Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Show Users System Specs Details »
Show Users System Specs
Mod Version: 1.00, by SnowBot (Member) SnowBot is offline
Developer Last Online: Oct 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.0 Rating: (5 votes - 3.80 average) Installs: 193
Released: 06 Oct 2005 Last Update: 07 Oct 2005 Downloads: 676
Not Supported Template Edits  

This is my first template mod released here so i hope you like it. I have been asked many times for this as its a nice funky feature so here you go.

What is it?
Well this mod will enable your members to input their system info via the usercp edit options page and have them display in a nice menu in the postbit. It is run by conditionals so they do not have to have it if they dont want to. Default is set to off.

What does it look like?
See screenshots

Dont forget to click INSTALL

Snowy @ www.synergyforums.com

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	postbit.gif
Views:	2989
Size:	8.1 KB
ID:	35335   Click image for larger version

Name:	postbitmenu.gif
Views:	3728
Size:	13.1 KB
ID:	35336  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 31 May 2006, 09:16
arindra arindra is offline
 
Join Date: May 2006
Unhappy

Originally Posted by Deep-X
Well noticed that I was only editing postbit legacy i edited both postbit.
what changes u made to the postbit ( not legacy ) - i am on 3.5.4 and i cant see the lines as given in the installation file for just postbit
Reply With Quote
  #62  
Old 31 May 2006, 15:41
arindra arindra is offline
 
Join Date: May 2006
never mind
i got it ... darn div tags were not in the postbit template because of which the search was resulting in no match of the codes :P


<-- clicks install -->
Reply With Quote
  #63  
Old 01 Jun 2006, 08:57
Smiry Kin's's Avatar
Smiry Kin's Smiry Kin's is offline
 
Join Date: Dec 2005
its your style colours, check them.
Reply With Quote
  #64  
Old 11 Jun 2006, 16:35
aquariumpros aquariumpros is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: AJ
Will this only work with vertical postbit?
Reply With Quote
  #65  
Old 12 Jun 2006, 12:39
arindra arindra is offline
 
Join Date: May 2006
i think this doesnt work or is compatible with 3.6 beta 1 .
Reply With Quote
  #66  
Old 13 Jun 2006, 10:32
Smiry Kin's's Avatar
Smiry Kin's Smiry Kin's is offline
 
Join Date: Dec 2005
don't see why it.. its basicly a profie add-on which just used for information... o.0
Reply With Quote
  #67  
Old 13 Jun 2006, 14:34
arindra arindra is offline
 
Join Date: May 2006
< take it back >

Last edited by arindra; 13 Jun 2006 at 23:50.
Reply With Quote
  #68  
Old 13 Jun 2006, 23:51
arindra arindra is offline
 
Join Date: May 2006
glad to mention back , this has simply no problem and is totally working with 3.6 beta 1 , as it was my own fault with a typo .
Reply With Quote
  #69  
Old 27 Oct 2006, 06:44
Ev!L ErN!E Ev!L ErN!E is offline
 
Join Date: Feb 2006
works great on 3.6.2 as well
GREAT HACK!!

< INSTALL >
__________________
"Master of Annihilation"
Reply With Quote
  #70  
Old 22 Nov 2006, 02:23
ComputerVitals ComputerVitals is offline
 
Join Date: Oct 2005
Works great on 3.6.3

One thing, Any way to remove the arrow on the dropdown?
__________________
ComputerVitals.com
Your Online Computer Helpline ~ Go ahead and join!
Reply With Quote
  #71  
Old 22 Nov 2006, 02:37
ComputerVitals ComputerVitals is offline
 
Join Date: Oct 2005
I got it to remove the arrow for those who dont want it there.
In the 1st section of code you added Look for:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

change it to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

All you are adding is , true
__________________
ComputerVitals.com
Your Online Computer Helpline ~ Go ahead and join!
Reply With Quote
  #72  
Old 16 Apr 2007, 11:39
SnowBot's Avatar
SnowBot SnowBot is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Snowy
Glad it still works guys. I have been away from the vb scene for many a month or three but i am back now so will look to making this a bit better
__________________
A Disability Chat Community
Reply With Quote
  #73  
Old 21 Apr 2007, 22:47
TotalTorque.net's Avatar
TotalTorque.net TotalTorque.net is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: www.totaltorque.net
INSTALLED - superb mod and much appreciated. Our users have taken to it straight away when adapted for cars.
Reply With Quote
  #74  
Old 19 Jul 2007, 01:58
ValkyrieLenneth ValkyrieLenneth is offline
 
Join Date: Feb 2006
Can we use a button image instead of plain text "My Spec" ?

PS: This hack is awesome, especially for a forum of computer users
Reply With Quote
  #75  
Old 14 Dec 2007, 21:39
Jase2 Jase2 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Does this work with version 3.6.8?

Regards Jason
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:51.

Layout Options | Width: Wide Color: