Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Favorite Smilies Details »
Favorite Smilies
Mod Version: 1.0.6, by Darwinist (Member) Darwinist is offline
Developer Last Online: May 2009 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.3 Rating: (20 votes - 4.70 average) Installs: 155
Released: 29 Sep 2008 Last Update: Never Downloads: 1006
Not Supported Uses Plugins Template Edits Code Changes Additional Files  

This add-on will allow members to create their own favorite smilies list, which can be useful on boards with lots of smilies. If a member creates a list, it will be displayed in place of the normal smilie box.

Maximum number of smilies is based on the 'Smilie Menu Total Smilies' option in 'Message Posting Interface Options'.



Features:
  • Edit List in UserCP
  • Javascript Enforced Limit
  • Ignore Certain Smilie Categories
  • Allow/Disallow usage based on usergroup
  • Admin CP Help
Installation Overview:

Files to Modify: 1
Templates to Modify: 1
Files to Upload: 2
Product:
-Plug-Ins: 6
-Templates: 5
-vB Options: 4
-Phrases: 29

Version History:
1.0.6 - Compatible with vB version 3.7.3.
1.0.5 - Fixed vulnerability.
1.0.4 - Added smilie selection count under smilie selection menu. One less template to edit.
1.0.3 - Added option to hide smilie titles on the selection menu (for boards with a very large number of smilies). Icon link to edit the list on the editor toolbar. Admin CP help text. Improved integration with the UserCP. One less file to edit. Fixed some text that wasn't phrased.
1.0.2 - Added option to limit who can use the Favorite Smilies listed based on usergroup permissions. Changed smilie selection page to include category names. Fixed Missing 'More' link in Smilie dropdown menu.
1.0.1 - Fixed problem with missing table prefixes.
1.0.0 - Initial release.

A version for 3.5 can be found Here
A version for 3.6 can be found Here

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	favoritesmilies1.jpg
Views:	587
Size:	178.5 KB
ID:	87448   Click image for larger version

Name:	favoritesmilies2.jpg
Views:	1384
Size:	107.7 KB
ID:	87449   Click image for larger version

Name:	favoritesmilies3.jpg
Views:	1295
Size:	87.9 KB
ID:	87450  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
End-User Options Favorite Smilies Darwinist vBulletin 3.6 Add-ons 393 09 Sep 2012 15:49
Favorite Smilies Darwinist vBulletin 3.5 Add-ons 12 20 Sep 2007 01:01

  #31  
Old 23 Jan 2009, 03:55
Manic Mechanic Manic Mechanic is offline
 
Join Date: Oct 2008
Is this mod not supported on here? I have yet to see anyone get an answer.
Reply With Quote
  #32  
Old 28 Jan 2009, 01:06
boatswife boatswife is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Patty
Originally Posted by slinkyman View Post
I never edited the functions_editor file. Now it works!
Same here!
I just upgraded to 3.8, edited the files and it worked.
Today I upgraded to 3.8.1 and all the smilies were gone. I edited the functions_editor.php file twice and no smilies. Once I put the unedited file back, the smilies were back and the mod working perfectly. Go figure! LOL

Originally Posted by Manic Mechanic View Post
This works good in the reply/post edit boxes. My problem is in my chat box http://www.vbulletin.org/forum/showt...&page=49#posts it doesn't work. Seems like the chat box looks in a different area. Any changes done in acp work in chat but any changes from ucp do nothing to chat smileys.
I wish I could help you, but I don't have any smilies in the chat box.
Reply With Quote
  #33  
Old 08 Feb 2009, 23:04
Pamela Pamela is offline
 
Join Date: Apr 2004
Can anyone please help me? I'm almost there!

No matter what I do, I can't get the selected smilies to show up in my smilies box. I see the yellow star...I get the list of smilies to chose from (and can make and save my selections)...BUT nothing changes in my smilies box. When I click on the yellow star again, the selctions are still marked as saved...but nothing changes in my smilies box (just the same old ones showing as before) .

I have redone the steps over and over again and can't get it to work. I have even tried disabling all other modifications to see if one of other mods were interfering with it...and nothing! Please help!
Reply With Quote
  #34  
Old 14 Feb 2009, 22:01
boatswife boatswife is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Patty
Originally Posted by Pamela View Post
Can anyone please help me? I'm almost there!

No matter what I do, I can't get the selected smilies to show up in my smilies box. I see the yellow star...I get the list of smilies to chose from (and can make and save my selections)...BUT nothing changes in my smilies box. When I click on the yellow star again, the selctions are still marked as saved...but nothing changes in my smilies box (just the same old ones showing as before) .

I have redone the steps over and over again and can't get it to work. I have even tried disabling all other modifications to see if one of other mods were interfering with it...and nothing! Please help!
This happened to me also, but I can't remember what I did to correct it! I remember deleting all of them, saving and going back to save again. What about rebuilding the styles in Update Counters.
Reply With Quote
  #35  
Old 15 Feb 2009, 21:29
davit1979 davit1979 is offline
 
Join Date: Jan 2009
I can get the damn thing to work on 3.8.1 no matter what I do!
__________________
thespeedfreaks.net
home of the street jeeps
Reply With Quote
  #36  
Old 17 Feb 2009, 09:10
Pamela Pamela is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by boatswife View Post
This happened to me also, but I can't remember what I did to correct it! I remember deleting all of them, saving and going back to save again. What about rebuilding the styles in Update Counters.
I just tried that and it still doesn't work. Thank you for trying to help though.

If you ever remember what you did (or if anyone else can help!), I'd sure appreciate it if you could let me know. Thanks!

Reply With Quote
  #37  
Old 17 Feb 2009, 12:24
Leo Brazil's Avatar
Leo Brazil Leo Brazil is offline
 
Join Date: Dec 2007
Guys, have you try this after installation?

- In the AdminCP, go to 'Usergroup' -> 'Usergroup Manager' and click 'Go' to edit any of the usergroups (saving is not necessary, going to the page is all that's required).

- Confirm and set (if necessary) some extra options in 'vBulletin Options' -> 'Message Posting Interface Options'.

I hope this can help you.
Reply With Quote
  #38  
Old 17 Feb 2009, 12:57
Manic Mechanic Manic Mechanic is offline
 
Join Date: Oct 2008
Originally Posted by Manic Mechanic View Post
This works good in the reply/post edit boxes. My problem is in my chat box http://www.vbulletin.org/forum/showt...&page=49#posts it doesn't work. Seems like the chat box looks in a different area. Any changes done in acp work in chat but any changes from ucp do nothing to chat smileys.

This was Released: 29 Sep 2008 and is listed as being supported, yet the author has yet to answer any questions about it. Am I confused about what supported means?
Reply With Quote
  #39  
Old 18 Feb 2009, 07:34
Spada_FMC Spada_FMC is offline
 
Join Date: Nov 2008
Does anybody know how to make this work in the "Quick Reply" box on 3.8? I seem to be having a conflict and am unable to have ANY smilies there with this mod installed.

Thank you
Reply With Quote
  #40  
Old 18 Feb 2009, 13:29
Leo Brazil's Avatar
Leo Brazil Leo Brazil is offline
 
Join Date: Dec 2007
Spada, I've been using this mod since 3.6.8 without any problems with Smiles in Quick Reply but I've been using another mod too that seems to make the difference for what you report.
It's a simple mod for 3.6 and works good on 3.7 and 3.8 - http://www.vbulletin.org/forum/showt...hlight=smilies

I don't know but may be can help you.
Reply With Quote
  #41  
Old 22 Feb 2009, 22:15
boatswife boatswife is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Patty
Originally Posted by Leo Brazil View Post
Guys, have you try this after installation?

- In the AdminCP, go to 'Usergroup' -> 'Usergroup Manager' and click 'Go' to edit any of the usergroups (saving is not necessary, going to the page is all that's required).

- Confirm and set (if necessary) some extra options in 'vBulletin Options' -> 'Message Posting Interface Options'.

I hope this can help you.

Thank you, I had forgotten to do this the first time.

I think for me it had to do with how the functions_editor.php file was saved. I really don't know how to explain it, but I ran into the problem again while I was messing around and once I re-installed the first edited file it was working again.
Reply With Quote
  #42  
Old 07 Mar 2009, 22:06
Turkisa Turkisa is offline
 
Join Date: Dec 2008
Originally Posted by Pamela View Post
I just tried that and it still doesn't work. Thank you for trying to help though.

If you ever remember what you did (or if anyone else can help!), I'd sure appreciate it if you could let me know. Thanks!

Have you found the problem?
I have the same problem, and have tryed to delete it all and install again but still it wont work!
Reply With Quote
  #43  
Old 26 Apr 2009, 02:25
boatswife boatswife is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Patty
Originally Posted by Pamela View Post
Can anyone please help me? I'm almost there!

No matter what I do, I can't get the selected smilies to show up in my smilies box. I see the yellow star...I get the list of smilies to chose from (and can make and save my selections)...BUT nothing changes in my smilies box. When I click on the yellow star again, the selctions are still marked as saved...but nothing changes in my smilies box (just the same old ones showing as before) .

I have redone the steps over and over again and can't get it to work. I have even tried disabling all other modifications to see if one of other mods were interfering with it...and nothing! Please help!
I had to figure it out once again, this time I can pass it on to you all! LOL I know I sounded like a nut telling you (Pamela) that the file sizes were different. They were because it was an older version of the edits that I was using and that's what made it work.

I used the older version edits of function_editor.php that can be found here. Make only the following edits to your current function_editor.php file and it will work. At least it corrected the problem for me and it's now working on 3.8.2. You may still need to go to the membergroups and click on go.

In includes/functions_editor.php
FIND:
// query smilies
$smilies = $vbulletin->db->query_read_slave("
SELECT smilieid, smilietext, smiliepath, smilie.title,
imagecategory.title AS category
FROM " . TABLE_PREFIX . "smilie AS smilie
LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "imagecategory AS imagecategory USING(imagecategoryid)
ORDER BY imagecategory.displayorder, imagecategory.title, smilie.displayorder
");

// get total number of smilies
$totalsmilies = $vbulletin->db->num_rows($smilies);

REPLACE WITH:
// query smilies
############### FAVORITE SMILIES #################
if (($vbulletin->userinfo['favsmilies']) AND ($vbulletin->options['favsmiliesactive'])) {
$favsmilies = str_replace(" ", ", ", $vbulletin->userinfo['favsmilies']);
$smilies = $vbulletin->db->query_read("
SELECT smilieid, smilietext, smiliepath, smilie.title,
imagecategory.title AS category
FROM " . TABLE_PREFIX . "smilie AS smilie
LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "imagecategory AS imagecategory USING(imagecategoryid)
WHERE smilieid IN ($favsmilies)
ORDER BY imagecategory.displayorder, imagecategory.title, smilie.displayorder
");
$favsmtotal = $vbulletin->db->num_rows($smilies);
$smilietotal = $vbulletin->db->query_first("SELECT COUNT(*) as total FROM " . TABLE_PREFIX . "smilie");
$totalsmilies = $smilietotal['total'];
}
else {
$smilies = $vbulletin->db->query_read("
SELECT smilieid, smilietext, smiliepath, smilie.title,
imagecategory.title AS category
FROM " . TABLE_PREFIX . "smilie AS smilie
LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "imagecategory AS imagecategory USING(imagecategoryid)
ORDER BY imagecategory.displayorder, imagecategory.title, smilie.displayorder
");
$totalsmilies = $vbulletin->db->num_rows($smilies);
}
############### /FAVORITE SMILIES ################

FIND:
$show['moresmilieslink'] = iif ($totalsmilies > $vbulletin->options['smtotal'], true, false);

REPLACE WITH:
$show['moresmilieslink'] = iif ($totalsmilies > $vbulletin->options['smtotal'], true, iif ($vbulletin->userinfo['favsmilies'], true, false));

Save and upload.

Last edited by boatswife; 26 Apr 2009 at 02:54.
Reply With Quote
  #44  
Old 26 Apr 2009, 06:26
Pamela Pamela is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by boatswife View Post
I had to figure it out once again, this time I can pass it on to you all! LOL I know I sounded like a nut telling you (Pamela) that the file sizes were different. They were because it was an older version of the edits that I was using and that's what made it work.

I used the older version edits of function_editor.php that can be found here. Make only the following edits to your current function_editor.php file and it will work. At least it corrected the problem for me and it's now working on 3.8.2. You may still need to go to the membergroups and click on go.
AWESOME...that worked perfectly! Thank you so very, very much! I greatly appreciate your help!!!
Reply With Quote
  #45  
Old 29 Apr 2009, 23:44
Suliman Mashat Suliman Mashat is offline
 
Join Date: Dec 2008
my version is 3,8 and I need it
can help me =(
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:49.

Layout Options | Width: Wide Color: