options | Width: Wide Color: