Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Automatic Film Strip Poster5 [v.1.8.1] Details »
Automatic Film Strip Poster5 [v.1.8.1]
Mod Version: 1.8.2, by yilmaz (Coder/Designer) yilmaz is offline
Developer Last Online: Jan 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.11 Rating: (15 votes - 4.73 average) Installs: 88
Released: 11 Sep 2009 Last Update: 04 Dec 2017 Downloads: 1370
Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Last update: 04.12.2017
Demo: http://vb3.yilmaztv.com/index.php?do=otofilmseriti5


Many sites host web space and traffic problems, they will shake hands when you add plug-in issue, other than pruning naturally dependent loading image image hosting.

Because of such problems on the home page banner strip show had trouble in the future I am sure those who track this extension.

Note: The top issue when adding images to be added to the img bbcode
I did a google translation mistake I'm sorry if you have

Is new: It was a problem loading large files, now makes automatic shrink (thumbnail).

Yeni: Büyük boydaki resimleri otomatik maket yapıyor (thumbnail).

Not: İzin almadan herkes kendi sitesinda suna bilir, sadece buranın adresini vermeyi unutmayın.

Properly written in English by Mr Guitarlogan (I hereby thank you for the wonderful help to Guitarlogan)

Fix Log:
29/12/2011::No Image Setting added option
26/02/2011: BB codes error fixed
20/10/2009: Automatic picture thumbnail to activate / deactivate added.
03/10/2009: Admin panel topics are set to random or recent topics.
27/09/2009:Opera browser Fixed some glitches
05/02/2013: Internet explorer Fixed some glitches. IMG IMGL, IMGR and ATTACH bbkode images allowed

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	google-chrome.jpg
Views:	678
Size:	87.3 KB
ID:	127005   Click image for larger version

Name:	internet-explorer.jpg
Views:	472
Size:	80.2 KB
ID:	127006   Click image for larger version

Name:	mozilla-firefox.jpg
Views:	461
Size:	87.3 KB
ID:	127007  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #76  
Old 29 Sep 2009, 14:50
mitch84 mitch84 is offline
 
Join Date: Mar 2008
it's only for bbcode img? ok, thank, I understand now, but files attachments don't works too? desinstalled, not for me
Reply With Quote
  #77  
Old 29 Sep 2009, 15:02
jskoh jskoh is offline
 
Join Date: Dec 2008
as far as i know, it doesnt work for attachment.
Reply With Quote
  #78  
Old 29 Sep 2009, 15:12
DePReM11 DePReM11 is offline
 
Join Date: Oct 2008
yılmaz abi film şeridi türkçe hatalı ekledigimde ya forum görünmüyor ya da silmeye kalktıgımda bir konu başka yere yönlendiriyor bi bakarsan sevinirim
Reply With Quote
  #79  
Old 30 Sep 2009, 02:09
yilmaz's Avatar
yilmaz yilmaz is offline
 
Join Date: Sep 2004
Originally Posted by DePReM11 View Post
yılmaz abi film şeridi türkçe hatalı ekledigimde ya forum görünmüyor ya da silmeye kalktıgımda bir konu başka yere yönlendiriyor bi bakarsan sevinirim
Merhaba DePReM Bey dediğin sorunla hiç karılaşmadım, ingilizce olanı dendinizmi ? aynı sorun devam ediyorsa yerinde incelemek lazım.
Reply With Quote
  #80  
Old 30 Sep 2009, 03:04
DePReM11 DePReM11 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Originally Posted by yilmaz View Post
Merhaba DePReM Bey dediğin sorunla hiç karılaşmadım, ingilizce olanı dendinizmi ? aynı sorun devam ediyorsa yerinde incelemek lazım.
abi default temada sorun çıkarmıyor ama başka temada olsun sayfanın geri kalanı yok yanlış olmasın abi türkçe olanı kurdum bide ingilizce olanı denicem şu sorunlar çıktı abi

konu silmeye kalktıgımda beni başka bi bölüme yönlendiriyor

sonra mozillada çıkıyor sorun yok ama explorer ile açınca siteyi film seridi var gerisi yok
abi yardımcı olursan çok sevinirim
Reply With Quote
  #81  
Old 30 Sep 2009, 09:52
yilmaz's Avatar
yilmaz yilmaz is offline
 
Join Date: Sep 2004
Temayla alakalı bir sorun.

Sizden önce aynı sorun ile bir başka dj sitesinde yaşadık, orda temadan dolayı olmamıştı.

Temada bulunan script ile şerit scripti çakışıyor sanırım.
Reply With Quote
  #82  
Old 30 Sep 2009, 11:09
DePReM11 DePReM11 is offline
 
Join Date: Oct 2008
hmm ama diger ekledigim temalarda da aynı sorunu yaptı o temayı kaldırdım gene aynısı oldu
Reply With Quote
  #83  
Old 30 Sep 2009, 12:06
mp3u mp3u is offline
 
Join Date: Jul 2009
Still can't get this to work, just to make sure I'm doing the right thing:

1) upload images to tinypic.com
2) create new forum, post images in first thread
3) use BB code for images and url you want the image to click through to
4) insert forum id into mod cp

This is what I am doing but no images appear...
Reply With Quote
  #84  
Old 30 Sep 2009, 18:19
kalisekj kalisekj is offline
 
Join Date: Dec 2006
Awesome Mod! I am having to use your ver 1.1 since I already have 15,000 posters attached so we are not reliant on any other service for my posters to show. Do you plan on making a new version that deals with attachments or is 1.1 all we will get? 1.1 version stops scrolling after linke 20 posters and reverses, even when I have it set at 50, now if I hit the side arrow it will show the rest of the posters.

Last edited by kalisekj; 30 Sep 2009 at 18:48.
Reply With Quote
  #85  
Old 30 Sep 2009, 18:26
eTiKeT™'s Avatar
eTiKeT™ eTiKeT™ is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Serhat
Teşekkürler Yılmaz Bey Ellerinize Saglık ...
İnstalled
Reply With Quote
  #86  
Old 02 Oct 2009, 02:16
rapidphim rapidphim is offline
 
Join Date: Feb 2007
where did it pull the image from?
Reply With Quote
  #87  
Old 02 Oct 2009, 13:53
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by mp3u View Post
Still can't get this to work, just to make sure I'm doing the right thing:

1) upload images to tinypic.com
2) create new forum, post images in first thread
3) use BB code for images and url you want the image to click through to
4) insert forum id into mod cp

This is what I am doing but no images appear...
4) insert id into adminCP

PM me mp3u i'll try and help you out.

..................................


Hey yilmaz there's a problem when adding reply's to posts that are used for filmstrip!

It does not post the reply's in the same thread but puts them in random places!

When filmstrip turned off everything ok!
Reply With Quote
  #88  
Old 03 Oct 2009, 01:11
yilmaz's Avatar
yilmaz yilmaz is offline
 
Join Date: Sep 2004
Originally Posted by RobbieZ View Post
4) Hey yilmaz there's a problem when adding reply's to posts that are used for filmstrip!

It does not post the reply's in the same thread but puts them in random places!

When filmstrip turned off everything ok!
Renewed: 03/10/2009

1. Admin panel topics are set to random or recent topics.
2. Automatic picture thumbnail to activate / deactivate added.
Reply With Quote
  #89  
Old 03 Oct 2009, 23:03
avitor avitor is offline
 
Join Date: Jun 2007
HI
thanks for this enrgy bro
i just dont catch how to show the picturesis posible to show images from my forums? forums what i can select to show attach files from him?
or just folder in my server ?
or any other way to show images from my forums?
and how to do that?
thank you
__________________
Nature Live
Reply With Quote
  #90  
Old 07 Oct 2009, 17:56
avitor avitor is offline
 
Join Date: Jun 2007
hi
now is works good

how to ad this to home page of vbadvansed?
now is shows only in forums heads
i like to have it in home page to
thanks to all
__________________
Nature Live
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:09.

Layout Options | Width: Wide Color: