Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vB Ad Management 4 Details »
vB Ad Management 4
Mod Version: 5.00, by RedTyger (Member) RedTyger is offline
Developer Last Online: Aug 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (191 votes - 4.70 average) Installs: 1789
Released: 09 Nov 2006 Last Update: 13 Dec 2007 Downloads: 14485
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files  


What does it do?

Features include global settings, advertisements allowing template conditionals, ad sharing and ad revenue sharing, timed advertisements, preset popular ad locations and functions such as sponsors, additional custom ad locations, random and static advertisements and its all very easy to use. You can use it for ordinary ads like adsense, banner rotations, or any content at all as well as using it to manage ads outside your forum too.

You can read in more detail about these and other features in the manual, which also contains some helpful notes and instructions, as well as the installation and upgrade instructions



If you are using autoinsertion and were using vB Ad Management before version 4.00, you will need to remove your old template edits or advertisements will appear multiple times. Just reverse the old instructions below.

* Find <!-- post $post[postid] popup menu --> and paste $postbit_advertisement above it in your postbit & postbit_legacy templates.
* Paste $forumbit_advertisement at the bottom of your forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post templates.
* Paste $threadbit_advertisement at the bottom of your threadbit template.
* Paste $footer_advertisement at the top of your footer template.
* Find $spacer_close in your footer template and below it paste $rightcolumn_advertisement.
* Find &nbsp; in your header template and replace it with $header_advertisement.
* Find $spacer_open in your header template and below it paste $leftcolumn_advertisement.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases vB Ad Management V.2.2 tfusion Modification Graveyard 13 24 Jun 2007 23:33
vb Ad Management RedTyger vBulletin 3.5 Add-ons 42 09 May 2007 15:39

  #1996  
Old 12 Dec 2007, 14:18
bosal's Avatar
bosal bosal is offline
 
Join Date: Feb 2005
Real name: Kuba
Ok, i want to show ad only after firs post on the page, if thread contain more than 1 posts.
When i turn this option on, it shows advert after 1 post 11 post and so on... How to fix it. Becouse i show on the paga about 40 posts, and it shows me about 4-5 adverts. Google bans me when it's this way.
__________________
To mówiłem ja bosal

http://tibia.pl/homepage/tab.gif
Reply With Quote
  #1997  
Old 12 Dec 2007, 16:40
NovemberRain's Avatar
NovemberRain NovemberRain is offline
 
Join Date: Aug 2006
How can we remove the "Remove advertisements" link?
Reply With Quote
  #1998  
Old 12 Dec 2007, 16:48
bosal's Avatar
bosal bosal is offline
 
Join Date: Feb 2005
Real name: Kuba
This is in templates, you can change it there, but what about my issue
__________________
To mówiłem ja bosal

http://tibia.pl/homepage/tab.gif

Last edited by bosal; 12 Dec 2007 at 20:54.
Reply With Quote
  #1999  
Old 12 Dec 2007, 18:46
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
My ads are showing up for members only. Guests, and people not logged in don't see any ads. How do I fix that so everyone sees the ads? Thanks.
Reply With Quote
  #2000  
Old 12 Dec 2007, 18:49
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Nevermind. Figured it out. It's under Global Settings in case anyones wondering. Thanks.
Reply With Quote
  #2001  
Old 12 Dec 2007, 20:27
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
"REMOVE ADVERTISEMENTS"

I know its been discussed before, but can someone please provide a more detailed step by step on how exactly to remove the link. I'm not as good as you guys are with the computer. Thanks for your patience and understanding.
Reply With Quote
  #2002  
Old 12 Dec 2007, 20:32
eJM's Avatar
eJM eJM is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Jim McClain
Originally Posted by Jetranger206 View Post
"REMOVE ADVERTISEMENTS"

I know its been discussed before, but can someone please provide a more detailed step by step on how exactly to remove the link. I'm not as good as you guys are with the computer. Thanks for your patience and understanding.
It's obvious you haven't bothered to look at RedRyder's explanation of how to remove that a number of times in this thread. It doesn't get easier or simpler. Look it up. Just go back a page or 2 and you'll find it.
__________________
Always a work in progress:
The Floor Pro Community
Reply With Quote
  #2003  
Old 12 Dec 2007, 20:49
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
what's happening with us that are stuck with not being able to run 4.01.... I've still got the menu added to my forum, but it's contents are blank...
Reply With Quote
  #2004  
Old 12 Dec 2007, 21:37
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by eJM View Post
It's obvious you haven't bothered to look at RedRyder's explanation of how to remove that a number of times in this thread. It doesn't get easier or simpler. Look it up. Just go back a page or 2 and you'll find it.
In other words, you don't know.
Reply With Quote
  #2005  
Old 12 Dec 2007, 21:52
eJM's Avatar
eJM eJM is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Jim McClain
Originally Posted by Jetranger206 View Post
In other words, you don't know.
No, YOU don't know. I wish people would quit asking the same questions over and over without even the slightest research. The answer to your question has been answered several times by the developer and even more by other members. It's a very simple operation, but if you can't take the time to even read the last few days of posts in this thread, then you deserve what you got.
__________________
Always a work in progress:
The Floor Pro Community
Reply With Quote
  #2006  
Old 12 Dec 2007, 22:12
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by eJM View Post
No, YOU don't know. I wish people would quit asking the same questions over and over without even the slightest research. The answer to your question has been answered several times by the developer and even more by other members. It's a very simple operation, but if you can't take the time to even read the last few days of posts in this thread, then you deserve what you got.
I read the < removed > post about how to remove it. I don't understand it completely, and I'm afraid to start modifying things unless its a little more clear to me. I spent hours researching it and decided I'd like some help, possibly more clear instructions. I'm new to this and trying to learn. < removed >

Last edited by davidw; 13 Dec 2007 at 01:05. Reason: cleaning up language
Reply With Quote
  #2007  
Old 12 Dec 2007, 22:17
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
I'll try this differently. I found this regarding removing the "Remove Ads" link:

1. Removing this must be done manually now. Look for <phrase 1="$vboptions[bburl]">$vbphrase[adintegrate_remove_ads]</phrase> in the applicable template and just delete it.
Where exactly do I "Look for" that code? I'd like more clear and detailed instructions on what to click on and how to do this.

I'll wait for someone helpful and knowledgeable to chime in and help me out.
Reply With Quote
  #2008  
Old 12 Dec 2007, 22:27
Zeppelin_62 Zeppelin_62 is offline
 
Join Date: Dec 2007
I needed the same thing. Here is what I did. Go to the language and phrase manager. Find the adintegrate_remove_ads. Mine was on the second page of choices. Click the 'edit' button next to it. Then simply put a blank space in the text box with your space bar, and save. That simple. I just did it and it worked for me. Removed it completely. Hope that helps.

Now I just need to find out how to get my ad banner to show. I am still just getting the little white box with the colored shapes in it. The banner wont appear. I have tried every combination of my image path I can think of. Even the http://mysite.org/forum/images/banner/imagename.jpg path to no avail. Here is the current code: <img scr="images/banners/edensgate.jpg"> Anyone help me with that one?

Last edited by Zeppelin_62; 12 Dec 2007 at 22:49.
Reply With Quote
  #2009  
Old 12 Dec 2007, 23:17
RedTyger RedTyger is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by Zeppelin_62 View Post
Here is the current code: <img scr="images/banners/edensgate.jpg"> Anyone help me with that one?
<img src="images/banners/edensgate.jpg" />
Reply With Quote
  #2010  
Old 12 Dec 2007, 23:26
Zeppelin_62 Zeppelin_62 is offline
 
Join Date: Dec 2007
LOL, and I'm not even blonde! Thanks
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:54.

Layout Options | Width: Wide Color: