Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26 Aug 2012, 03:23
airbrushtutor airbrushtutor is offline
 
Join Date: Feb 2012
Change redirect to activity stream?

Hi guys,

Just updated my vbulletin package to 4.2 and have found that when i type in the home URL i.e. www.airbrushforum.org - it redirects to www.airbrushforum.org/activity.php

Now i have the url homepage settings pointing to www.airbrushforum.org - where do i have the option to unset the activity stream as the home page?
any help appreciated.. thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 26 Aug 2012, 03:26
AcheronAI's Avatar
AcheronAI AcheronAI is offline
 
Join Date: Aug 2012
You can change this in index.php
If you want it to show the old content like it use to you can change
require('forum.php');
to
require(content.php');
Reply With Quote
  #3  
Old 26 Aug 2012, 03:38
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
No, don't do it that way! Read this thread - https://www.vbulletin.com/forum/show...t-Tab-in-4-2-0
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Aug 2012, 03:43
AcheronAI's Avatar
AcheronAI AcheronAI is offline
 
Join Date: Aug 2012
That would save edits in future updates, I just did it the fast way.
Reply With Quote
  #5  
Old 26 Aug 2012, 06:53
airbrushtutor airbrushtutor is offline
 
Join Date: Feb 2012
Acheron, thanks for the suggestion.

Lynne - thanks for the solution! i thought i could have figured that out myself but i kept kitting edit and all i had to do was select default. all good now thanks!
i found the solution by following the link you posted
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Aug 2012, 06:52
optimus.prime optimus.prime is offline
 
Join Date: Aug 2012
I had the same problem a few days ago, quite fast solution, isn't it?
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Administrative and Maintenance Tools Restrict Activity Stream Asterix_ita vBulletin 4.x Add-ons 21 27 Oct 2013 13:07



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:22.

Layout Options | Width: Wide Color: