Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Feb 2015, 22:48
pityocamptes's Avatar
pityocamptes pityocamptes is offline
 
Join Date: May 2010
Issue after 4.2.2 upgrade

Not sure what is going on. Recently upgraded, and in addition upgraded my template to the avenger blue by superman (on this site). I am also running dbseo.

I have always, changed by admincp and modcp folders to different names. After I got hacked I changed the folder names again, after cleaning everything up. I made sure I changed it in the config file, etc.

Here is the issue. On these two lines:

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(XXXXXXXX/|dbseocp/|XXXXXXXXX/|cron|mobiquo|forumrunner|api\.php|reviewpost/|classifieds/|photopost/)

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(XXXXXXXXX|dbseocp|XXXXXXXXXXXX|clientscript|cpstyles|images|reviewpost|classifi eds|photopost)/


If I change the XXXX to the new folder names all my forums get 404 errors. If I change them back to "admincp" and "modcp", even though the folders are not named this, it works and I have no issues, or 404 errors. Anyone know what might be going on? I contacted DBSEO people and they are saying it is not an issue with them and to contact the vbulletin guru's... thanks.
__________________
https://www.gunsgrubandgold.com

[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #2  
Old 14 Feb 2015, 22:54
bzcomputers's Avatar
bzcomputers bzcomputers is offline
 
Join Date: Apr 2012
Those lines look fine, but the lines surrounding them could have issues. You should probably post the full file.
Reply With Quote
  #3  
Old 14 Feb 2015, 23:00
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Did you rename either directory to something that is part of the name of your forum directory, or something like that?
Reply With Quote
  #4  
Old 14 Feb 2015, 23:07
pityocamptes's Avatar
pityocamptes pityocamptes is offline
 
Join Date: May 2010
You know, I believe that one of the names is the root directory name. Would that have made an issue?
__________________
https://www.gunsgrubandgold.com

[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #5  
Old 14 Feb 2015, 23:09
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I'm not a mod_rewrite expert (I'm barely a beginner), but I think if you had the root directory name as one of the options (the list of things separated by vertical bars), that would match any forum URI.

Edit: if you wanted to leave the directory named that (although I guess now anyone reading this knows what it is), then you could probably use XXXXXX/XXXXXX as the thing you put in the list.
Reply With Quote
  #6  
Old 14 Feb 2015, 23:14
pityocamptes's Avatar
pityocamptes pityocamptes is offline
 
Join Date: May 2010
Yep, that was the issue!!! Been banging my head against the wall for weeks on this... thanks again!!!!!
__________________
https://www.gunsgrubandgold.com

[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #7  
Old 14 Feb 2015, 23:30
bzcomputers's Avatar
bzcomputers bzcomputers is offline
 
Join Date: Apr 2012
Just a side note ...I personally gained about 5% better pageload performance by not using .htaccess and placing the rules directly in post virtualhost include.
Reply With Quote
  #8  
Old 14 Feb 2015, 23:57
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Can you post the full htaccess file might be a small error somewhere in it or upload the file xxx out the new names of your admincp and modcp if you wish. Also, what program are you using to edit the file
Reply With Quote
  #9  
Old 15 Feb 2015, 01:22
pityocamptes's Avatar
pityocamptes pityocamptes is offline
 
Join Date: May 2010
Originally Posted by ForceHSS View Post
Can you post the full htaccess file might be a small error somewhere in it or upload the file xxx out the new names of your admincp and modcp if you wish. Also, what program are you using to edit the file
Thanks. Issue was that I named the admincp folder the same name as the root directory. All better now. Thanks.
__________________
https://www.gunsgrubandgold.com

[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #10  
Old 15 Feb 2015, 14:31
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Glad you fixed the problem
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:22.

Layout Options | Width: Wide Color: