Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29 Dec 2009, 21:13
hqlman's Avatar
hqlman hqlman is offline
 
Join Date: Aug 2008
Rotating banner next to titleimage

How can i add a rotating banner for adverts in line with the titleimage ?
Reply With Quote
  #2  
Old 30 Dec 2009, 11:33
shane943's Avatar
shane943 shane943 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Real name: Shane
you can use the advertising tool it has a pre built templete just imput the html code.
Reply With Quote
  #3  
Old 31 Dec 2009, 14:35
molieman's Avatar
molieman molieman is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Matt Olieman
Question Help needed in script in widgets and forum block

I've asked this question in an other way, but thought I would try again differently. You HELP is appreciated.

My rotating banner code works fantastic within the advertising box. But when I use the same code within a widget (static HTML) or Forum Block (HTML), I get nothing.

Why does it work in the advertising box, but not in a Widget or Forum Block.

This is an example of the code and it works in the advertising blocks:

<HTML><HEAD>
<TITLE>Rotating banners with links</TITLE>

<script type="text/javascript"><!--
//Javascript
//store the quotations in arrays
images = new Array(2);

images[0] = "<div align='center'><a href='http://www.flyengravity.com'target='_blank'><img src='http://www.mycockpit.org/advertising/FLYengravity/FlyEngravity-r.png' border='0' alt='' /></a></div>";

images[1] = "<div align='center'><a href='http://www.cockpitsonicusa.com' target='_blank'><img src='http://www.mycockpit.org/advertising/CockpitsonicUSA/CockpitsonicUSA-r.png' border='0' alt='' /></a></div>";

index = Math.floor(Math.random() * images.length);
document.write(images[index]);
//done
// --></script>

</BODY>
</HTML>
__________________
Matt Olieman
www.mycockpit.org
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Jan 2010, 08:37
Imagery Imagery is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by molieman View Post
I've asked this question in an other way, but thought I would try again differently. You HELP is appreciated.

My rotating banner code works fantastic within the advertising box. But when I use the same code within a widget (static HTML) or Forum Block (HTML), I get nothing.

Why does it work in the advertising box, but not in a Widget or Forum Block.

This is an example of the code and it works in the advertising blocks:

<HTML><HEAD>
<TITLE>Rotating banners with links</TITLE>

<script type="text/javascript"><!--
//Javascript
//store the quotations in arrays
images = new Array(2);

images[0] = "<div align='center'><a href='http://www.flyengravity.com'target='_blank'><img src='http://www.mycockpit.org/advertising/FLYengravity/FlyEngravity-r.png' border='0' alt='' /></a></div>";

images[1] = "<div align='center'><a href='http://www.cockpitsonicusa.com' target='_blank'><img src='http://www.mycockpit.org/advertising/CockpitsonicUSA/CockpitsonicUSA-r.png' border='0' alt='' /></a></div>";

index = Math.floor(Math.random() * images.length);
document.write(images[index]);
//done
// --></script>

</BODY>
</HTML>
Can you help a newbie out and tell me WHERE I should insert this code (filename/style/template)?? to get the banners to rotate? Is there code needed elsewhere to make this work correctly?
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Jan 2010, 14:53
molieman's Avatar
molieman molieman is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Matt Olieman
Glad to help.

-Admincp/advertising/Add New Ad

-Select block where you want to place ad.

-In title box enter the name you want to give this ad.

-go to "Ad HTML" Box and insert code.

If you leave all of the rest of the boxes unchecked it will show through out the site.

Iif you can't get the code the work, send me a PM and I'll try to help.

Matt Olieman
mycockpit.org
__________________
Matt Olieman
www.mycockpit.org
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Jan 2010, 21:52
xscreamsuk xscreamsuk is offline
 
Join Date: Dec 2009
First time doing this, I haven't got the advertising subsection, I was told that VB 4.01 was installed on the server today, and the page says it's generated by VB4.01.

Anywhere I should be looking in the admin cp to find the ad setting?
Reply With Quote
  #7  
Old 04 Apr 2010, 18:07
hqlman's Avatar
hqlman hqlman is offline
 
Join Date: Aug 2008
Thanks for the help guys, and does anyone know how to add a rotating banner to your CMS homepage and display correctly in IE and Firefox like this:



Seen this on the vbstyle website, looks pretty neat.

--------------- Added 05 Apr 2010 at 00:30 ---------------

Okay ive been trying a few combinations to get this to display properly in both IE and firefox, but can only get my rotating banner to display on a static html widget above primary content using the following code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The above code makes the rotating banner appear normally, but displays a blank white space in IE, i know you need to use embed and object together but i dont know exactly how for this particular banner,

Tried this already:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any ideas?

--------------- Added 05 Apr 2010 at 01:53 ---------------

Heres an image of the problem:


Last edited by hqlman; 05 Apr 2010 at 01:53. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:13.

Layout Options | Width: Wide Color: