Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
YABBSEO[vB] Lite - Another Better SEO Module for vB 3.7.x Details »
YABBSEO[vB] Lite - Another Better SEO Module for vB 3.7.x
Mod Version: 1.0.1, by yabsoft (Member) yabsoft is offline
Developer Last Online: Jan 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 10
Released: 16 Feb 2009 Last Update: Never Downloads: 123
Not Supported Uses Plugins Additional Files  

YABBSEO[vB] Lite

YABBSEO[vB] is a well-developed easy-to-use lighty module for vBulletin aiming at optimizing your forum for Search Engines. This is a lite version and a full version will come with GUI for controling lots of options of YABBSEO.

Main Features:
1. Customised Forumdisplay, Showthread, Member profile url, etc...
Edit yabbseo/data/config.php:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

2. Built-in Multiple languages supported. You don't need manually list the special chars to convert. Tested with Deutsch, Español, Français, Türkçe.

3. 301 safe redirecting dynamical url to the above static url.

4. Add "no=follows" for all external site url.

5. Lots of options in yabbseo/data/config.php. For example, removing comman words in static url, customised keyword separator. Ability to create your customised url for other content.

Live Demo:
http://yabsoft.com/forum

------------------------------------------
|YABBSEO[vB] Installation Requirements
------------------------------------------

1. Mod-rewrite Module for Apache server.
2. Entered Forum URL at vBulletin Admin CP > vBulletin Options > Site Name / URL / Contact Details.

Installing YABBSEO[vB]

1. Extracting the installation package

Download and extract the installation package into a directory in your local computer.

2. Uploading YABBSEO[vB] to the Server.

You only need upload all files in /upload to your vBulletin installation.

3. Go into vBulletin's Admin CP > Plugins & Products > Manage Products.

a). Click on 'Import Product' and select 'overwrite'.
b). Click on the 'Browse' button, and browse to the location where YABBSEO[vB]'s installation package was extracted.
c). Find a file named Product-YABBSEOLite-1.0.xml in the root directory YABBSEO[vB].
d). Click on 'Import'.

4. Uploading the .htaccess file

If your server does not have a .htaccess file in its root, then upload the .htaccess file found in the YABBSEO[vB]'s installation package.

If your server already has a .htaccess file in its root of vBulletin installation, then the content of YABBSEO[vB]'s .htaccess will have to be merged into the main .htaccess file.
Versions:
YABBSEO[vB] Lite v1.0.1 At 15 Feb 2009
YABBSEO[vB] Lite v1.0.0 At 05 Feb 2009

Updates:
1. Now YABBSEO supports mysqli connection.
2. Fix a serious bug that cause script not to parse the external url correctly.
3. Adding a miss hook in v1.0.0 for search members to redirect to the correct profile url.
4. Adding some HTML tags parsing to correct some images not showing.
5. Fixing some redirecting error reported by members here.
6. Fix a bug for parsing the birthday members profile url in the front page of forum.

Support
We provide tech support for the lite version via vB.org forum. If you have any questions, just reply this thread or PM me.

Click INSTALL if you like this plug-in.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Major Additions YABBSEO[vB] Lite - Another Better SEO Module for vB 3.8.x yabsoft vBulletin 3.8 Add-ons 212 02 Jun 2014 16:14
Module CMPS: Shoutcast Status Lite (VB3.5) Zachariah vBulletin 3.5 Add-ons 12 07 Jan 2010 17:55
Module CMPS: Shoutcast Status Lite Zachariah vBulletin 3.0 Full Releases 26 01 Jun 2005 15:45

Comments
  #2  
Old 17 Feb 2009, 11:56
OcR Envy's Avatar
OcR Envy OcR Envy is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Ryan
Sooooo what makes it better?
Reply With Quote
  #3  
Old 17 Feb 2009, 12:47
CILGINKRAL_'s Avatar
CILGINKRAL_ CILGINKRAL_ is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: ALP
Thanks, really nice,I will use on my site

Originally Posted by OcR Envy View Post
Sooooo what makes it better?
I guess to be free.
Reply With Quote
  #4  
Old 17 Feb 2009, 14:43
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
Will this only change the url's or are also templatechanges included?
Reply With Quote
  #5  
Old 17 Feb 2009, 16:19
CILGINKRAL_'s Avatar
CILGINKRAL_ CILGINKRAL_ is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: ALP
Originally Posted by ragtek View Post
Will this only change the url's or are also templatechanges included?
I think the only change is the url
Reply With Quote
  #6  
Old 17 Feb 2009, 16:39
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
http://googlewebmastercentral.blogsp...atic-urls.html
Reply With Quote
  #7  
Old 19 Feb 2009, 19:02
the.code's Avatar
the.code the.code is offline
 
Join Date: Aug 2008
this is something wich i was looking for its working like charm as it wont create any additional Querys on my home page like TFSEO the other SEo hack does which almost kills my SQL server,

Their is one problem tho m facing in this whenever their is a new post in a thread and i visit the static link few times it jus shows blank page and sometime only shows first post of the forum so i guess u can look into this ?
Reply With Quote
  #8  
Old 19 Feb 2009, 19:16
Oyabun Oyabun is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Alex
I get the "500 Internal Server Error" when i try to read a thread or view a profile :/
Reply With Quote
  #9  
Old 19 Feb 2009, 22:12
the.code's Avatar
the.code the.code is offline
 
Join Date: Aug 2008
Originally Posted by Oyabun View Post
I get the "500 Internal Server Error" when i try to read a thread or view a profile :/
make sure ur host supports htaccess if u already have htaccess file ob root then edit it or replace it with original htaccess of hack once and see if u still get the error
Reply With Quote
  #10  
Old 19 Feb 2009, 22:15
Oyabun Oyabun is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Alex
Ah i got it to work, thanks. The mistake was in the .htaccess file, cause
I didn't see that i had to edit the path

Nice Mod
Reply With Quote
  #11  
Old 19 Feb 2009, 22:18
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
very cool, will have to check this out.
Reply With Quote
  #12  
Old 19 Feb 2009, 23:30
yabsoft yabsoft is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by OcR Envy View Post
Sooooo what makes it better?
I use totally diffferent methods to do the URL rewriting which may have better performence. And they are lots of options to control url rewriting. For example, you are able to create your onw customised url structure. WHen the full version is available, you will see its more powerful feature
Reply With Quote
  #13  
Old 19 Feb 2009, 23:33
yabsoft yabsoft is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by the.code View Post
this is something wich i was looking for its working like charm as it wont create any additional Querys on my home page like TFSEO the other SEo hack does which almost kills my SQL server,

Their is one problem tho m facing in this whenever their is a new post in a thread and i visit the static link few times it jus shows blank page and sometime only shows first post of the forum so i guess u can look into this ?
Yes, in 99% cases, YABBSEO doesn't need any mysql query on your server. This is our innovative point: vB has done all required queries and thus we only need reuse them.

For new post issue, it seems very strange and I recieved such report before. I will look into it. If you can provide more details on how to reproduce the issue, that would be helpful.
Reply With Quote
  #14  
Old 19 Feb 2009, 23:35
yabsoft yabsoft is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by Oyabun View Post
Ah i got it to work, thanks. The mistake was in the .htaccess file, cause
I didn't see that i had to edit the path

Nice Mod
Yes, .htaccess must be enabled and you need edit if you are runing your forum at subdirectory!
Reply With Quote
  #15  
Old 20 Feb 2009, 01:45
Oyabun Oyabun is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Alex
Originally Posted by the.code View Post
Their is one problem tho m facing in this whenever their is a new post in a thread and i visit the static link few times it jus shows blank page and sometime only shows first post of the forum so i guess u can look into this ?
Same prob here, also links of users with special characters in their names are shown like
21214-3242342-r-24234.html <- for example.
That doesn't look good, because the title changes also in the "User is viewing werioz30237409 profile"
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:33.

Layout Options | Width: Wide Color: