Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 Nov 2005, 23:11
Snoop-It's Avatar
Snoop-It Snoop-It is offline
 
Join Date: Jun 2005
Arrow Navbar

Any one know how to get my NavBar to stretch 100% along with my Header??

My header actually touches the sides now, and the nav bar is underneather the header but its in line with the actual forum... any one know how to go about this?

View my screen shot...

by the way,my header is basically a background image (100%) and i have an image placed on top with a specified height and the width for that is 100% - the image is a spacer (transparent).

Help please.
Attached Images
File Type: jpg navbar.jpg (181.2 KB, 103 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Nov 2005, 19:31
Rich's Avatar
Rich Rich is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Rich
Hello,

Without seeing the code, none of us are going to be able to help you. Post your navbar code.
__________________
Rich

Swapped 2 sites to Xenforo since vBulletin left me hanging for so long with the vB4 - PHP5 compatibility issues. Running PHP 5.5 with Xenforo with NO issues.
Reply With Quote
  #3  
Old 06 Nov 2005, 01:16
Snoop-It's Avatar
Snoop-It Snoop-It is offline
 
Join Date: Jun 2005
Hi sorry, i just basically moved the Navbar to the top under the script part. It worked fine on 3.5.0 i think and the version before that which was 3.0.9. Im currently running on 3.5.1 now and it doesn't seem to do the job unless i done something wrong... Can any one help me out?? Below is the code...



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #4  
Old 06 Nov 2005, 14:30
Rich's Avatar
Rich Rich is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Rich
Hello,

The navbar is reading the 20px space you have implemented for the "open content container". If you take the navbar and place it in the header template, that will/should correct the issue. All you need to move is that top row of links.
Just add a <br /> after the </logo> and add that table. Hope this helps.
__________________
Rich

Swapped 2 sites to Xenforo since vBulletin left me hanging for so long with the vB4 - PHP5 compatibility issues. Running PHP 5.5 with Xenforo with NO issues.
Reply With Quote
  #5  
Old 06 Nov 2005, 14:45
Snoop-It's Avatar
Snoop-It Snoop-It is offline
 
Join Date: Jun 2005
Thank You So much, it actually worked!

Nice 1!
Reply With Quote
  #6  
Old 06 Nov 2005, 20:29
Rich's Avatar
Rich Rich is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Rich
Hello,

I help when I can and ask questions when I can't. lol
__________________
Rich

Swapped 2 sites to Xenforo since vBulletin left me hanging for so long with the vB4 - PHP5 compatibility issues. Running PHP 5.5 with Xenforo with NO issues.
Reply With Quote
  #7  
Old 30 Dec 2005, 02:08
Chad F. Chad F. is offline
 
Join Date: Nov 2004
I'm trying to do something similar to this..does anyone know how I can remove or make the background of the navbar transparent? Thanks in advance.
Reply With Quote
  #8  
Old 30 Dec 2005, 13:25
Rich's Avatar
Rich Rich is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Rich
Hello,

If you make the background of the navbar transparent, it will show the page or body class.

All of the colors on the site are controlled by css classes. If you want it to be a specific color, create a new css definition and chnge the class in the navbar template.
__________________
Rich

Swapped 2 sites to Xenforo since vBulletin left me hanging for so long with the vB4 - PHP5 compatibility issues. Running PHP 5.5 with Xenforo with NO issues.
Reply With Quote
  #9  
Old 14 Jan 2006, 17:14
Dark Aura Dark Aura is offline
 
Join Date: Jul 2004
This doesn't work for me why is that?

This is my header template


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I still get the space, can anyone help?
Reply With Quote
  #10  
Old 14 Jan 2006, 17:17
Borgs8472 Borgs8472 is offline
 
Join Date: Apr 2004
^ ^
sorry, what space do you get? Link? Screen shot?
Reply With Quote
  #11  
Old 14 Jan 2006, 17:25
Dark Aura Dark Aura is offline
 
Join Date: Jul 2004
Sorry here's a link for a screenshot.

http://img.photobucket.com/albums/0903/DarkAura/gap.gif

The space is the grey bit either side of the navbar, in fact the whole table containing the forum, the space down the side. Do you know what I mean?

Last edited by Dark Aura; 14 Jan 2006 at 17:28.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
End-User Options Navbar Forumjump- Adds a DHTML "Forum Jump" menu to your Navbar Analogpoint vBulletin 3.6 Add-ons 207 06 Feb 2015 06:45



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:10.

Layout Options | Width: Wide Color: