Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Menu Control Details »
Menu Control
Mod Version: 1.3, by Marky (Member) Marky is offline
Developer Last Online: May 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.0 Rating: (9 votes - 4.56 average) Installs: 150
Released: 01 Aug 2006 Last Update: 01 Aug 2006 Downloads: 546
Not Supported Uses Plugins Template Edits Is in Beta Stage  

Hey all,

Since this is the beta, and most of the information is included in the manual, I won't go into too much detail.

This is Menu Control 1.3 for vBulletin version 3.6.0 RC 3.

There may be a few bugs, and so it is important you must tell me about any you find!

Version 1.4 Menu Control is in production still and will be available for vBulletin 3.5 AND 3.6 very soon!

When Version 1.4 is released, I will use this thread to update it in.

In this version, I have updated some of the admin option descriptions for easier editing, but other than that it is the same as the 3.5 version.

Enjoy!

- Marky

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	menucontrol_blank_links_1.gif
Views:	3627
Size:	4.9 KB
ID:	51379   Click image for larger version

Name:	menucontrol_html_1.gif
Views:	3217
Size:	5.4 KB
ID:	51380   Click image for larger version

Name:	controlpanel.gif
Views:	3237
Size:	287.7 KB
ID:	51381  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Menu Control Marky vBulletin 3.5 Add-ons 381 08 Oct 2008 20:14
Menu Control-Addon no template editing Developer vBulletin 3.5 Add-ons 22 07 Feb 2007 15:34

  #106  
Old 16 Oct 2006, 21:24
optrex optrex is offline
 
Join Date: Sep 2005
Not really, you could try just on the same line as the top border bit
Reply With Quote
  #107  
Old 16 Oct 2006, 21:26
NFLfbJunkie NFLfbJunkie is offline
 
Join Date: Sep 2006
Figured it out

I figured it out. This is the beginning code that I have:

<!-- Menu Control - Version 1.3 Final -->
<div align="center">
<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center" style="border-top-width:1px">
<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center" style="border-bottom-width:0px">
Reply With Quote
  #108  
Old 16 Oct 2006, 21:31
optrex optrex is offline
 
Join Date: Sep 2005
Originally Posted by Junkie
I figured it out. This is the beginning code that I have:

<!-- Menu Control - Version 1.3 Final -->
<div align="center">
<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center" style="border-top-width:1px" style="border-bottom-width:0px">
Shouldn't need it twice. This should tidy things up
Reply With Quote
  #109  
Old 16 Oct 2006, 21:37
NFLfbJunkie NFLfbJunkie is offline
 
Join Date: Sep 2006
I tried that and it centered everything on the page.
Reply With Quote
  #110  
Old 16 Oct 2006, 21:41
NFLfbJunkie NFLfbJunkie is offline
 
Join Date: Sep 2006
Tried it again; now it works. Thanks Optrex.
Reply With Quote
  #111  
Old 04 Nov 2006, 02:32
ccmoon ccmoon is offline
 
Join Date: Jul 2006
Hi Mark, How do I make the 10th link? I saw only 9 in this mod.
Thanks
Reply With Quote
  #112  
Old 05 Nov 2006, 20:01
LaCN LaCN is offline
 
Join Date: Feb 2005
It's nice, but it's stuck to my Calender menu-option...
Can't I place some $var on the spot where I want my dropdown menu ?
Because my menu-options differ per usergroup.

And some space between the image and the text would be nice, for next version
Reply With Quote
  #113  
Old 24 Nov 2006, 23:53
dcasux dcasux is offline
 
Join Date: May 2005
make this work in ibProArcade

Everything is working fine for me with the exception of ibProArcade.

How can I get this to work?

I added $menucontrol under $navbar in the ARCADE template, but the variable must not be defined once entering the arcade code.

Anyone have any thoughts?
Reply With Quote
  #114  
Old 25 Nov 2006, 19:38
optrex optrex is offline
 
Join Date: Sep 2005
you could try moving it to your header, but there are known bugs with some pages and plugins.
Reply With Quote
  #115  
Old 08 Dec 2006, 02:32
dcasux dcasux is offline
 
Join Date: May 2005
From the lack of replies from the coder, I'm assuming this product will not be updated or supported any longer?:tired:

Uninstalled

Last edited by dcasux; 20 Dec 2006 at 22:40.
Reply With Quote
  #116  
Old 30 Dec 2006, 12:10
Marky's Avatar
Marky Marky is offline
 
Join Date: Aug 2004
Originally Posted by dcasux View Post
From the lack of replies from the coder, I'm assuming this product will not be updated or supported any longer?:tired:

Uninstalled
Please read this post:
http://www.vbulletin.org/forum/showp...4&postcount=53

I appologise again, but Im unable to continue production until I get a new licence. I will post once production is continued
Reply With Quote
  #117  
Old 28 Jan 2007, 02:31
JAYEMULE's Avatar
JAYEMULE JAYEMULE is offline
 
Join Date: Mar 2002
Oh glad I found this I had it a while back on an older vb version and have missed it. I will give it another go.
Thanks
__________________
May you always ride a good mule
Reply With Quote
  #118  
Old 21 Feb 2007, 22:31
efil's Avatar
efil efil is offline
 
Join Date: Nov 2004
Originally Posted by Cajun View Post
Found a fast way to add the menu to vbadvanced page.

In Portal Output Global Variables add this:

menucontrol
Hi,
It's not working for me.
__________________
Efil,
www.Televizia.net
Reply With Quote
  #119  
Old 22 Feb 2007, 10:52
optrex optrex is offline
 
Join Date: Sep 2005
Marky is not able to support atm, whats wrong?
Reply With Quote
  #120  
Old 28 Feb 2007, 05:28
rezapci's Avatar
rezapci rezapci is offline
 
Join Date: May 2004
any update for this version?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:06.

Layout Options | Width: Wide Color: