Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12 Oct 2015, 20:19
ShadowX ShadowX is offline
 
Join Date: Oct 2007
.............DELETED..................

.............DELETED..................

Last edited by ShadowX; 30 Apr 2019 at 03:50.
Reply With Quote
  #2  
Old 12 Oct 2015, 20:37
Dave Dave is online now
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Check the error logs of your webserver/PHP, it should tell you exactly what's going wrong.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Oct 2015, 22:45
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
What did you uninstall? If it was a style, then did you make sure to pick a new default style for your site?

Did this ruin your whole site or is that the only blank page? And I assume you went over this - https://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages ?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Oct 2015, 22:58
ShawneyJ's Avatar
ShawneyJ ShawneyJ is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Shawn
I would re-upload the files and product and try again.
__________________
Sorry Guys, just a little busy lately.
Reply With Quote
  #5  
Old 12 Oct 2015, 23:02
ShawneyJ's Avatar
ShawneyJ ShawneyJ is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Shawn
What happens if you upload those files back to the server? Your forum should appear in most cases man.
__________________
Sorry Guys, just a little busy lately.
Reply With Quote
  #6  
Old 12 Oct 2015, 23:26
ShawneyJ's Avatar
ShawneyJ ShawneyJ is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Shawn
Damn, if you want me to have quick look let me know man.
__________________
Sorry Guys, just a little busy lately.
Reply With Quote
  #7  
Old 12 Oct 2015, 23:39
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Sounds to me like you deleted something you should not have. Try re uploading all vB default files. If that don't work, upload all the files from your backup.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #8  
Old 12 Oct 2015, 23:51
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
This article explains how to regain admincp access:
Disabling Modifications OR Plugins via SQL Query - Fix AdminCP/Forum Access

This is an article I literally just finished today (seriously like 10mins ago max lol) and luckily I noticed your thread so use the info here to know exactly how and what to uninstall .
http://www.urljet.com/forumhost/unin...ons-vbulletin/
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
  #9  
Old 13 Oct 2015, 00:40
ShawneyJ's Avatar
ShawneyJ ShawneyJ is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Shawn
Hey man, i did find that changing the Cap "D" helped reinstall the product changing folder to dbtech not Dbtech. But you will need to ask here: http://www.vbulletin.org/forum/showt...=262924&page=6
on why when you uninstall it, you get a blank white page.
You get a white blank page when disabling product and or uninstall product.
You get a white blank page when doing anything to do with uninstalling that mod.
Uninstalling product then files dont work, and vice verser.
__________________
Sorry Guys, just a little busy lately.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:25.

Layout Options | Width: Wide Color: