Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01 Feb 2007, 23:25
GiaNNi GiaNNi is offline
 
Join Date: Nov 2001
Adsense inside first post text (aligned right)

Id like to do something like this:
Attached Images
File Type: jpg adsense.jpg (66.6 KB, 198 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 02 Feb 2007, 11:36
forrie forrie is offline
 
Join Date: Jan 2007
count me in on that too i like that idea
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Feb 2007, 12:42
Neutral Singh's Avatar
Neutral Singh Neutral Singh is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Aman Singh
me too for a long time.
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Feb 2007, 14:45
DPSR's Avatar
DPSR DPSR is offline
 
Join Date: Aug 2006
Thumbs up Try this

Try this-

In postbit search:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after add:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Above code will display adverts in first post and in last post






If you want advert in 1st post only, try this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Demo: http://img239.imageshack.us/img239/8869/sssl0.gif

Enjoy

Last edited by DPSR; 02 Feb 2007 at 15:11.
Reply With Quote
  #5  
Old 02 Feb 2007, 17:03
GiaNNi GiaNNi is offline
 
Join Date: Nov 2001
Thanks, im trying to insert it

What is !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax'] for?
Reply With Quote
  #6  
Old 18 Apr 2007, 11:46
Smitty's Avatar
Smitty Smitty is offline
 
Join Date: Sep 2002
Real name: Marc Smith
I tried this and I get an ad in the first post in the first page of a thread and in the last post in every page of a thread.

I'm looking for a way to get an ad to show in the first post on every page AND the last post on every page.

Any ideas?

Edit Add: I've got
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to work, but if someone uses the 'quick edit' on a post with adsense in it (first or last post in a thread), the ajax of Quick Edit kicks in but the google ad that is there is superimposed over part of the editing box....

Originally Posted by GiaNNi View Post
Thanks, im trying to insert it

What is !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax'] for?
I echo this question.

Last edited by Smitty; 18 Apr 2007 at 12:33. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
  #7  
Old 22 Oct 2007, 15:17
Keloran Keloran is offline
 
Join Date: Dec 2006
i think its to stop, if your the person who when posts on quick reply, is the post on the next page, then it will only show hte advert

i think that stops it, testing to find out
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Nov 2007, 09:54
unitedpunjab's Avatar
unitedpunjab unitedpunjab is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Dhillon
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=140664
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mini Mods Adsense Inside the Post unitedpunjab vBulletin 3.6 Template Modifications 104 14 Dec 2015 05:08
Mini Mods Adsense Inside the Post unitedpunjab vBulletin 3.7 Template Modifications 39 07 Nov 2015 17:09



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:56.

Layout Options | Width: Wide Color: