Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Working Justin/Twitch TV BBCODE Details »
Working Justin/Twitch TV BBCODE
Mod Version: 1.00, by BenOwns (Contributor) BenOwns is offline
Developer Last Online: Dec 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.x Rating: (3 votes - 5.00 average) Installs: 20
Released: 15 Jun 2012 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported External Content  

Embed live streams from http://www.justin.tv/ and http://www.twitch.tv/ to your forum posts

This works for live streaming

---------------JUSTIN TV-------------------
Title: JustinTV Code

Tag: jtv

Replacement:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Example:

[jtv]creativextent[/jtv]

http://blazingfire.com/forums/showth...&p=229#post229

Description: Embed Justin TV live streams

Use {option} No

----END----

-------------TWITCH TV--------------
Title: TwitchTV Code

Tag: twtv

Replacement:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Example:

[twtv]creativextentBF[/twtv]

http://blazingfire.com/forums/showth...&p=229#post229

Description: Embed Twitch TV live streams

Use {option} No

----------END------------


EDITED AS TWITCH AND JUSTIN BROKE UP!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Display Enhancements Justin TV's Live Stream BBCode kylemj vBulletin 3.7 Template Modifications 9 14 Jan 2010 21:20

Comments
  #2  
Old 16 Jun 2012, 02:37
Treeleaf Treeleaf is offline
 
Join Date: May 2012
Thanks for posting this, but I'm still getting the error message of "Something went wrong: Error #2032"

Any idea what I'm doing wrong?
Reply With Quote
  #3  
Old 30 Jun 2012, 19:28
BenOwns's Avatar
BenOwns BenOwns is offline
 
Join Date: Dec 2011
Yes this is ususally do to a network issue on your side.

Delete all cache and memory from your browser you use.
Update your flash. and use this if it still does not work
http://support.twitch.tv/discussion/...n-flash-player

Please let me know if this worked
Reply With Quote
  #4  
Old 06 Aug 2012, 20:24
ProFifaLeagues's Avatar
ProFifaLeagues ProFifaLeagues is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Rob
Also if you get that error code make sure that the stream address is correct and only the Final string added.


So http://www.twitch.tv/whitera
You would only add whitera between the bbcode tags
Reply With Quote
  #5  
Old 08 Aug 2012, 16:17
Toorak Times's Avatar
Toorak Times Toorak Times is offline
 
Join Date: Jan 2011
I got this mate when trying to put it in BB code
The following BB Code replacement may not be properly formed. All HTML attributes should be enclosed within double quotes.
<object type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400" id="live_embed_player_flash" data="http://www.justin.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel={param}" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name={param} value="http://www.justin.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.justin.tv&channel={param}&auto_play=false&start_volume=25" /></object>

any ideas?
Reply With Quote
  #6  
Old 15 Dec 2012, 08:49
BenOwns's Avatar
BenOwns BenOwns is offline
 
Join Date: Dec 2011
just hit continue, works fine
Reply With Quote
  #7  
Old 30 Dec 2012, 15:47
Doc913 Doc913 is offline
 
Join Date: Nov 2007
Thx, works fine for me with autoload and play as a Widget.
__________________
BR Doc
Reply With Quote
  #8  
Old 05 Jan 2013, 22:32
BenOwns's Avatar
BenOwns BenOwns is offline
 
Join Date: Dec 2011
I am happy you like it
Reply With Quote
  #9  
Old 16 Jan 2013, 03:17
Toorak Times's Avatar
Toorak Times Toorak Times is offline
 
Join Date: Jan 2011
Got this working on my 4.2pl3 site we did a trial from China yesterday. Thanks a lot for this, please keep in touch with any other media or streaming mods I can use.
Reply With Quote
  #10  
Old 02 May 2013, 05:58
Crotan's Avatar
Crotan Crotan is offline
 
Join Date: Feb 2010
Nice, I changed it around to use the twitch.tv domains instead of justin.tv

My code replacement:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Reply With Quote
  #11  
Old 03 Jan 2014, 03:27
BenOwns's Avatar
BenOwns BenOwns is offline
 
Join Date: Dec 2011
Updated as Twitch and Justin had a falling out!
Reply With Quote
  #12  
Old 02 Feb 2014, 10:49
KidHTML KidHTML is offline
 
Join Date: Feb 2012
Is there a way to get this working with buttons? I tried to add my own button and it wouldn't work.
Reply With Quote
  #13  
Old 23 Feb 2014, 00:54
SkepticalGaming SkepticalGaming is offline
 
Join Date: May 2013
height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel={param}" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name={param} value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.twitch.tv&channel={param}&auto_play=true&start_volume=25" /></object>

where would i add my twitch.tv/skytier link? i see the widget load up but i dont have my channel in there.
Reply With Quote
  #14  
Old 23 Feb 2014, 02:12
OUTL4W OUTL4W is offline
 
Join Date: May 2013
Originally Posted by SkepticalGaming View Post
height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel={param}" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name={param} value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.twitch.tv&channel={param}&auto_play=true&start_volume=25" /></object>

where would i add my twitch.tv/skytier link? i see the widget load up but i dont have my channel in there.
when you use the bb code within forum [twtv]skytier[/twtv]
Reply With Quote
  #15  
Old 14 Mar 2014, 11:50
insidegames insidegames is offline
 
Join Date: Jun 2010
Doesn't works for me on http://www.xblsenioren.de, whats wrong?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:44.

Layout Options | Width: Wide Color: