Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21 Jan 2014, 05:26
HMBeaty HMBeaty is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Brooks
Facebook Connect doesn't work anymore?

(Also posted on vBulletin.com here)

Hey everyone! I've been away from vBulletin for a little while again and started a new domain/site (www.thebeatyfamily.com (currently closed as it isn't ready yet)) and I tried connecting my account with my Facebook account. Whether I click the Facebook Connect at the top by my username, or if I do it via the user settings, nothing happens. No pop-up, no loading, nothing. I've double and triple checked my Application ID and Secret, and they are both correct. So, what's going on? Anyway, I'm currently running vBulletin Suite 4.2.2 and I noticed this happens with no modifications installed either as I uninstalled everything that didn't come with vBulletin and re-installed it to make sure.

Thanks in advance!

--------------- Added 22 Jan 2014 at 05:02 ---------------

Ok, found what I missed. For future users searching for an answer to this, in the "Settings" section of the sidebar, you need to click "+ Add Platform" and enter your site url there. I can't even tell you how many times I looked over that lol
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:29.

Layout Options | Width: Wide Color: